Én már jopárszor végighallgattam! Tudatmodositó hatásu nem tudtam utána hol vagyok:)) Latit még aszem csak egyszer végig..:)
töltelékek mondjuk a többperces halk leállások, meg a pl a Mantra cimü bugás! meg ilyesmik..
de most is épp ezt a lemezt hallgatom! eszeveszettül zsenik..
Mit értesz tölteléken? Én mondjuk az Aenimát egész egyszerűen nem bírom együltő helyemben végighallgatni, nem és nem, pedig tisztában vagyok vele, hog kibaszottul zseniális. Annyira megterhel, hogy lehalnék a végére tuti. A Lateralus-szal is így voltam, de azóta már sikerült nemegyszer. :)
Szerintetek melyik a jobb lemez az Aenima vagy a Lateralus?? Tudták hozni az Aenima szintjét?
néha ugy érzem igen és még felül is multák!!
de he beteszem az Aenimát utolag akkor mind hangzásban és mind dalokban kiérleltebnek tünik..
de néha meg pont megfog az uj lemez iszonyú nyersessége! zseniális ez is..áá jobb is!!:))
iszonyu jo dalok vannak rajta de pl ott a legjobb szám a ticks & leeches. de miért van a közepén 3 perces uncsi leállás?? és van pár olyan töltelékszerü benne. de lehet hogy ez is a müvészetük része és csak én nem fogtam fel..
Annakidején úgy ismertem meg a Toolt, hogy a Headbangers Ballban a jó öreg Vanessa Warwick interjút készített Maynarddal egy turné kapcsán, ahol a RATM és az AIC szerepelt még. Asszem, akkor jött ki az Undertow.
MAYNARD GOES TO HELL
Maynard James Keenan will play the role of Satan in the upcoming movie
'Bikini Bandits Go To Hell'. This will open later in the year, and is also
to feature Jello Biafra. Now, who said that the Tool frontman's role is
typecasting?
A Bahnhof egy nagyon király hely, márcsak azért is mert nyomják a Toolt, múlt héten Aenimát, meg Sobert szokták rendszeresen. Ezenkívül modernebb zúzósabb "tánczenék", szóval lehet menni lazítani, tornázni - szombaton hajnali 2 után főleg, de előtte is elvétve. Még mindig fáj a nyakam:-)
ja, tényleg. aztán néztem is, hogy milyen engedéllyel van ott a maynard, és valami zoo records, godnolom, ott voltak akkor még. meg a köszönetrovatban is ott van a tool is. szal faszságot kérdeztem, na jó! :-)
A Salival-t hallottátok már? Nattyon fasza! ezek vannak rajta:
Third Eye (Live)
Part Of Me (Live)
Pushit (Live)
Message To Harry Manback II
You Lied (Live)
Merkaba (Live)
No Quarter (Led Zeppelin cover)
LAMC
Bonus: Maynard's Dick
Igen én már régóta tudtam. Valahol olvastam
betettem a lemezt és ledöbentem, hogy jéé tényleg,
és akkor már tudtam, hogy akkor ezért ilyen király az a rész!!:))
azt tudtátok, hogy az első ratm-on, a 'know your enemy' c. számban a maynard énekel? mert ő az! tegnap hallgattam, és közben nézegettem a cd-t, és bele van írva. de tényleg az ő hangja, király is!