Azért csak meg kellene mutatnod a helyi sámánnak vagy jósnak .....de ha szavazni lehet mindenféle kép diagra lenne szükséged abból a megfontolásból írom ezt mivel, hiába fogsz abs-cserélni ha mondjuk egy bízti szált el csupán .Ezért így az új sem működne ...
Tehát itt minden fórumozónak a duplájára emelkedtek a 10 napos és a havi matricadíjak! Kivéve annak aki éveset vesz vagy van olyan szerencsés, hogy egy 7 személyes tárgyalóbusza van! :)
Így meg állandóan vízben van a küszöb, mivel ezek a bekupakolt lyukak a fotón kb 10 cm-re van a küszöb aljától, tehát 10 cm víz mindig bent marad, csak a fölötti mennyiség tud jelen pillanatban távozni.
Kerestem a lyukakat a küszöb alján, de egyet sem találtam. Belül ebből a nagy lyukból találtam 4-et, mindegyiken egy dugó volt. Pont ezek szintjéig áll a víz a küszöb-ben végig.
Ha alul fúrok pár lyukat 2-es fúróval az baj? Úgy legalább tudna távozni a víz a küszöbből.
Szeretnék egy-két hangszórót beépíttetni mert enyémben (6 személyes) gyárilag 4 van elől, hátul viszont semmi. Gyárilag hol van/vannak hátul beépítve? Ha esetleg még fotót is dobnátok megköszönném!
A múlt télen hasonlóképpen jártam én is az indexkapcsolóval! Vártam a jóidőt hogy megjavuljon, de egy idő után a tompított fényt sem kapcsolta! Csere lett a vége, 17ezerért hozatott egy szerelő ismerősöm!
Megnéztem a neten és telefonon is érdeklődtem.A képletem 2015 01.05 09.00-kor érvényes adatokkal számolva
Az én képletem: -2014-ig az autópálya díjam alkalmakként(10 napos d1kat.) ~3000huf/10 nap(évi 3-4 használat) össz:12.000huf -2014-ig megyei matrica 0 huf kb. (d2 kat)általában(munkámtól függ) 4-5 megye össz:0 huf -2015-től az autópálya díjam alkalmakként(10 napos d2 kat.)~6000huf/10 nap(évi 3-4 használat)össz:24.000huf 2015-től megyei matrica 10.000huf (d2 kat) általában(munkámtól függ) 4-5 megye össz:50.000huf
Mindösszesen 2014-ig ~12.000huf Mindösszesen 2015-től~24.000huf és/vagy 50.000ft(nem ugyanaz a megyék)~74.000huf
A Vivarot meg írtam, hogy nem (keveset jár, nincs értelme). Azt is írtam, hogy a többit igen. (mifelénk a zsaruk párosával járnak, mert: az egyik írni tud, a másik olvasni :D)