Keresés

Részletes keresés

Wic Creative Commons License 2019.10.03 -7 4 65564

Persze, hogy kipróbálta:

ivott vizet, azóta is él, nem látod?

Előzmény: syssy48 (65561)
Nem_foglalt_név_újra Creative Commons License 2019.10.02 0 4 65563

"Majd még vissza nézek."

Oké, nézzen, hátha talál valamelyi topicban egy nyelvtantanárt, aki egy pohár vízért korrepetálja. 

Ha nem lennék "tudatlan" össze is pisilném magam a félelemtől, hogy mindenhova visszanéz és mindent lát és minden betegségre tudja a megoldást. 

De szerencsére tudatlan vagyok. :)

Előzmény: emp (65562)
emp Creative Commons License 2019.10.02 0 2 65562

gerinchez is ért:

Porc-Gerinc-EÜ
(Fórum » SOS Fórumcsoport » Egészségügyi fórumok » Betegek egymás közt » Porc-Gerinc-EÜ)Qanon  25 órája    -1 0 16033

Uramisten...

Itt nem jártam még, most is csak betévedtem és hogy miket olvasok...panasz, fájdalom..

Pedig mennyire egyszerüen lehetne a problémákat orvosolni...

Tessenek a kenyeret az étrendbõl kihagyni és szigorú bõjtöt tartani!!!!

Két hétig csak csapvizet, sem gyógyszert, sem semmi mást!

Majd utánna négy hétig friss, nyers zöldséget. Sok-sok friss nyers zödséget és a probléma saját magát megoldja. Természetes úton, gyógyszer nélkül.

Mit csinál egy állat, ha megsérül?

Elbújik, meghuzódik valahol, egy hétig nem eszik, nem iszik és egy hét múlva teljesen meggyógyulva elõbujik. Talán még lenne egyetsmást tanulnunk az állatoktól. És a természetbõl ugyancsak.

De mit csinál ez helyett az ember? Beteggé teszi saját magát.

Majd még vissza nézek!

Előzmény: magany.sys (16026)

Előzmény: syssy48 (65561)
syssy48 Creative Commons License 2019.10.02 -1 4 65561

"A tudatlanok rám ugranak, de mindegy.."   Még szerencse, hogy itt vagy te, nagytudású!!!!!! Van egy kérdésem: te már kipróbáltad?

Előzmény: Qanon (65559)
Nem_foglalt_név_újra Creative Commons License 2019.10.02 -1 1 65560

Japi, ne mérgelődj, árt a szépségnek. :) Nem ér annyit sem, ez az egész mint az az x, amit te is és én is kaptunk. Még akkor sem, ha egy félkövér x volt. 

Nevess, viccelj, egyél jókat, ahogy eddig is. 

Előzmény: japipapi (65554)
Qanon Creative Commons License 2019.10.02 -5 2 65559

Na jó. Azok a pirulák valószínü már nem annyira ártalmasak. És ha jól be van állítva és müködik..

De mégis csak kémia, méreg. A friss zöldség ellenük biztosan nem árt.

Édesapámat az erõss gyógyszerekkel ölték meg. Már húsz éve halott.

Azóta sokat olvastam és ma tudom pontosan mennyire egyszerü módszerrel sikeresen kezelni lehetett volna. Akkor nem tudtuk, ki voltunk teljesen szolgáltatva az orvosoknak csak reméltünk, de az állapota egyre rosszabb lett, sokat szenvedett és a gutaütés 64 évesen elvitte.

Csak azért írom mindezt, mert itt egyáltalán nem az okoskodás volt a célom. A tudatlanok rám ugranak, de mindegy..

Talán majd akad valaki, akivel az alternatív gyógymódról beszélgetni lehet.

Téged ez már nem érdekel, ennyi évesen már nem szivesen vált az ember és még pláne nem, ha jól müködik és jól érzed magad. De véleményt és tapasztalatot mindig szivesen fogadok. Végül is ez a cél.

További jó egészséget és jó éjt. 

Előzmény: Háténimmárkitválasszak? (65557)
Nem_foglalt_név_újra Creative Commons License 2019.10.02 0 0 65558

Jujj, de rémes. Soha nem ért még ilyen veszteség. :) 

Előzmény: Qanon (65555)
Háténimmárkitválasszak? Creative Commons License 2019.10.02 0 1 65557

"Engem érdekelne, hogy kell még gyógyszereket szedned?"

Rák ellen nem.

Amúgy (74 évesen) meg egy csomót.

Előzmény: Qanon (65550)
japipapi Creative Commons License 2019.10.02 -4 2 65554

De, miért nem mész már el innen a jó francba? Látható érdeklődésed, nem vagy érintett, legtöbb topicba beböffentessz, csak szórakozol! Olvasd már el az oldal tetején lévő sorokat és szállj magadba!

Szóval,

húzz el innen, vagy minimum hallgass!

Előzmény: Qanon (65552)
Nem_foglalt_név_újra Creative Commons License 2019.10.02 0 4 65553

Drága, hát nem azért írtál, hogy elolvassák? :) 

Fura dolog ám egy nyilvános fórum, megsúgom, hogy úgy működik, hogy amit írsz, azt mások elolvassák. Kérés nélkül. 

Előzmény: Qanon (65552)
Nem_foglalt_név_újra Creative Commons License 2019.10.02 -1 4 65551

Most teljesen összekevertél. A víznek, a jóistennek vagy a gyógyszereknek köszönheti valaki, ha meggyógyul (vagy tünetmentes lesz). 

A csúnya gyógyszermaffia, meg az orvostudomány lehúzza a tudatlan embereket, de a természetgyógyászok puszta emberbaráti szeretetből csapvízzel meggyógyítják a ... kiket is? A nem tudatlan embereket? 

Az tehát az emberiség jövője, hogy mi, akik tudatlanok vagyunk és bevesszük az orvosok által javasolt gyógyszereket mind meghalunk, és a pusztán vízivással maradéktalanul meggyógyulók népesítik majd be a Földet? 

Annyira abszurd, amiket mondasz, hogy csak nevetni tudok rajta. Te már az a kategória vagy, aki  szórakoztatóan ostoba.  

Előzmény: Qanon (65550)
Qanon Creative Commons License 2019.10.02 -6 2 65550

Minden nap hálát adhatsz a Jóistennek, hogy túl vagy rajta és jól vagy.

Engem érdekelne, hogy kell még gyógyszereket szedned?

Itt a leírtakhoz gondolom nem kell semmit hozzá tenni, vagy elvenni, ez így jól müködik.

További minden jót!

Előzmény: Háténimmárkitválasszak? (65549)
Háténimmárkitválasszak? Creative Commons License 2019.10.02 0 6 65549

"Igen, de hát ez nem mond még semmit. Ma már a rák/tumor akár gyerekeknél jelentkezik."

Feltehető, hogy régebben is, csak akkor még nem tudták, hogy mibe haltak bele a gyerekek.

Még múmiát is találtak, melyen igazolható volt a csontba való áttét.

Mikor rákos lettem, volt alkalmam beszélni Eckhard professzorral (nézz utána, ki is volt ő!), aki elmondta, hogy az OOI-ban, de az országban is egyébként, a világon elfogadott legjobb terápiákat és gyógyszereket fogom kapni, kár (nem is akartam) lenne külföldre (Mexikóba, Amerikába) szaladgálni.

Az egyik kezelőorvosomtól - teljesen leamortizált állapotban - kérdeztem, hogy tanácsolja-e az ilyen csodavitaminok szedését, amit a vajákosék annyira ajánlanak.

A válasza az volt, hogy a vitaminok erősítik a sejteket - így a rákosakat is - tehát a terápia ellen dolgozok, ha rászánom magam, de hát enyém a döntés joga. Ő miliszilverre (vagy mire) kiszámolta a sugárdózist és a kemó mennyiséget. Mikor mondtam a számomra borzasztó tüneteket, akkor bólogatott, hogy "igen ezt mi csináljuk".

A falat kapartam, de - ezek szerint - bejött a dolog.

Egész életemben imádtam a zsíroskenyeret (vastagon) erős paprikával és hagymával, most is.

Van a neten egy Falus professzor által tartott "Mindentudás egyeteme" előadás épp a rákos sejtekről.

Ő genetikus és nagyon tudója a dolgoknak.

Érdemes végignézni (nem tudományos nagyon, könnyen érthető)!

Előzmény: Qanon (65547)
syssy48 Creative Commons License 2019.10.02 0 2 65548

Össze-vissza beszélsz!

Ha az lenne igaz, amit te állítasz csökönyösen, akkor 2 hónap múlva nem lenne a világon rákos ember. 2 hét csak vízzel, majd hagyom a szervezetemet meggyógyulni. Ehhez kell a még másfél hónap! Végiggondoltad már ezt az egészet értelmes pillanatodban?

Előzmény: Qanon (65547)
Qanon Creative Commons License 2019.10.02 -5 2 65547

Igen, de hát ez nem mond még semmit. Ma már a rák/tumor akár gyerekeknél jelentkezik.

Az is ismert, hogy korábban az emberek több zsíros ételt ettek.

Aztán késõbb, valamikor úgy 50-60 éve kezdték terjeszteni, hogy a zsír nem egészséges, kevesebb zsírt és több szénhidrátot, mert a szénhidrát egészséges.

Előzmény: Háténimmárkitválasszak? (65546)
Háténimmárkitválasszak? Creative Commons License 2019.10.02 0 4 65546

és tudod, hogy akkor mennyi volt az átlagéletkor?

Nálam 65 év után diagnosztizálták a rákot - meglehet 500 évvel ezelőtt nem jutottam volna erre a megalázó körülményre.

Így viszont nyolcadik éves túlélő vagyok.

Előzmény: Qanon (65530)
Qanon Creative Commons License 2019.10.02 -3 0 65545

Ezt a kollégának kellett volna címezni.

Előzmény: seabound01 (65542)
Qanon Creative Commons License 2019.10.02 -4 0 65544

Nem azt írtam, hogy ismeretlen. Jóformán ismeretlen. Nem mindegy.

Különben van errõl statisztika.

Előzmény: Spanci! (65541)
Qanon Creative Commons License 2019.10.02 -6 1 65543

Nekem itt nem a szórakozás a célom. Se a hálon nem lógok egész napokat. Csupán kérdeztem valamit, amin talán el lehetne kissé gondolkodni. A civilizált világ és a rák/tumor. Ez volt a kérdés.

Amit írsz az ..

A wiki szerint https://de.wikipedia.org/wiki/Krebs_(Medizin) a rák már a második században ismert volt. Ma Németországban a keringési és érrendszeri megbetegedések után a leggyakoribb halálos betegség a rák https://www.krebsinformationsdienst.de/grundlagen/krebsstatistiken.php és a hetvenes évektõl megduplázódott. 

Előzmény: Wic (65540)
seabound01 Creative Commons License 2019.10.02 0 5 65542

Már Hippokratész is többfajta rákos megbetegedést leírt, sőt, tőle ered maga az elnevezés is, a daganatok alakja és a tengeri állat formájának hasonlósága miatt.

Nézz utána bátran.

"Hippokratész több rákfajta leírását is elkészítette. A jóindulatú tumorokat onkosz-nak nevezte, ami duzzanatot jelent görögül, míg a rosszindulatú tumorokat karcinosz-nak hívta, ami a rák görög elnevezése. A különös névválasztás oka valószínűleg a rosszindulatú daganat távoli hasonlósága egy rákhoz, a jól körülhatárolható, kör alakú középrésszel és az innen szerteágazó, vékony nyúlványokkal."

Előzmény: Qanon (65539)
Spanci! Creative Commons License 2019.10.02 0 1 65541

Nem volt ismeretlen, kb. 65 éve a nagymamám rákban halt meg (én már nem ismerhettem, később születtem - amúgy ismereteim szerint a cukorbetegség és a rák is eléggé öröklődik nagyszülői ágról, nem mindig, de előfordul). De visszább megyek az időben, Aragóniai Katalin (VIII. Henrik első felesége) is tumorban halt meg, ezt krónikák írják (és még ki tudja hányan, akikről nem szóltak a krónikák).

Wic Creative Commons License 2019.10.02 -8 6 65540

Nem tünt még fel, hogy még 50-60 éve a rák, vagy tumor jóformán ismeretlen volt?

50-60 éve a sclerosis multiplex is "ismeretlen" volt. Ami konkrétan azt jelenti, hogy fogalmuk se volt róla, mi okozza, illetve, hogy mi ez a betegség egyáltalán.

A rák is ennyire volt "ismeretlen" 50-60 meg 200 éve. Annyit tudtak róla, hogy a beteg pl. lassan "elsorvad", vagy vérezget, aztán fájdalmai lesznek és meghal.

Qanon Creative Commons License 2019.10.02 -7 0 65539

A problémák egyáltalán nem bonyolultak csak egyesek bonyolítják.

Nem tünt még fel, hogy még 50-60 éve a rák, vagy tumor jóformán ismeretlen volt?

Ma már van akár gyerek onkologus!, hát nem elképesztõ?

Előzmény: arnys2 (65538)
arnys2 Creative Commons License 2019.10.02 0 2 65538

Nem stimmel az sem.

Bonyolult problémákra egyszerű válaszok nincsenek.

Előzmény: Qanon (65533)
Wic Creative Commons License 2019.10.02 -9 4 65537

Huh, most megnyugtattál, szerencsére a rák nem öli meg a humorérzéket!

:)

Előzmény: japipapi (65536)
japipapi Creative Commons License 2019.10.02 -1 3 65536

:-)

Csak tudnám hol lehet kapni ilyen alkalmas  csavarhúzót! :-)

Attól tartok, hogy a sárkányfüvesek megkezdik a gyártást, hisz bővülhet a választék. :-) 

Előzmény: Wic (65531)
japipapi Creative Commons License 2019.10.02 -1 5 65535

Igen, többek között itt is a pénzlenyúlás a lényeg. 

"Sőt! Az OOI mellett árulják sokezerért a csodavizet és tehetik."

Én leginkább erről beszéltem: https://index.hu/tudomany/2011/01/12/atveres_az_oxigenes_viz/ , vagy akár a Pi víz

https://index.hu/techtud/2019/07/09/veszelyes_bakteriumot_talaltunk_a_pi-vizben/

Nevezett ismerősöm ráadásul művelt, diplomás hölgy volt, anyagilag is megtehette, hogy megvehette, falta, itta a méregdrága "csoda" baromságokat, a lúgosítást, a méregtelenítést, a cukor megvonást és franc tudja felsorolni mi mindent nem, de tömte magába a sz@rokat. 

Lehetetlen volt meggyőzni. A 6 év ezelőtti csinos nőből halálára egy csontkollekció lett. 

A mellrákot akkor talán időben elkapták, megműtötték, aztán kemo, stb. Nőiességét helyreállították, haja visszanőtt, stb.,  csinos volt. 

Azután folyamatosan neten válogatás nélkül felszívta az ostobaságokat, rögeszmévé vált az "őnrákgyógyítása"! Lehetetlen volt meggyőzni, - engem is próbált az Ő irányába tendálni- de kínomban már csak kinevettem. 

Nagyon sajnálom Őt, 52 éves volt. Érzésem szerint normális életmóddal élhetett volna.

Persze, lehet egyszer engem is legyőz a dög egyszer, de én azért követem orvosom tanácsát, mert igazad van:

"...hiszen a beteg rendelkezhet a saját gyógyításáról."

Előzmény: Háténimmárkitválasszak? (65529)
almirena Creative Commons License 2019.10.02 -1 5 65534

nem

Előzmény: Qanon (65533)
Qanon Creative Commons License 2019.10.02 -8 0 65533

Igazad van. Most látom valóban elírtam.

És amúgy a többi stimmel?

Előzmény: arnys2 (65532)
arnys2 Creative Commons License 2019.10.02 -1 3 65532

Paracelsus.

Azt akarta a névválasztásával kifejezni, hogy nagyobb tudós az ókorban élt Celsusnál (nem pedig Celsiusnál, a Celsius-skála kitalálójánál, aki jóval utána élt).

Előzmény: Qanon (65530)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!