Te most komolyan ennyire hülye vagy, vagy csak teteted?? Mert elég jó színész(nő) lenne belőled... A tegnapi nap során összeszedtem neked egy hozzászólásba az eddig feltöltött képeket (mind a saját, mind mások megosztásait). Ha te ezek közül mindössze 1 (azaz egy) darab képet találsz a koncertről, akkor csak gratulálok (saját példámból kiindulva a feltöltött 114 db képemből 7en vannak rajta a barátaim)! :D szánalom.hu
hát nem tom.... még egyszer letöltöttem a rapidos oldalra feltett képeket, amik jól bevannak csomagolva, de most is csak ugyanazt tom hajtogatni, amit tegnap, h nekem az egyik mappában csak rajongói fotók látszanak, a másikban pedig mindössze 1 koncert kép, de azon sincs rajta Kylie, csak a háttér látszik.
a megaloup-osat meg nem tudtam letölteni.
szal, a rapidra felpakolt képekből igen is azt lehetett kikövetkeztetni, h nem akarjátok megosztani a fanokkal a képeiteket, de már nem nagyon izgat, lenyugodtam, nem tudtok felhúzni. Úgy hogy én teljes mértékben egyet értek magammal: megérdemeltétek azt, amit tegnap irtam!
Tisztelt persze jár a kivételeknek: Tomcsiapunak és aki, felrakta a szállodai képeket. Nekem bejött az az oldal és nagyon tetszenek, szupik lettek, nagy mázlista vagy!!!
köszi, h ily részletesen leirtad!!!!!!!! Akkor is véghez tzdom vinni mindezt, ha nincs a gépemen net???????
Illetve, ha a képek nem rendesen lettek kitörölve, hanem formatálás történt?
mer az igazság az, h nem tudtam pontosan mit jelent az, h formatálni-jó tom nagyon szőke tudok lenni néha, de hát ez van-azt hittem, h jobb minőségre állítja a képeket, erre mind elvesztek....... francba!!!!!
A Flower nekem is nagyon tetszett. viszont ez egy teljesen új/unreleased szám úgy tudom, szerintem egyelőre még nem lehet megszerezni..remélem, csak egyelőre :D
ezt akár én is írhattam volna :D én is a koncert után kapcsolódtam be.
eszembe jutott, amikor régebben- még a youtube-korszak előtt- ültem a tv előtt készenlétben, egyik kezemben tv távirányító, a másikban a videóé, hogy minden Kylie-val kapcsolatos dolgot felvegyek :) Top of the Pops, MTV, Viva stb. hú, mennyivel könnyebb most az internettel.. :D
Mint a hozzászólásaim nagyrésze is tükrözi, nem vagyok igazán Fan, de úgy érzem, hogy jó úton haladok. :-)
Szóval a feleségem az aki megfertőzőtt, és miatta látogattam el a koncertre is (kiemelt állóhelyen úgy a 4.-5. sorban), ami mellesleg nagyon tetszett nekem is.
Elsők között vásároltuk a koncert jegyet pár hónapja, és azóta rongyosra hallgatam az X-et. no meg a többi kb 40 lemezt is. Nézegetem a koncert DVD-ket, meg a White daimondot is.
Most meg azon veszem észre magam, hogy mindennap a fórumotokat olvasom, és még néha-néha hozzá is szólok és nem utolsó sorban még élvezem is.
Hogy miért írok monológot a fórumba? hogy legyetek türelemmel hozzám, ha hülyeségeket kédezek, vagy írok.
Fel is tenném az első buta kérdésemet.
Meg lehet valahonnan szerezni jó minőségben Mp3-ban a FLOWERS-T?
A koncsrten hallottam először, és nagyon megtetszett.
Én még itt tiszta új vagyok, most regisztráltam a fórumra. Már csütörtök óta figyelem ezt a fórumot, aztán úgy gondoltam, hogy én is hozzászólok.
Hasonlóan, mint ti én is voltam múlthét csütörtökön a Kylie Minogue koncerten. Eszméletlenül vártam már, hogy ott lehessek, hiszen Kylie zenéi mellett kamaszodtam. Volt olyan időszakom amikor egésznap az ő számait hallgattam volna, mindenhonnan felvettem videóra a vele kapcsolatos műsorokat. Hát és amikor 2008. februárjában megláttam a koncertjének a plakátját egy metróaluljáróba, majd kiugrottam a bőrömből. Irány volt a jegypénztár! :P
Szerintem fenomenális volt a koncert, újra átélném az egészet. Leginkább Kylie kedvessége és mosolya ragadta meg a lelkemet, hogy mennyire szívből csinálni azt, amit csinál. Hihetetlen hogy egy ilyen kis apró nőcibe mint ő, milyen hang lakozik. Eszméletlen volt milyen tisztán énekelte ki még a legmagasabb hangokat is. Bár nekem kicsit hiányoztak még a régi számai a show-ból, azért tetszett. Hiszen hallgathattam és láthattam az örök nagy kedvencemet. A csúcsok csúcsa meg az volt, amikor megszólalt magyarul, aztán meg kuncogott egyet.
Nagyon KÖSZÖNÖM mindenkinek aki ott legelöl profi képeket csinált Kylie-ról, mert én eléggé hátul ültem, és hiába próbáltam fényképezni a 3 megapixeles telefonommal, ha már rá zoomoltam, akkor csak egy elmosódott pacát tudtam lefényképezni.
Remélem még valamikor jönni fog Kylie Budapestre!
u.i.: Napok óta az „In my arms” című számot hallgatom, nem tudom megunni!
Peet, igen, elég rendesen osztott aláírást, bár jó kevesen voltunk. Az éjjel csupán 3-an voltunk, a többiek fotósók és tévések voltak, másnap a hotelnél is osztott aláírást, de nem voltunk sokan. Ne bánd, hogy nem jöttél ki, csupán egyetlen egyszer jött ki a főbejáraton, amúgy mindig a garázsból húzott ki az autó.............