Szereztem magamnak pár Bryan posztert, ha valakit még érdekel, tudok szerezni párat. Meg régi cikkeket is! Berakok pár posztert, ha valakit érdekel, most szóljon. 400Ft/db
Szerintetek mikor kerül majd sorra Bryan? 8körül? Előző nap fogok cuccostul hazabiziklizni Csillaghegyre a Velencei tótól, aztán nem mindegy hány órát csövelek kint a tűző napon:) Mert hogy reggel ottleszek, az tuti. Anno (hehe, vicces ez egy 18 éves szájából) Elton Johnon a koncert végére sikerült beverekednem magam kb középre, és bár nagy élmény lenne Bryan bárhonnan, eddig egyetlen koncertjén sem tudtam állni. Ha meg most lekezdem, akkor alap, hogy elöl leszek;)
Még januárban olvastam a Szabad Népben egy cikket, hogy idén kik jönnek Mo-ra koncertezni és ott azt írta a firkász, hogy vmikor nyáron lesz egy koncert a Hősök terén, ahol Bryan Adams lép fel.
Azóta én erről nem hallottam, meg külföldön voltam hónapokig, de ti erről tudtok valamit.
Húúúúúúúúúúúúúúú!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Az tényleg isteni zene, én is imádom, már vagy az ezerszer hallgattam meg....:):):):):):):):):):):):):):):):):) Huhúúúúúúúúúúúú!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Én a Szilaj lemezét akkor hallgattam először, amikor a szakdogámat írtam. :-) Úgyhogy jó hangulatban telt a dolgozatírás. Ennek már lassan 5 éve. Azóta is ez az egyik kedvenc albumom. A Don't let go és a Get off my back a 2 nagy kedvenc a korongról.
Hát, üzenem a tesódnak, hogy "izlések és pofonok" :)) , de nyugodtan hallgasson bele például a Room Service c. albumba. Sztem bizony van benne egy-két nagyon vagány rock nóta, amelyikre aztán végképp nem lehet azt mondani, hogy nyálas... :)
De a többi sem az. A lassú, szerelmes számoknak is mélyebb mondanivalója van, a mai popzene valóban nyálas nyávogása a szerelemről vizet sem vihet egy Bryan-balladának... :))
Mint minden rendes lovas ember? Wow. A családban vagy egy lovas ember, a tesóm. Bár a megszállozz inkább megfelelő meghatározás. Heti 7 napon jár lovagolni, most kezd majd versenyezni ha mindenigaz. Lényeg a dologban, hogy ő nem látta a rajzfilmet mert 'ilyen színű ló nincs!' és 'különben is a lovak egyáltalán nem ilyenek!'. Vagy valami hasonló. És azt merészelte mondani Bryanre, hogy nyálas. Nem vagyok verekedős, de majdnem leütötöttem:)