Egyébként van egy javaslatom. Nézzetek oda a templomhoz,mert biztosan lesz üzér aki ad jegyet és kb árában. Amikor mi voltunk is volt és egy öregúr kínálta a jegyeket.
Ja. ezek szerint érdemes (lett volna...) min. negyed évvel előre gondolkodni. :(
Egyébként sokmindent sok helyen csak előre foglalva lehet megnézni, de szerintem ilyen szemétség sehol máshol nincs. (bocs, kicsit felbosszantottak...)
Ahogy surfoltam egy kicsit, az derültu.i. ki számomra, hogy az történiuk, hogy bizonyos erre szakosodott cégek számára valamiért( na miért..?- lehet találgatni) lehetővé teszik, hogy hatalmasat kaszáljanak azáltal, hogy felvásárolhatják nagy tételben a jegyeket, majd pofátlan áron továbbadják valami minimális plusz szolgáltatáshoz kapcsolva.Így aztán a sima jegyből alig marad.
Még szerencse, hogy máshol Itáliában ez az ügyes módszer nem terjedt el (ilyen mértékben legalábbis). Bár ha abból indulunk ki, hogy a "fejlett" Milánó az üzleti központ és onnan diktálják a divatot, lehet, h. ez csak idő kérdése...:((
Na nekem kell meginnom egy kávét. Ahová nem tudsz foglalni ezen időszakban,oda már nincs szabad hely. Márciusra csak az az egy nap van,sajnos jön a jó idő és elfogytak a jegyek.....
Az ott valóban hülyeség,de kékkel ott van,hogy január 22-től indul a móka. Holnap vagy azután figyelni kell( nekem is egy kb 10 óra után lehetett foglalni anno és nem éjféltől).
Olvassátok el figyelmesen,ott van,hogy március 9-től van a következő ciklus. Októberben hasonlóan jártam én is,sokáig nem volt időpont. Legyetek résen és csapjatok majd le akkor,amikor "nyit a kapu".
Egy kiadó szobát, lakást keresek márciustól 4-5 hónapra. Ösztöndíjjal fogok tanulni Milánóban, ha bárkinek van ötlete írjon!! 300€ lenne a legmagasabb ár, amit havonta fizetni tudnék. Köszi előre is!
Még mindig menetrend, Malpensa expressel reptérről menve leszállnánk Saronno-nál, onnan mehetnénk tovább Como-ba, de melyik Saronno állomáson szálljunk le? A menetrenden 2 megálló van, de nincs megkülönböztetve egymástól.
Ugyanigy 2 van Milano Bovisa-ból is? Bár ez nem érdekel.