Azoknak üzenem,akik azt hiszik,hogy anyagi haszonszerzés céljából hoztam létre az oldalamat, hogy az smsekből összegyüjtött pénzen az smsweb tárhelyét fogom növelni! Tehát ha a részek kellenek: x-files.uw.hu
Akinek ez a lehetőség nem tetszik jó utazgatást! ;)
Felirat-elérhetőséget nem írok, nehogy valakik (tittiri) üzleteljenek vele, postára pedig nem fogok járni vele (már mondtam), akinek kell az jöjjön Budapestre, és hozzon magával üres dvd-ket. Így fog működni a dolog, legalábbis remélem :-))
Persze,kíváncsi leszek mennyire lesz kedved vadidegen embereknek dvd-k tucatjait kiírni, postára járkálni vele...mindezt ingyen. Akit nem érdekli a szolgáltatás, az nem veszi igénybe, ez így müködik. Akit pedig érdekel, annak: http://x-files.uw.hu
Kár fáradni, eddig megvan nekem az 1-6 feliratosan, a többi is jön nemsokára (karácsonyig :-)), utána bárkinek szívesen kiírom dvd-re INGYEN. Sztereo, nincs rajta Viasat-logó, bemondások, levágások, kétféle Scully-szinkron, s ami fontos: ingyen.
Elkészült a weboldal az X-files epizódok letöltéséhez. Akit érdekel, látogasson el a http://x-files.uw.hu címre, ott minden le van írva. A kínálatot rendszeresen fogom frissíteni,érdemes visszanézni.
Szia! Több helyen is olvasom az akciódat amivel semmi bajomnincs is. Azonban egy fontos kárdésem lenne TE melyik verziót teszed fel az FTP-re? Ugyanis TVRip-et felejtsd el mert az senkinek nem kell mert ugye tudjuk az xar. Ha DVDripet teszel amit mondjuk torrentével kaptál le AZ HOGY A BUBÁNATBAN 10X DVD??? Amikor egy szezon 1DVD. Vagyis te mit is raktál, raksz fel pontosan???? Ja örülnénk ha a felirat oldalt nem reklámoznád mert nem arra van. Köszi a válaszaidat előre is!
Ezt nem én kérem,hanem a köcsög UW,egyébként ez volt szerintem a legkorregtebb lehetőség. Lehetett volna még 200ftért max 24 órára, v 900 ftért max 9 napra állítani a szolgálatást. Jah és én jutalékom az 500ftból kemény 50 ft...
Erre csak annyit tudok mondani,h aki nem akarja nem fog előfizetni rá. Egyébként kiváncsi leszek,h hova fogod te feltölteni azt a tizenakar dvd-nyi cuccot,ahonnan majd mindenki letöltheti, nem smsweb,es nem fog megszunni 2 nap utan. Sok sikert hozza! Egyebkent tudtommal meg a dvd ripes reszek tobb mint felehez nincs is felirat, vagy nem? Mert a feliratok.hu-n ugy tunik,h nincs.
Hali petrovus-spqr! az alábbi szériák vannak meg nekem DVDripben: 1-2-3-5-8-9 ha vmelyik kell szólj megbeszéljük, illetve nekem meg a 4-6-7 kéne :-) ha gondolod irj.
de hát ő csak 500 HUF-ot kér négy napra, igazán jutányos ár, biztos tud orosz karórákat is olcsón ;) plusz igazán rendes, hogy mind a 2, azaz kettő darab hozzászólását az X-akták rajongók megsegítésére áldozta. :)
Ne félj, már nem kell keveset aludni, meglesz nekem az egész sorozat, felirattal, amit majd mindenkinek _ingyenesen_ a rendelkezésére bocsátok (akár dvd-re írom, akár felpakolom a netre). Aztán a magadfajta üzletelőknek nem lesz maradása...
Sziasztok! Elindítottam egy SMS Web szervert,ahova folyamatosan töltöm fel az X-akták részeket.Mind a 9 sorozat megvan addig bezárólag ahogy leadták a TV-ben. Az első 2 évad majdnem összes része DVDRIP HUN, a többi TV rip szinkronos.Folyamatosan töltöm föl a részeket,pár napon belül az összes fentlesz. Ha egy részből jobb minőségű verzió lát napvilágot, igyekszem azt is minél hamarabb feltenni. Természetesen nem haszonszerzés céljából hoztam létre,hanem hogy végre mindenki hozzájuthasson az áhított részekhez. 4 napra a hozzáférés díja 500huf, ennyi idő alatt egy jobb kapcsolattal mindenki leszedheti akár az összes részt. Ha kódot szeretnél igényelni, látogass el a http://www.uw.hu/smsaccess.php?smsuser=x-files címre, és kövesd az ott megadott utasításokat. Hamarosan elkészítek egy weboldalt is,és onnan is tölthetők lesznek a részek. Ha kérdésetek van, szívesen válaszolok itt, vagy emailben.
Ma a Daemonicus lesz, nem rossz rész, persze az anti-9 széria emberek 6.53-as átlagratinggel díjazták, ami mondjuk nem sokkal rosszabb, mint az említett Firewalker 6.92-je.
Van egy kérdésem a csütörtöki résszel kapcsolatban...a rész elején ugye láthattuk, ahogy valami a vulkán belsejében 500 fokos hőmérsékletben mozog és megrongálja a kamerát...akkor ki/mi is volt az? Mert erre nem találtam választ a későbbiekben...valaki?
Forbidden
You don't have permission to access /xf/ on this server.
Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/1.3.26 Server at www.turning-pages.com Port 80