Ja, de még nem bosszankodtam ennyit 5:4 után:(((( Járt föl alá, sasszézott úgy, mintha a Riói karneválon lett volna és 3/4 óráig nem lökött be 1 hosszút, de még fél hosszút sem:(((( No jó, aztán bemelegedett:)))) Persze ez Trampli ellen kevés lesz!!!!!
Holnap délután még komoly snooker meccs lesz. Nem gondoltam volna, 9-2, 12-5 is volt, és még az egyenlítés is összejöhetett volna egy kis szerencsével.
Gondolom a session-ök számát akarták elosztani. Mondjuk annak gyakorlatban nem sok értelme, hogy elődöntő 17, döntő 18, tkp. csak szimbolikus, hogy a döntő legyen a legtöbb.
Btw a mostani meccsen mutatkozik meg, hogy van annak értelme a több részre osztásnak, szinte külön meccsnek számítanak :)
Legalább legyen meg a 2-2. Persze nyerje meg mind a négyet, de ez nem hiszem, hogy sikerülni fog neki. A közönség eléggé neki szurkol, egy kis plusz nyomás ez Trumpnak.
Higgins ellen sosincs megnyugtató előny, nagyon észnél kell lenni ellene.
Nem sokat láttam ebből a szakaszból, de Ronnie breaképítése elég jónak tűnik, már 10 db 50 felettit lökött, Higgins-nél nem az igazi ez még, remélem nem is sokat fog javulni. :)
A 13 nyertes meccset lehet optimálisan 3 részre osztani, 8-8-9-re. A 14 nyertes 8-8-11 , a 12-es 8-8-7 lenne. Lehet ez a logika mögötte, de ez csak egy tipp.
A vb elődöntők régeben csak 16 nyertesek voltak, valamikor a 90-es években emelték meg eggyel, azóta változatlan a rendszer.
A tornadöntők is 9 v. 10 nyertig mennek, abban sincs sok logika, hogy mikor mennyi.
O'Sullivan innen simán megérdemelné a továbbjutást. Amit az utolsó frame-ben művelt, az elképesztő. Főleg ahogy elmozdította a feketét a rózsaszín mellett egy egészen lehetetlen lökéssel. Viszont Higgins papa úgyis visszajön, a vége szerintem nagyon szoros lesz.
Valaki lát logikát ebben a "hány nyert frame-ig játszunk" dologban? 10-13-13-17-18 ha nem tévedek nagyot. Miért van 13 kétszer? A 17-et azt hogyan sikerülhetett kitalálni? Érthetetlen számomra :D 10-12-14-16-18 jobb lenne szerintem :)
Az interjút úgy értem, hogy szerintem az egy óriási nagy kamu volt, amivel megpróbálja magáról levenni a nyomást, de ez is csak azt mutatja, hogy mennyire meg akarja nyerni.
Nekem az a mód, ahogyan a 0-3-t simán visszahozta, és a post-session interjú azt sugallja, hogy nála most minden tökéletesen ott van ahol kell, ahhoz, hogy megnyerje a vb-t. Nyilván nemcsak rajta múlik, de nekem jelenleg ő a favorit.
De én lennék a legboldogabb, ha tévednék és Higgins valahogy megnyerné a meccset.
Most nem figyeltem, hogy a második session során volt 84%, vagy inkább az egész meccsen? Mert tegnaphoz képest azért ma már valamivel brékerősebbnek tűnt az öreg, de nagyon nagy kár az utolsó előtti frémért, azzal hozni lehetett volna az öthármat ezen a délelőtti szakaszon, így viszont legalább a 6-2 kéne legyen a követelmény estére, miközben sajnos Trump esetleges összezuhanására meg hát nem annyira lehet alapozni, máshogy pedig nehezen kivitelezhetőnek tűnik a dolog a látottak alapján.
Trump úgy néz ki még ma megnyeri az elődöntőt, szépen ellopta a 15. frémet. Lesz egy szabadnapja, amíg Higgins-ék ki tudja meddig kínozzák majd egymást szombat este.
Most minden neki kedvez, Bingham feketéje lehet megnyeri neki a vb-t.
Remélem Higgins össze tudja magát szedni, mert különben ez egy sima győzelem lesz O'Sullivannek.
Tudom, hogy napról napra változtatom a véleményem, de visszavonom a tegnapi Trumpos tippemet, a mai alapján a legvalószínűbbnek mégis azt tartom, hogy O'Sullivan nyeri a vbt.