Tudja -e valaki, h. miert szukseges a jatekhoz a 2244 -es port? Csak mert altalaban direkt letiltjak, ui. allitolag azon keresztul (is) szoktak a rendszerbe belenyulni. A dolog sulyossagat azzal tudnam erzekeltetni, ha meg tudnam mutatni milyen kepet vagtak a holland suliban, amikor megkerdeztem, h. nyitva van -e...
Sajnos ez nem all modomban.
A legfinomabb megallapitasuk azt tudott lenni, h. sajnos nem nyithatjak meg, mert neagyon veszelyes.
Tehat tudja v.ki, h. mtol elengedhetetlenul fontos ez a port?
A valasz johet akar maganba is.
Sziasztok, addig is kellemes szorakozast, szerencses lapkajarast!
s
Egy dolog, hogy másodszor rontom már el azt, hogy ha a kedvencek között azt látom, hogy e topik 299 hozzászólásnál tart, akkor nem kell rögtön bevágni a 300-at, mert az a 299 valójában 0-298 között van...
... másrészt milyen már az, hogy ketten is rámkontráznak és mindketten 300-as hozzászólással látszanak! vagy csak nekem?
Az egy dolog, hogy én bamba vagyok... de hogy mindenki?
Tegnap írtam egy ilyet, hogy 57 hosszú az a hurok, előzetes becslésem szerint... feltehetően már ekkor éreztem, hogy esetleg elszámolhattam... és lőn... valójában csak 56...
hogy a rákba is lehetne 57 hosszú, amikor végig piros-sárga között váltakozik és színhelyesen körbeér? az ilyen huroktól elvárja az ember, hogy páros sok lapkából álljon...
Ebben a másikban az a jó, hogy lehet online is játszani. Na persze nem kötelező azzal a színnel játszani, amivel a játékba belépsz, így nem is a rendes végeredményt fogod látni - minden más ugyanaz.
Illetve egy probléma: hogyan szinkronizálunk az elején, hogy egyikünk se tudja, milyen színű a másik, de (1) a két gondolt szín garantáltan különböző legyen (2) a végén bizonyítható legyen, ki mit választott az elején. Vszleg harmadik ember bevonása nélkül nemigen lehet ezt megoldani...
Ja, Helly meg is igérte... Meglátjuk.
Viszont a másik játék, amit javasolt, szintén vicces. Rendes tantrix. csak nem tudod, milyen színnel van az ellenfeled. Pl. 4 papírlapból (amin a színek vannak) húztok 2-t... A végén még az is megeshet, hogy azt hiszi valaki, hogy kikapott, aztán kiderül, hogy nem. Ezt is ki kellene próbálni 1x.
Írtam levelet a narancssárga hurkotokról Hellynek és benopinak. Feltettem nekik azt a kérdést, hogy vajon mekkora lehet egy ilyen hurok (elvileg persze maximum 84 lapkából állhat, ahol persze a piros-sárga lapkákat kétszer is számoljuk). Ahogy őket ismerem, holnapra lesz képünk egy ilyen hurokról...
OK. Online még nem játszom, ha majd regisztrálom magam, akkor majd hasonló néven. Offline is csak még kb. 4 játékot játszottam, az edzőpartnerem a vizsgaidőszakban nem ér rá.
Üdv!
Bocsi, ezt elkutyultam. Eszg = Szalai Gábor, innen asszociáltam. Legközelebb majd körültekintőbb leszek. Amúgy, ha nem túl indiszkrét, játszol online, SzaLa? És ha igen, milyen néven? (inkább meg se próbálom, hogy tippeljek...)
Elnézést, itt vagy tévedés történik, vagy én nem értek valamit? Gőzöm sincs ki az az Eszg...
De ha már itt vagyok, akkor beírom, hogy blick mester (280)-as képén a KPZPKZ lapka (balra lent, az egyedüli amelyik egy oldalával illeszkedik a többihez) az pont beleillik jobbra fent a KZSK "lyukba" :)) Különben nagyon szép alakzat ez az önmagát metsző hurok miatt...
Ha már a fanatikoknak szol a kérdés, akkor megválaszolom: nem a Judit készletével jáccottunk, a 35-ös lapka hiányzik, ami a sárga egyenes piros-zöld nagyives lapka. (-;
Olyannyira nem, hogy 3x átszámoltam, és mindannyiszor 55 lapka jött ki összesen. Fanatikusoknak pótkérdés: ha tényleg csak 55 lapka látható a képen, akkor melyik maradt ki? :o)