Attol tartok ismet csak annyi eselyunk van talalkozni, mint legutobb. En egy valtoban futom a kozepso szakaszt (21,6). De jo eselyed van hogy megelozol valahol, szoval ha valahol Tai Shan feliratu zold polot latsz, meg az is lehet hogy en vagyok benne.
Nagyon sajnalom hogy el kellett mulasztanom a bulit, mentsegemre szolgaljon hogy a bandam elso koncertjen kellett a hurokat tepnem. A lehetosegekhez merten (szuk hazistudio) jol is sikerult!
A jo hir a vegere maradt: ugy fest el tudok szakadni az Erdelyi utra.
(Kata: bocsanat hogy nem valaszoltam, ezt csak ma sikerult kideriteni.)
Kata, miről "zagyválsz"?
Látom, nem a valós információáram sodorvonalában evezel.
Nándi jött, elrabolt, betuszkolt egy taxiba és megfosztott Wins-béli szüzességemtől (nem félreérteni).
Azután, később ilyen hülyeségekkel traktálta Ágiékat mikor már telefonon kerestek minket.
Megjegyezném, hogy kettőnk közül én álltam jobban a lábamon, pedig még szégyent sem hoztam Nándi fejére. Ugye? EEEEEEEEEEEEEEEEE
Ezek után már semmivel nem mosom le magamról, hogy mekkora alkesz vagyok, pedig nem is, ezt remélem Ági is megerősíti.
Noszóval, erről a málnaszörpről nekem az jutott eszembe, hogy amíg volt Pécsen Joe's pub ott lehetett inni málnasörp-öt.
Málnaszörpös sör.
Na?
Fecó, találkozzunk vasárnap, de ne úgy mint a múltkor.
Én ott leszek a rajtnál a 3:30-4:00 óra között tervezett időnél.
Szia, bocsi, de csak most tudok válaszolni.
Na szóval az 5-ös isk.-ban voltam Hatvanban 5-8. osztályig.
Módszert nem igazán tudok mondani, talán annyit, h mindenkit össze-vissza szólítgattam, meg ha azt mondta, h ő ezt nem tudja, akkor mondtam neki, h dehogynem, majd segítek. Van egy csomó diák, aki ügyes, csak ha nem figyelsz rá, elkezd rajzolgatni, beszélgetni, stb.. szóval ezért (is) néha játszottunk, h ne legyen olyan unalmas az óra, ezeket nagyon élvezték. Meg páros munka, csoportos, mert így lekötik magukat. De ha odakerülsz, sokat fog segíteni a vezető tanárod. Vagy nem:) A barátnőm egy szadistához került, mesélte, h órán 10 gyerekből 9-nek remegett a lába órán, a tanár babzsákkal dobálja őket, de nem finoman, inkább odavágja a gyerkőchöz a babzsákot és mond neki egy igét, amire a múlt idejét kell mondani. A barátnőm mesélte, h ő is attól rettegett, h nehogy egyszer hozzávágja, mert olyan a hangulat, h az ember a nemét sem tudja. Szóval óra után megkérdezte a tanár, h mik a benyomásai, erre a lány: tamárúrtól rettegnek a diákok. T.: ez így van jól, rendnek kell lenni. Válasz: Igen , de ha ő kint fog állni, biztos nem így lesz, mert ő nem tud ilyan lenni. És most jön a vicces reagálás: Nem baj, azért van itt, majd én megtanítom rá!
Most mit lehet erre mondani, h őszintén ő nem is akar ilyan köcsög lenni..
Málanszörpös buli: én bennevagyok!
Mekkora ötlet! Málnaszörp buli! Azt talan senki nem szedte volna ki folyamatosan a kezembol, mint a vizet, hogy marpedig az most azonnal kell neki, mert a palinka azt kivanja. Na Agi? Mit szolsz? (Esetleg gyümölcsle daralva?)
Ancsa! Egy szavát se hidd! nem is volt málnaszörp....
Hidd el én is kezdek kifáradni mer már egy hónapja benne vagyok a felsőoktatásban.haha de vicces. Egyébként jó. hozom a formám mer például már megszólítottak úgy hogy: Te ilyen fura lány vagy, igaz? Hogyne.
Biztos forrásból mondhatom, hogy senki nem ivott málnaszörpöt. Ha igen akkor jól imitálta, hogy nem at iszik. Bár talán Kata igen.
Andris, igazán nem azért mondtam, csak az össznépi bulik nem éppen arról híresek, h mindenki málnaszörpöt iszik. :) Lehet, h pont beletrafáltam és te nem iszol alkoholt? Ez esetben bocsánat, poénnak szántam és az irigység beszél belőlem, mer én teljesen nem érek rá bulizni, pedig mostmár lenne is társaság. Ez az én formám. Micsináljak, ha minden nap 8tól órám van és muszáj bennlenni?? Ja és felfogni is muszáj, ami elhangzik! :-(((
Tehát ez a 7vége jó neked egy instant "randira"? Ha igen, szerzek cserecd-t. Hányat hozol?
Ugy látszik én az akciókról ujfent lemaradtam! Sehol egy harapás, karmolás de még egy picike kék folt sem. A fejem viszont oly mérhetetlenül fájt még tegnap is hogy csak este vettem észre hogy 38 Fok C a lázam és piszkosul náthás vagyok. Pedig idén nem is kint aludtam. De hogy apu hogy meglógott reggelre a szomszéd ágy tetejéről!? Pedig én is nyolckor keltem mikor még mind vígan aludtak, apu meg nincs sehol. Biztos mennie kellett.
idonkent hangosan radorrent az altala veszelyesnek velt (artatlan) alakokra, de az igazan fontos apro reszletek elkerultek a figyelmet. Fogalmam sincs, hogy ki es mikor karmolt, de hosszu, csunya es fajt is. :)
Nyunyiharapas?!/ Meteres karmolas mennyit er? Szettaposott bal lab? (az valahogy mindenkinek sokkla inkabb labra - mi tobb: lab ala - esett, mint a jobb).
No futók! Első új ismerősöm okt. 2án megy futni valahova, asszem 20 vagy 21 km-ert. A nevét még sajna nem tudom :) És nagyon tetszik neki amit a táborról meséltem. Tesis a világ....
Bocsánat a kirohanásért, de kicsit nyúzott az idegrendszerem mer péntek óta alig aludtam 6 órát.
APU! ANNYIRA ÖRÜLÖK HOGY ITTHON VAGYTOK! Ez volt életem eddigi legnagyobb meglepődése! (Bár mikor megvádoltak hogy nyomulok a ....ra az szintén eléggé meglepett) És szeretném ha most már nagyon sokat találkozhatnánk veled!
De jó neked, én még mindig harmadnapos vagyok. látjátok, részegen nem lehet akciózni. Bárcsak tudnám mi a csudáról beszélgettek.
Ivett! Az illetőt akiről beszélgettünk én idegesítem fel a világon a leggyorsabban. Nos ez halvérűek esetében nekem különös élvezetet okoz mer szadista vagyok. Ezen kívül már amúgy is megvádoltak hogy kikezdek mindenkivel, ami lehet hogy az ő világnézetükben kikezdés, nálam nem minősül annak. Ezt szeretem én eldönteni. NEM SZOKÁSM KIKEZDENI IRÁNTAM SEMMIFÉLE ÉRDEKLŐDÉST NEM MUTATÓ ALAKOKKAL ÉS ALAPJÁRATON NEM VAGYOK KIKEZDŐS TÍPUS. Ha a szimpátiát sajátságosan mutatom ki (pl. időnként meg szoktam ölelni a barátaimat) az meg a privát magán ügyem.