Keresés

Részletes keresés

Lappantyú Creative Commons License 2001.11.12 0 0 3846
Kitartást hozzá és vigyázz magatokra! :-)
Amúgy minden rendben? Hogy vagytok?

Lehet már tudni a topicbébik nemét?

Lappa

Előzmény: Maminti (3845)
Maminti Creative Commons License 2001.11.12 0 0 3845
Kismama2 becsekkol: :)

Két hete voltam terhesgondozáson, akkor 8 kg-val voltam több, mint a terhesség elején - most már a 27. hétben járok. Sajnos van rossz hírem is: a vércukor értékem magasabb a normálisnál, így 180 g-os szénhidrát diétán leszek a szülésig, meg talán tovább is. Három hetente ellenőriznek, és ha az érték nem megy vissza a határ alá, befektetnek egy 7 pontos vizsgálatra. Életem első diétája, amit tutira be fogok tartani...

Kobzoska Creative Commons License 2001.11.12 0 0 3844
Rájöttem, hogy a fogyókúráim reménytelenek egy jó konyhamérleg nélkül. Ezért vettem is egyet szombaton. 10 év garancia van rá. Addig csak lefogyok. :-))
Zaporozsec Creative Commons License 2001.11.06 0 0 3843
Kobzoska, kedves, de legalább már tudod, hogy le tudsz annyit adni :)) legközelebb jobban fog menni, meglátod!

Én mostanság tornázgatom szorgalmasan, de inkább fittülök mint slankulok. óvell :))

Előzmény: Kobzoska (3842)
Kobzoska Creative Commons License 2001.11.06 0 0 3842
Lappa, köszi az információt! Akkor maradhatnak a képek a 2001-es borítékban. :-))

Én meg jól elkiabáltam magam a múltkor, hogy fogytam 10-et, mert aztán meg jött egy lakmározós hétvége, ami után nem tudtam visszatérni a diétámhoz, úgyhogy megint olyan dagi vagyok, mint egy medúza. Egy olyan dagadtabb-féle medúza. :-((

beny Creative Commons License 2001.11.05 0 0 3841
Sziasztok! Szia Dohosa!:-)))

Itt az egyik kismama a három közül. Nálam a helyzetjelentés az, hogy köszönöm szépen jól vagyunk, szépen gömbölyödök, a 29. hétben járok már és 6,5 kilóval nehezebb súlyt cipelek a virgácsaimon. Egyébként pedig a kislányom is jól érezheti magát odabent, mert nagyon virgonc.
Még mindig sportolok, igaz egyre "lightosabban", egy héten kb. 6*25 percet szobakerékpározok, de már egyre jobban fáradok.

Hiányoztál már Dohosa!

Puszi:
Beny

dohosa Creative Commons License 2001.11.05 0 0 3840
Köszi a segitséget. Most már sokkal jobban értem a helyzetet.

GRATULÁLOK MINDEN KISMAMÁNAK!!!!

Csak kis betüvel irom: a múlt hónapban én is majdnem :-))), de feladta a kicsi :-(((.

Előzmény: Lappantyú (3839)
Lappantyú Creative Commons License 2001.11.05 0 0 3839
TTbe vagy ide jöjjön az a helyzetjelentés?

Ide:
Van három darab kismamánk: Maminti, beny és kockás és nagyon örülünk nekik.
A többi törzstag tök jól van, vannak, akik fogynak, vannak, akik híznak, össztársadalmi szinten nulla körül stagnálhatunk. :-))

Én ötvenkilenc kiló vagyok, a hétvégén legalábbis ilyet mutatott a mérleg, ami elég meglepő. Nem mozgok semmit és nem fogyókúrázom ugyanis. Nem is törődöm ezzel az egésszel, max annyira, hogy nem eszem, ha nem vagyok éhes. :-)

A TT elmúlt félévi történéseinek összefoglalása nagyjából ehhez hasonló, a kilókra behelyettesítendő a boldogság szót tán. :-)

Lappa

Előzmény: dohosa (3838)
dohosa Creative Commons License 2001.11.05 0 0 3838
Szia Lapa!
Aranyos vagy. Karfiol miatt majd ráérek tavasszal aggodni. Addig farmer rules.
Mindjárt elolvasom a TT is. De egy évet nem lehet hamar behozni.

Az én kedvemért nem akartok egy általános helyzetjelentést beirni?

Előzmény: Lappantyú (3837)
Lappantyú Creative Commons License 2001.11.05 0 0 3837
Szia, de jó, hogy ismét látlak! :-) Hiszen akkor a hetven nagyon rendben van, ha a hatvanhét az álomsúlyod! Én gratulálok hozzá. A karfiolt meg nagyszerűen el lehet takarni különböző helyes, csinos ruhadarabokkal. A kedvesünk meg nem a karfiol vagy a feszes őszibarack miatt szeret vagy nem szeret bennünket :-))) [ők ugyanis azt mondják: a barack, az egy gyümölcs. te meg a csajom vagy.]

:-)
Lappa

Előzmény: dohosa (3836)
dohosa Creative Commons License 2001.11.05 0 0 3836
Sziasztok!

Üdvözlök minden régi és új fogyókúrázót!
Egy év után újra itt. Nem utaztam el sehová, csak a cégnél átmenetileg kikapcsolták a net-et.
Megigérem, hogy mostantól gyakran benézek.
Az elmúlt egy évben a súlytöbblet csúcsokat is sikerült elérnem. Kb. két havonta fogyoztam, hol szigoruan, hol elviekben.
Helyzetjelentés:
70kg, (ez nem rossz, de nem tul jó)
177 cm(ez nem változik-érdekes)
Karfiol (cellulit): kicsit kezd visszajönni (szerencsére nyáron nem volt feltünő)
Cél: 67 kg (álomsúly-csak átmeneti napokra vagyok képes elérni)
Jelenleg no sport (mütét miatt), de kb. egy hónap múlva már elkezdhetem (persze csak akkor, ha nagyon akarom- majd akarni fogom) :-)
De jó itt lenni!
Most nekiállok olvasni, hogy mi történt veletek, de nem igérem meg, hogy egyböl képben leszek.
Pusz
dohosa

Lappantyú Creative Commons License 2001.11.05 0 0 3835
Visszakerestem: február 24. Olvasgattam egy kicsit magunkat. Tanulságos. :-)

Lappa

Előzmény: Lappantyú (3834)
Lappantyú Creative Commons License 2001.11.05 0 0 3834
Nos hát annak valamikor idén kellett lenni, de nem az év első két hónapjában. Én már nem fogyókúráztam ekkor, azt február 14-én abbahagytam ugyanis, szóval ez valami március lehetett, esetleg február vége. Később biztos nem, mert emlékszem, Kirkén hosszú télikabát volt és én nagyon fáztam hazafelé a villamosmegállóban.

Kirkéről IS milyen régen hallottam...

Lappa

Előzmény: Kobzoska (3833)
Kobzoska Creative Commons License 2001.11.05 0 0 3833
Hétvégén rendezgettem a fényképeimet, több éves hátralék volt, amire rá kellett firkantanom, hogy mikor és hol készült. Azt már egyáltalán nem tudtam felidézni, hogy az I. FMT tali mikor volt. Clock Pub, kabátos idő, ennyire emlékszem. Tudja valaki? Igaz, megkereshetném itt a topikban az előzményeit, de az olyan hosszadalmas. Bízom egy jó memóriában.
Lappantyú Creative Commons License 2001.10.26 0 0 3832
Örülök, hogy egyetértesz. :-) bár én ezt a "saját súlyt" éppenhogy evéssel értettem, azt gondolom, hogy nemevessél bárki le fog fogyni egy idő után, csak hát nem biztos, hogy az a cél, hogy az ember egyszer csak meghalljon, hanem hogy jól nézzen ki és ezt el is higyje magáról.

Lappa

Előzmény: moes (3831)
moes Creative Commons License 2001.10.26 0 0 3831
igenigenigen!

nekem is van egy olyan súlyom, ami alá nem bírok menni, ha megfeszülök és nem eszem, akkor sem. pedig van rajtam még kb. 2 kiló fölös (lehet, hogy több is), de az egyszerűen alkati kérdés. azért még persze célom az említett alá menni :-)

Előzmény: Lappantyú (3826)
Törölt nick Creative Commons License 2001.10.25 0 0 3830
Köszönöm, hogy ilyen részletesen foglalkoztok velem.:-) Igen, 54 kiló a "versenysúlyom". Az elmúlt két hétben szedtem fel 4 kilót, észre sem vettem. De azt hiszem, nem vészes, és inkább az előnyömre vált.
Kobzoska Creative Commons License 2001.10.25 0 0 3829
Van ehhez egy kedvenc mondás, miszerint az én súlyommal semmi gond, inkább csak a magasságommal...
:-))

Plpe, szerintem is teljesen rendben lehetsz, gondold át még egyszer alaposan, hogy biztosan kell-e neked fogyózni. Ami viszont egy tuti jó megoldás lehet, hogy egyél úgy és annyit, mint eddig, és mozogjál többet. Az alakodnak jót fog tenni, meg a kondiciódnak, és mégsem kell kínlódnod hozzá.

Előzmény: Lappantyú (3828)
Lappantyú Creative Commons License 2001.10.25 0 0 3828
>>de 58kghoz 168 centi abszolút normális. szerintem

vagy ha mégse, akkor inkább nőjön egy kicsit, minthogy fogyjon, igaz-e? :-))))

Előzmény: Zaporozsec (3827)
Zaporozsec Creative Commons License 2001.10.25 0 0 3827
igen, ez csakis az örökre dologgal megy, ha az ember eredetileg nem az az alkat, amire vágyik. Érdekes, hogy ez azért sokaknak sikerül, mégha nem is olyan gyorsan. Valaki meg nem is akar rajta változtatni. :-)

de 58kghoz 168 centi abszolút normális. szerintem.

Lappantyú Creative Commons License 2001.10.25 0 0 3826
Vigyázz, mert ez a magasság ezzel a súllyal elég jónak és normálisnak tűnik, szóval elképzelhető, hogy ez a "te súlyod". Legalábbis nekem van egy ilyen teóriám, hogy minden embernek van egy súlya, aminél nem nagyon tud kevesebb lenni az általa normális, elfogadott, kedvelt étkezéssel.

Úgy értem, hogy le tud persze fogyni egy-egy diétával x kilót, de amint visszatér a rendes evéshez, akkor egyből visszahízza azt az x-et.
Vagyis a fix súlyánál ez esetben csak úgy tud kevesebb lenni, ha örökre változtat az étkezési szokásain vagy örökre fogyózik időnként egy ideig. Az előbbi mindenképp jobb megoldás, de nem vagyok benne ezer százalékig biztos, hogy egy 58 kilós emberkének örök életre le kell mondani a bundás kenyérről, főleg ha szereti és kedvvel eszi azt.

Valamint még az is lehet, hogy az én teóriám egy hülyeség és az is lehet, hogy te, PiPe általában 54 kiló szoktál lenni, csak az elmúlt hónapokban valamiért híztál négy kilót és azt szeretnéd lefogyni.

Lappa

Előzmény: Törölt nick (3824)
Zaporozsec Creative Commons License 2001.10.25 0 0 3825
naja, a menza nem arról hires, hogy olyan soványka lenne... de ha salit vacsizol, az remekül ellensúlyozza :))
rám alig jött fel ma reggel a kedvenc nadrágom, de voltam tegnap tornázni... kifogok rajta! nehogymár :)))
Előzmény: Törölt nick (3824)
Törölt nick Creative Commons License 2001.10.24 0 0 3824
Köszönöm, ez egész tűrhetően hangzik:-) 168 centi vagyok és 58 kiló, mínusz néggyel már elégedett lennék magammal. Az ebédet nem tudom, hogyan fogom megoldani, mert menza van, enni meg kell valamit:-(
Előzmény: Kobzoska (3821)
Kobzoska Creative Commons License 2001.10.24 0 0 3823
Talán november vége felé összehozhatnánk egy fogyókúra motivációs talit. Remélem, addigra már látványosabb lesz az eredmény. Bár így is nagyon büszke vagyok magamra. És a gratulációt köszönöm szépen! :-))
Előzmény: Lappantyú (3822)
Lappantyú Creative Commons License 2001.10.24 0 0 3822
Itten gratulálok ahhoz, amit a másik topikban olvastam, jelesül, hogy ebben az évben rendre kevesebb kiló vagy. :-) Nem jössz valamikor Pestre mostanság, hogy megmutasd magad nekünk? :-))

Lappa

Előzmény: Kobzoska (3821)
Kobzoska Creative Commons License 2001.10.24 0 0 3821
PIpe, én azt javasolnám neked, hogy vacsorázzál. Csak egy kicsit kevesebbet, mint eddig. És egy kicsit kevesebbet ebédeljél. És ne egyél sok zsírt, meg cukrot. És akkor egyhamar lemegy az a 3-4 kiló, kínok nélkül.
Előzmény: PIpe (3819)
Lappantyú Creative Commons License 2001.10.24 0 0 3820
[hihi, szomi_szomi, csak néztem, hogy miért írsz te a lakáshiteles topicban a kilókról... de aztán megláttam, hogy másik topicban vagyok. :-)))]

vombatka, édes vagy, hogy így a múltból tudsz előcitálni hozzászólásokat, tudod mit: te csináld úgy, ha neked az a jobb és pontosabb. ha visszanézel, én azért írtam ezt a reggeli mérlegelés cuccot, mert valaki el volt keseredve nagyon, hogy nem fogy és kedvet javítotam ezzel, hogy ha mindig reggel méri magát, akkor kevesebbet lát a mérlegen és jobb kedve lesz.

Az egész fogyókúrának nincsen semmi más értelme, mint hogy jobb legyen tőle az ember kedve. Hogy ezt hogyan, melyik technikával, aktuális programmal éri el, az nagyjából tökmindegy. Ha te mértani közepet szeretsz számítani az elmúlt tíz év napi nyolcszori mérlegelés eredményéből, tedd csak meg bátran, ha így érzed jól magad. Aki meg reggel szeret méretkőzni, az tegye meg reggel. :-)))

Én meg elkerülöm a mérleget mostanában, mert nincs kedvem reállni, sem este, sem reggel. Hát ez van. :-)

Plpe: az biztos elég, de ha aztán újra vacsorázol, akkor lehet, hogy újra ott fog figyelni a 3-4 kiló. De nem esküszöm meg erre se, persze. :-)

Lappa

PIpe Creative Commons License 2001.10.24 0 0 3819
Én csak 3-4 kilót szeretnék leadni. Van erre javaslat? Elég, ha csak nem vacsorázom egy hónapig?
Kobzoska Creative Commons License 2001.10.24 0 0 3818
Szerintem meg érdemesebb a legoptimistább adatra támaszkodni. Én hiszek a sikerélmény erejében. Persze nem egyformán működünk.
Előzmény: vombatka (3814)
szomi_szomi Creative Commons License 2001.10.20 0 0 3817
SZVSZ a _változásról_ nem.
A másik dolog meg, hogy macerás napi hatszor méreckedni.
Előzmény: vombatka (3816)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!