Ez övön aluli volt! Igen octaviaval járok 70%ban,nem titok mert az a munakocsim. Meg nem 11litert fogyaszt a expi,de tudom bennem van a hiba. Csináltam már vele 3hetet,de 6000km alatt megette az első hátsó fékbetéteket, vagy olyan szarokat hoztál megint--)),de amilyen lúzer vagyok a következőt is te hoztad.. szóval nem erre van kitalálva a drága,a skoda bírja jól fogyaszt szeretem,de szeretem a Ranget is ,de ő nem fogyaszt jól... Mondjuk korrekt vagy ,de egy sima köszönöm is elég lett volna,hogy így ajánlgatlak fak ..te jösz-))
Hú, az rengeteg bele, azzal olyan lesz mint a műanyag kerekü játékautó, 2,1 a gyári adat, nekem az bevált, nem pattog, nem nyúlik, terhelve esetleg 2,3.
nekem van Renault lagúna típusú autóm full bőrrel.nincs benne 30000miota én hajtom,oridzsi új bőr belsőt vettem bele..sulyom miatt a bal első elveszítette kagyló ülés jellegét és igen...megrepedt a bőr. sűrűn ki-be elfordulva kicsuszva belőle....de ha valakinek van eladó bal első szürke bőrrel ...érdekelne nagyon .jobb egybe olyan mintha szorítana az ülés bal egybe csúszkálók
nagyon vigyázok rá....de mikor amikor ballagok 95 tel és egy Suzuki Maruti füstölve megelőz.....és csak távolodik......azt nemm..........elmentem melette szerintem amenetszéltöl gyorsult ő.....a nejem meg visitottt nemááááá apa nemááááááááá
Az enyém mától 100felett van, én meg mióta megnősültem, és az ülésem hibátlan! Amúgy ez relatív, mert ha az előző tulaj újságkihordó volt, akkor más a helyzet nem?!
Nemtom, mintha ezeknek mindegy lenne hogy hajtod vagy nem. Nekem volt egy kaukázusi kutyám, az éppen ilyen volt: szép is, meg nagy is, boldogan kimész vele az utcára, simogatod, de elég csökönyös, oszt akkor szivat meg, mikor nem számítasz rá. Csak egy nagyon jó tanács az új tulajdonosoknak, az összes folyadékot lecserélni, és onnan indulni, korábban mellékeltem egy ajánlást.
Még valami :) én vettem meg a csepeli bordó gépet. Padlóváltó, 5 sebi, manuál. És nem Mazda váltós :) Viszont tényleg csak hátsót hajt, de azt nagyon... Lehet, hogy elmegyek vele driftversenyre :) csak megmutizni a japóknak :P
Sziasztok, egy hete vettem én is egy ilyen gyönyörűséget! Egy kicsit elhanyagolt, de én szeretném szépen rendbe tenni. 1996-os 4.0, V6-os XLT 941-es modell, manuális 5-ös váltóval. Ha tudnátok segíteni, lenne pár kérdésem: 1. Elpukkant benne mindkét légzsák, tehát valószínű koccsos volt. Meg lehet-e tudni valahogy, hogy a légzsák-vezérlő visszaállt-e alapállapotba? Addig nem is merem betenni az új légzsákot, félek, hogy a kezemben száll el... Az elektromos csatlakozóján lehet mérni valamit alapból? 2. Hol keressem a dudát? merthogy nem szól :) de a reléje kattan, ha megnyomom! 3. Tudtok valakit, aki otthonosan mozog manuális váltó témakörben? 4. Tudtok valakit, aki kormányszervót tud javítani? Szerintem az egyik tömítésnél szivárog.
Kedvességeteket és a segítséget előre is köszönöm! Üdv, R6
délutén megyek szolnok tesztelem a fogyasztást. nem tudom jol vettem -e ?1999es egygazdás. tőle vettem nem kereskedőtől hazai autó. elk üveg tető közp zár el ülés ölés fűtés full zene minden mükszik rajta el ablak riasztó fóliázott ablak új nyári és téli gumi garnitúra.1misi volt.annyi hogy a balelső bür kiszakadva mert nagydarab volt a gazdája112000km van benne szervizkönyves.
Mit vettel es hol/honnan? Ma Budapest-Becs-Sollenau-Becs-Budapest (BP-Baden oda-vissza palyan) 1 tank benzinnel. 553 km... csak, hogy piszkaljalak benneteket.
Üdv! Ha arra gondolsz, ami a kereskedésben volt, azt én is megnéztem, de az csak hátsókerék hajtású volt. Rick, szerda este megyek Szegedre, akkorra meg lesz a cuccos?