Persze,mert most teljes felujítás alatt az rs,hétfön már ugy ki lesz rittyentve mint szaros pista jézus nevenapján :D
"majd eccer énis akarok venni eggggyet...."
Cupet?
Nagyon hálás kis jószág csak ajállani tudom :)
2.2I... csak 3-ba kell visszakapcsolni kanyarodáskor, alapról azonnal húz és 5000-nél nem kell továbbpörgetni.
Tiszta élvezet vezetni komolyan mondom! :)))
Hétvégén Tatabánya és környéke, hétköznap Bp. a tartózkodási helyem, mert itt tanulok! :)
ha gondolod kiírhatom, és találkozhatunk valahol, de leghamarabb csak jövő héten, mert holnap húzok haza..... :)
"ezt milyen stílusú autózásnál produkálja az RS??? élményautózás?? városban?? :))))))"
Igazábol ha ilyen élményautózgatás van városban :) akkor se megy 18 fölé,csak most sokat állt és csak be be indítottam néha,állóhelyzetbe melegítettem a motort,meg csak rövid távokat mentem vele és felugrott 20.2-re.
De a franc megeszi,mindig több és több és nem akar lejjebb kúszni :))))
"most 20.2 áll az átlagfogyasztásom ;)"
jó nehéz lábad van te! :DDDDD
ezt milyen stílusú autózásnál produkálja az RS??? élményautózás?? városban?? :))))))
A remény hal meg utoljára!:-)))))
Ha nem jön össze, akkor májustól kedvező feltételekkel hozhatsz légsárkányt! Akkor már ketten lennénk, Ave-nak meg kétszer annyi rossz álma!:-)))
Cry,
A 12.7 L már haladás,nekem most 20.2 áll az átlagfogyasztásom ;)
A jelet megkérdezem neked,de nem kizárt,hogy az RS2-höz olcsóbb,van pár alkatrész ami kevesebbe kerül mint az S2-höz!
Gomb,
A kis quattroval hÁt :)))
Már egész kezdem érezni :) Kár hogy nincs meg a VTI !
Vagy igen? ;)
Bulijoe,
Istinek pont van egy 6-os váltója,hívd fel lehet hogy eladja...
Ave & Gomb: S2-re gyúrok énis, mint mostanában mindenki. Kicsit döcög a dolog, ezért nem is volt túlzottan publikus a dolog... nem akartam elkiabálni. Még nem biztos a dolog, de még reménykedem.
Hülyültem te,irtam hogy sajna nem érek rá jön a család 1-ik fele szombaton a másik fele meg vasárnap hozzánk!Meg akarják ünnepelni hogy öregszem!:-))Én inkább veletek mennék!:-))))
Én ingyé gondoltam te!:-)Van is egy gondolom tudjátok melyikre gondolok!Simán be lehet menni és ha nem 1000 en mentek nem is küldenek el onnan!Cs.....r ismeritek csak nem akarom ki irni hogy ne csöditsek oda senkit!
Hát igazából jó lenne még világosban méregetni...viszont szerintem nem kizárt hogy maradunk 6-ig, sőt!
De rendezhetnénk sűrübben is ilyen sessionöket amíg vannak még napsütéses délutánok!
Igen, nem lenne rossz a reptér, de gondolom nincs ingyér, akkor meg már toborozni kéne a tagokat, és akkor megint ott tartunk hogy csinálunk egy saját "bulit"...