Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2003.02.13 0 0 119
már csináltam is helyet a Kedvencek között
Előzmény: atg (118)
atg Creative Commons License 2003.02.13 0 0 118
kérjük preside! rakja fel, az összes borsó for president! párttagot kéretem ide hogy egy emberként tüntessünk azért, hogy mesterünk html munkássága ne vesszen el, és kerüljön fel a világhálóra!
Előzmény: Borsó_ (117)
Borsó_ Creative Commons License 2003.02.13 0 0 117
Nincsen fenna neten. Nem mertem feltenni :))
Előzmény: Gaark (116)
Gaark Creative Commons License 2003.02.13 0 0 116
annak a "szar homepage"-nak a címére
Előzmény: Borsó_ (115)
Borsó_ Creative Commons License 2003.02.13 0 0 115
Milyen cimre gondolsz Gaark pajti??
Előzmény: Gaark (114)
Gaark Creative Commons License 2003.02.13 0 0 114
címet, címet!
Előzmény: Borsó_ (113)
Borsó_ Creative Commons License 2003.02.13 0 0 113
Ezt a kibaszott idegesitö fasszopo matekdogát nem igy akartam.

De ezt a html parancsokat még gyakorolni kell.
Összesen félora alatt vágtam be egy párat és csináltam is mindjárt egy szar homepage et.

Borsó_ Creative Commons License 2003.02.13 0 0 112
Most hogy igy kicsit lenyugodtam ez a nap után. Már mint iskolai nap. Gondoltam tartok egy kis beszámolot.

Egyetlen egy igazán vicces dolog volt ma. Az hogy írtunk egy dogát fűtésből és ellötte matekon még az élettöl is levették a kedvem egy

kibaszott kurva idegesítő fasszopó
matek dogával és után jött a fűtés doga.

Majd ha megkapjuk akkor beszkennelem és berakom ide hogy lássátok.

Úgy nézett ki hogy volt 4 kérdés. Ebböl a négyből 2 rajz és 2 elmélet.
Az első tiz percet azzal töltöttem, hogy ráirtam a papira a nevem -ugy hogy leszakadt a papir sarka- aztán eltörtem a ceruzámat a tollamat eldobtam a picsába. Azán gondoltam hogy ezt tudom most azért ne basszam már el ezzel ezért inkább elkezdtem irni.

A kettes feladattal kezdtem de megint csak hülyeséget írtam. A kérdére azt irtam hogy

"bla-bal-bal-bla-bla-bla-bla-bla-bal-bal-bla-bla-bla-bla-bla-bal-bal-bla-bla-bla-bla-bla-bal-bal-bla-bla-bla-bla-bla-bal-bal-bla-bla-bla-bla-bla-bal-bal-bla-bla-bla-bla-bla-bal-bal-bla-bla-bla-bla-bla-bal-bal-bla-bla-bla-bla"

De aztán vissza tértem a feladathoz és leírtam rendesen is.

Ugyanezt eljátszottam máshol is de ott kicsit kevesebbet írtam azt hogy bla-bla

Aztán volt egy feladat a 4 es amire volt kb 6 cm hely és oda kellet volna egy 20 cm rajzott csinálni. Na oda írtam nagy betükel hogy

IDE NEM FÉR KI!!

és egy nyilat a hátlapjához. Na oda kifért a rjaz de ott még rajzoltam a földbe csontvázat meg olajmezőket.

Nem tudom hogy hányas lesz...
Mondjuk amit rajzoltam és írtam az jo azzal nincsen gond de ha a tanár nem fogja fel olyan viccesen a helyzetet akkor cumi van.

Na ez kb enyi volt majd jön a doga és a szallagavato sztori.

szopiszuri Creative Commons License 2003.02.13 0 0 111
király, nagyon várjuk a beszámolót!
Előzmény: Borsó_ (110)
Borsó_ Creative Commons License 2003.02.13 0 0 110
Balázs ne aggodj most van egy nagyon és komolyan tényleg nagyon jó sztorim!
És nem fog meghalni a topic csak még meg kell fogalmaznom a dolgot, hogy fasza legyen.

Zeuszka én is remélem hogy a tavasz és a nyár hozzni fog egy két érdekes dolgot.

Ja amugy ez a jó sztori a Szallagavatom beszámoloja.
Képzelhetitek milyen volt.
Már a fele kb kész van de még meg írom rendesen az egészet és akkor berakom ide.

zeuszka Creative Commons License 2003.02.13 0 0 109
örülök, hogy bevált a módszer, Borsó. szerintem ne csüggedj, írj, nem lehet minden sztori annyira jó, mint a legelsők, ezt tudomásul kell venni. de ha majd elmúlik ez a kurva február, minden fronton felélénkül az élet, nekem elhiheted: suliban is, a topikban is, mindenütt.
Előzmény: Borsó_ (107)
xbalazsx Creative Commons License 2003.02.13 0 0 108
Nehogy már behaljon ez a topic, mert akkor nem lesz értelme az életemnek!
Borsó: sztorikat akarok!!!!
Borsó_ Creative Commons License 2003.02.06 0 0 107
Hát most, hogy szövegszerkesztőben írom az írásaimat lehet hogy nem lesznek elírások de arra azért ne számitsatok hogy teljesen hibátlan lesz. Zeuszka mondta, hogy igy nem kell rohanom. És tényleg igy tök jó -megy a zene és ráérek- és Nyúl a spontaneitás megmarad igy is attól mert nem láttom magam elött a fórum oldalát attól még ez az egész spontánul jön ki belölem. Remélem nem gondoltátok azt hogy én ezt mind kitalálom?? De tegyük fel de csak tegyük fel, hogy én ezt mind kitalálom akkor mekkora fantáziám van nem?? De nem ez nem igaz bár ahoz is sok fantázia kell hogy ezt mind megcsináljam nem?? Na jó nem húzom itt a szót ilyen fölösleges dolgokra, rátérek a sztorira mert Kiber azt akarja hogy sürüben írjak :))

A sztori(k):

Ez amugy kurva rég történt ezért is nem emlékeztem rá mostanáig de most hogy leesett a hó és elkezdtünk hógolyozni valahogy elöjött. Jaj de jó volt és nektek csak a végére fog maradni mert elöbb leírom a "szarabakat" -bár azért akad jó is- és utána majd a legjobbat a végére hagyom.

Amugy ez az írásom a hóval kapcsolatos és azzal amiket csináltunk vagy csináltam -mikor hogy-.
A mai napon -2003.02.06- a suli után elégsokmindent csináltunk -kidobtak minket ezért tenni kellett valamit- és elmentünk hogolyózni először csak a fél suli hogólyózott az utcában de ez olyan szokványos volt és azt hamar ott hagytuk de azért még hirtelen mielött elmentünk volna alkottam ezt azt.

Pl.: Az volt, hogy ugye az utca egyik oldala az utca másik oldala ellen és én az egyik kocsinak a tetejéről magamhoz vettem egy rohadt nagy hótömböt (már egy kicsitt megfagyott igy jó nagy volt) és átmentem az "ellenséghez", kinéztem valami buta elsőst és azzal az elönyel, hogy én negyedikes vagyok -elég paraszt dolog de ez van- az arcába nyomtam a cuccot és ö meg azt sem tudta hogy mi van, és azt a képet amit vágott hát az nem volt mindennapi, azthittem ott helyben összepisálja magát. De ez nem történt meg sajna. :((

Mentünk tovább és mire elértünk az utcának a sarkára -ez de hülyén hangzik- és addig még dobáltunk egy párat. Egy két arcos azért volt. Nagyon szar érzés amikor izomból megküldenek és arcba dobnak. (tapasztaltam már én is, szerencsére nem most). És volt egy srác akit egszere vagy húszan dobtuk meg az komoly volt. Na lényeg a lényeg a sarkon "elütettünk" egy kéthógólyot a trolival, és mentünk tovább. Ezután egy nagyon vicces dolog történt. Sétáltunk a Rákoczin az Astoria felé és azzal bróbálkoztunk hogy ki tud átdobni az egyik oldalról a másikra. Ez kb vagy 50-60 méter de lehet hogy kevesebb nem volt nálam centi, hogy lemérjem és ugy igazán nem törödtünk azzal hogy a másik oldalon van valami gyalogos forgalom mi szorgalmasan probálkoztunk míg egy pali elé le nem esett a golyó és csak azt láttuk hogy a magasba mutogatja a középső uját és nagyon sietett a zebrához. Hehe... Mi meg egyből valami kereszt utcában eltüntünk és még azt sem tudtuk ,hogy hova merre megyünk csak úgy mentünk -meg is kérdeztem, hogy mi van az utcán fölfelé de nem válaszolt senki-. Mindegy mentünk tovább és nagy csodálkozásomra egy olyan nevű utcát találtunk amiről nem is tudtam hogy van, pedig nap mint nap a róla elnevezett chaten dumálok. Igen akivel ott szoktam társalogni az már tudja hogy megtaláltam Budapesten a Trefort utcát. :)

Aztán egy mama elkezdett pofázni hogy ne játszunk a hogólyóval mert nagyon kemény és bla bla.... -biztos kapot egy párat az öreglány-

Ezek után belefogtunk egy félórás tesztbe -ti is probáljátok ki, be fog jönni-. Az volt a lényeg, hogy ugye a sétálásnál mindig neked jönnek az emberek az utcán mert sok bunka fasz azt hiszi hogy majd mi elálunk az utjából de nem és igy ütközünk. De mi azt vettük észre hogyha hogólyot dobálsz a kezedben akkor az emberek fére huzodnak anyir a hogy még súrólni sem súról téged. Na most ez azért van mert nem akarják hogy hozzá érj a hogólyoval vagy azért mert nehogy hozzávágd miután neked jött. -meg is tettük volna de tényleg mindenki kikerült-.

Eddig átolvastam és nem nagyon találtam benne hibát. Örülhettek!!

Ilyenkor télen veszélyes szelőztetni főleg ha én a környéken járok, mert most fogtunk egy 3-4 tenyérnyi nagyságu hótömböt és bebasztam a nyitott földszinti ablakon. -de szemét vagyok :) -.

Emlékeztek még arra a srácr akit mindig basztatunk az osztályban arra aki egy ladát cserélt egy 3210 nokiára?? Na ő az aki nem mer bejönni akkor amikor esik hó. Hehe... Mekkor a nem?? Mindig anyiszor szopatuk már mindenel és mindenkor hogy nem is kell neki mondani ő már tudja hogyha bejön akkor abbol nagy fűrdetés lesz. Multkor amikor az a nagy hó leesett -kb egy hónapja- akkor nem jött vagy egy hétig suliba. Nem tudom vajon anjánakm mit mondott?? Hülye fasz... De most majd elkajuk mert most hétvégén lesz a szalagavatónk és akkor csak eljön és akkor nem kegyelmezünk :))))))))))) De azért mondjuk szar lesz mert öltönyben fürdetni valait a hóban azért az elég szemét dolog. De ez minket egy csepetsem érdekel. :)

Volt még ma egy anyira nem vicces dolog de azért leírom, bár tudom hogy van akinek nem fog anyira tetszeni -atg rád gondolok-. Az volt hogy mentünk a bakátcs tértől nem messze valami utcán és elkezdett minket dobálni két kis koszos cigány gyerek és -szerintem már rájötetek- ezt nem akartam anyiban hagyni és gondoltam od amegyek és kiélem bizonyos hajlamjaimat de a srác inkább fissza fogott hogy ezt nem itt a kilencben kéne mert hívja a rokonait és akkor annak nem lesz szép vége. Tudomásul vettem és elkezdtünk egy kis hócsatát -ök elég bénák voltak-. De azért nem birtam megálni és néha néha izomból oda vágtam egyet kettőt. Tetvek..................

Na ez volt a mai nap meg egy két kisebb melék dolog ami ugy jött de a legjobb az most. Szerintem az és ha ti azt mondjátok hogy szar LIGHTOS akkor nem tudom hogy mi az ami nektek jó.

Ez ugyebár már emlitettem elég régen történt. Pontosan általános nyolcadik osztályában azaz kb 4 vagy 5 éve?? Az volt hogy a Podmaninczky és az Izabella sarkán áltunk és dobáltuk a trolit a kocsikat meg a szemben lévő háztetőket. Ez elég sokáig eltartott amikor egyszer valaki meg ált és elkezdett pofázni. Mi akkor fogtulk magunkat és elhuztunk át a másik sarokra. A pali megfordult és megált lehuzta az ablakot és elkezdett az egyik srácal dumálni aki akkor már elindult haza -amuugy mi is éppen haza tartottunk, csak mi más fele- és a srás ott ált vagy két percet és magyaráztak neki valamit -utólag azt mondta hogy azt mondta a pali hogy milyen hülyék vagyunk ez tiszta baleset veszélyes meg minden- és egyszercsak teljesen váratlanul, még mi sem gondoltuk volna hogy megteszi. A kezében fogott hogólyott bedobta a kocsiba a nyitott ablakon egyenesen az emberünk képébe és elkezdett futni. A pali meg köpni nyelni nem tudott gondolom mert még a kocsiból sem pattant ki. Mi is gyorsan elhuztuk a csíkot és azóta nem láttuk szerencsére az embikét. Biztos megölt volna minket.

Tekintettel arra hogy már unom ezt a cd-t (Six Feet Under: Graveyard Classics) ami most megy és lusta vagyok cserélni ezért abba hagyom és megyek felteszem a netre a "szerzeményt". :)) Már amugy két orája írom ezt.

Amugy biztos van még valami hasonlo csak még nem jutott eszembe. De majd azt is.

A nyúl Creative Commons License 2003.02.05 0 0 106
nem csuknak le
megvédünk, és bujtatunk a törvény elől
csak írd azokat a sztorikat, ide be!
most!
Előzmény: Borsó_ (105)
Borsó_ Creative Commons License 2003.02.05 0 0 105
Lehet hogy zeuszka nem is mondott egy rosz ötletet azzal hogy szövegszerkesztővel írjam mert akkor is spontánul jönnek a dolgok csak még lassaban írom le tehát valoszínű tényleg nem lenne benne anyi hiba és még addig netetsem kell fizetni.

De nem kell agodnotok ez az ellenőr szopatos dolog nekem tetszet azért írtam le de láttom neketek nem de van még más majd írom azt is

De (mindig van) vannak olyan sztorik is amit még talán személyesen sem akarok elmesélni mert azok már anyira durvák hiogy még visszéltek vele és lecsuknak...

Na mind1

Hamarosan.....

zeuszka Creative Commons License 2003.02.04 0 0 104
jó, lehet. mondom, én csak segíteni szerettem volna...
Előzmény: A nyúl (102)
Ayreon Creative Commons License 2003.02.04 0 0 103
gyerekek, ne! Belehajszoljátok Borsót mindeféle rossz és gonosz kalandba, csak, hogy nekünk megfeleljen... (bár Borsó valóban keményebb sztorik kellenek a topic fenntartásához:) )
A nyúl Creative Commons License 2003.02.04 0 0 102
szerintem azok hozzátartoznak a történetek hangulatához
Előzmény: zeuszka (101)
zeuszka Creative Commons License 2003.02.04 0 0 101
lehetséges, de akkor az elgépelések ritkulnának, márpedig az borsónak is és nekünk is jó lenne
Előzmény: A nyúl (100)
A nyúl Creative Commons License 2003.02.04 0 0 100
akkor viszont elveszik a spontaneitás
Előzmény: zeuszka (98)
kíber Creative Commons License 2003.02.04 0 0 99
Valahogy ki kell csikarni, hogy intenzívebbet is írjon. Az elején olyan jól ment neki.
Előzmény: angyalhentes (97)
zeuszka Creative Commons License 2003.02.04 0 0 98
szerintem írd meg valami szövegszerkesztőben, és onnét másold be, akkor nem kell így rohannod, meg jobban is tudod majd fogalmazni
Előzmény: Borsó_ (96)
angyalhentes Creative Commons License 2003.02.04 0 0 97
Ne legyetek parasztok, igy egett ki a Sex Pistols is.
Előzmény: kíber (95)
Borsó_ Creative Commons License 2003.02.04 0 0 96
Azt hiszem a csucson kellett volna abba hagyni... vagy a legjobbat megtartani a végére

Na mindegy megprobálok még valamit. De azt még jol megkell fogalmazni. Ugyhogy az igyzán jo visszatérésemre kicsit várnotok kell.

kíber Creative Commons License 2003.02.04 0 0 95
Bevallom, hogy nekem ezzel az utolsó történettel okoztál csalódást. Lapos volt a többihez képest. Remélem nem haragszol, de muszáj volt elmondjam, mert az őszinteség fontos dolog nálam.
Előzmény: Borsó_ (94)
Borsó_ Creative Commons License 2003.02.04 0 0 94
Háát legközelebb jobbat írok de ne aggodjatok mindig van valami

Lehet hogy nem mindegyik olyan fasza mint mondjuk a rajzorás (szerintem azt nem lehet megfejelni) de nem lesz több ilyen
Nem akarok csalodást okozni :))

atg Creative Commons License 2003.02.04 0 0 93
presidente, én is durvábbra számítottam.
Előzmény: Borsó_ (88)
A nyúl Creative Commons License 2003.02.04 0 0 92
így van.
Előzmény: Törölt nick (91)
Törölt nick Creative Commons License 2003.02.04 0 0 91
és kopogott volna a ceruza, amikor leszáll
Előzmény: A nyúl (89)
kíber Creative Commons License 2003.02.04 0 0 90
Alulmúltad magad most, úgy érzem. Tőled többet vártam.
Előzmény: Borsó_ (88)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!