Schembri gólja tényleg az övé volt. Ettől még az egyik jobb (kevésbé rossz) játékos.
Az általad felsoroltakkal egyetértek, annyiban, hogy Rednic szerintem (különösen az első évében) jó játékos volt, Andronicnak meg talán több esélyt kellett volna neki adni.
Volt azért pár jó légiós is : Jezdimirovic, Gusatu, Lambulic (az utolsó éve kivételével),
Rednicnek és Silva-nak is voltak jobb időszakai...
Mivel az övé volt. Kivülről fogta az embert, nem belülről, ahogy az általános iskolákban is tanítják. Ki is volt elemezve, ritka gyenge légiósokat hoztok össze, Vukadinovic, Vukmir, Wolfe, de régebbről sorolhatnám Branezac, Lazic, Ilea, Heldert, Andronic, Rednicet is.
Nikházi régebben tényleg nagy tehetségnek tűnt, de valahogy nem lett (eddig) belőle semmi.
Hozzátéve, hogy a szenilis vénember ha valamihez ért, az a tehetségek kinyírása....
Szekeresnél én többre értékelem Pátkait és Sütőt is...
Ja még egy érdekesség: a vénember a fradi elleni vereséget egy-az-egyben Vukadinovic nyakába varrta, ki is maradt a kezdőből a Debrecen ellen.
Most ugye Szatmári volt a bűnbak, szerintem ha a Szolnok ellen nem nyerünk, megint egy játékos mehet a süllyesztőbe (Kanta retteghet, mert ugye őt cserélte le a dilettáns edzőnk érthetetlen módon legutóbb).
Nem hiszem hogy ki fogunk esni mert 3 utolsó otthoni meccsből meg lesz legalabb 7 pont azt kell remelni Paksnak az utolsó forduloban semmi tetje lesz ellenuk és felig meddig nyaralnak mar.
Várszegi - vagy jogásza - egy dologhoz nagyon ért. Kitünő szerződéseket szokott kötni. Szinte elképzelhetetlen, hogy ilyen pont lenne a játékosok szerződésében.
szerintem ha van olyan pont a szerződésben hogy ingyenes mehetnek ha kiesünk akkor simman eltudom képzelni végül is Magyarországon vagyunk és it nincs semmi lehetetlen.
Mondjuk Tischler, Pál és Kantán kivül sok értékes játékos nincs a csapatban akit sajnálnam ha elmenni akár ingyen is.
Mindenhonnan ezt lehet hallani, én hallottam olyan forrástól (nem megnevezve!) is, aki egészen jól ismeri a bunda/meccsleadás/elfogadás kérdést.
Józanul végiggondolva nem egy lehetetlen forgatókönyv (nb2-es szintű fizetések, kizsákmányoló szerződések, 0 jövőkép....), és elég sok jel van ami erre utal.
Nem állítom, hogy biztosan szándékosan esnek ki, de erősen benne van a pakliban.
Igaz, nekem a tavalyi 4-5 meccses szándékos "elfogadást" sem hittétek el sokan, az pedig szvsz. 100%-os volt....és ha azt megmerték játszani, ezt miért ne? Sok fiatalnak lenne új csapata ebből a keretből, ahol a jelenlegi fizetése többszörösét megkeresné....
"Máskor is megtörtént, hogy egy játékos sértve érezte magát a lecserélése miatt, de ezt nem a tévében kell elmondani – magyarázta Garami. – Szatmárit a tartalékcsapatunkhoz száműzöm, és pénzbüntetésre is számíthat." (Borsonline)
A Ferencvárosnál volt arra példa, hogy a szurkolók fellázattak és a csapatból kitett játékos nevét kiabálták egész meccs alatt. Mi is megtehetnénk Szatiért. Egy próbát megérne.