Hát most, hogy szövegszerkesztőben írom az írásaimat lehet hogy nem lesznek elírások de arra azért ne számitsatok hogy teljesen hibátlan lesz. Zeuszka mondta, hogy igy nem kell rohanom. És tényleg igy tök jó -megy a zene és ráérek- és Nyúl a spontaneitás megmarad igy is attól mert nem láttom magam elött a fórum oldalát attól még ez az egész spontánul jön ki belölem. Remélem nem gondoltátok azt hogy én ezt mind kitalálom?? De tegyük fel de csak tegyük fel, hogy én ezt mind kitalálom akkor mekkora fantáziám van nem?? De nem ez nem igaz bár ahoz is sok fantázia kell hogy ezt mind megcsináljam nem?? Na jó nem húzom itt a szót ilyen fölösleges dolgokra, rátérek a sztorira mert Kiber azt akarja hogy sürüben írjak :))
A sztori(k):
Ez amugy kurva rég történt ezért is nem emlékeztem rá mostanáig de most hogy leesett a hó és elkezdtünk hógolyozni valahogy elöjött. Jaj de jó volt és nektek csak a végére fog maradni mert elöbb leírom a "szarabakat" -bár azért akad jó is- és utána majd a legjobbat a végére hagyom.
Amugy ez az írásom a hóval kapcsolatos és azzal amiket csináltunk vagy csináltam -mikor hogy-.
A mai napon -2003.02.06- a suli után elégsokmindent csináltunk -kidobtak minket ezért tenni kellett valamit- és elmentünk hogolyózni először csak a fél suli hogólyózott az utcában de ez olyan szokványos volt és azt hamar ott hagytuk de azért még hirtelen mielött elmentünk volna alkottam ezt azt.
Pl.: Az volt, hogy ugye az utca egyik oldala az utca másik oldala ellen és én az egyik kocsinak a tetejéről magamhoz vettem egy rohadt nagy hótömböt (már egy kicsitt megfagyott igy jó nagy volt) és átmentem az "ellenséghez", kinéztem valami buta elsőst és azzal az elönyel, hogy én negyedikes vagyok -elég paraszt dolog de ez van- az arcába nyomtam a cuccot és ö meg azt sem tudta hogy mi van, és azt a képet amit vágott hát az nem volt mindennapi, azthittem ott helyben összepisálja magát. De ez nem történt meg sajna. :((
Mentünk tovább és mire elértünk az utcának a sarkára -ez de hülyén hangzik- és addig még dobáltunk egy párat. Egy két arcos azért volt. Nagyon szar érzés amikor izomból megküldenek és arcba dobnak. (tapasztaltam már én is, szerencsére nem most). És volt egy srác akit egszere vagy húszan dobtuk meg az komoly volt. Na lényeg a lényeg a sarkon "elütettünk" egy kéthógólyot a trolival, és mentünk tovább. Ezután egy nagyon vicces dolog történt. Sétáltunk a Rákoczin az Astoria felé és azzal bróbálkoztunk hogy ki tud átdobni az egyik oldalról a másikra. Ez kb vagy 50-60 méter de lehet hogy kevesebb nem volt nálam centi, hogy lemérjem és ugy igazán nem törödtünk azzal hogy a másik oldalon van valami gyalogos forgalom mi szorgalmasan probálkoztunk míg egy pali elé le nem esett a golyó és csak azt láttuk hogy a magasba mutogatja a középső uját és nagyon sietett a zebrához. Hehe... Mi meg egyből valami kereszt utcában eltüntünk és még azt sem tudtuk ,hogy hova merre megyünk csak úgy mentünk -meg is kérdeztem, hogy mi van az utcán fölfelé de nem válaszolt senki-. Mindegy mentünk tovább és nagy csodálkozásomra egy olyan nevű utcát találtunk amiről nem is tudtam hogy van, pedig nap mint nap a róla elnevezett chaten dumálok. Igen akivel ott szoktam társalogni az már tudja hogy megtaláltam Budapesten a Trefort utcát. :)
Aztán egy mama elkezdett pofázni hogy ne játszunk a hogólyóval mert nagyon kemény és bla bla.... -biztos kapot egy párat az öreglány-
Ezek után belefogtunk egy félórás tesztbe -ti is probáljátok ki, be fog jönni-. Az volt a lényeg, hogy ugye a sétálásnál mindig neked jönnek az emberek az utcán mert sok bunka fasz azt hiszi hogy majd mi elálunk az utjából de nem és igy ütközünk. De mi azt vettük észre hogyha hogólyot dobálsz a kezedben akkor az emberek fére huzodnak anyir a hogy még súrólni sem súról téged. Na most ez azért van mert nem akarják hogy hozzá érj a hogólyoval vagy azért mert nehogy hozzávágd miután neked jött. -meg is tettük volna de tényleg mindenki kikerült-.
Eddig átolvastam és nem nagyon találtam benne hibát. Örülhettek!!
Ilyenkor télen veszélyes szelőztetni főleg ha én a környéken járok, mert most fogtunk egy 3-4 tenyérnyi nagyságu hótömböt és bebasztam a nyitott földszinti ablakon. -de szemét vagyok :) -.
Emlékeztek még arra a srácr akit mindig basztatunk az osztályban arra aki egy ladát cserélt egy 3210 nokiára?? Na ő az aki nem mer bejönni akkor amikor esik hó. Hehe... Mekkor a nem?? Mindig anyiszor szopatuk már mindenel és mindenkor hogy nem is kell neki mondani ő már tudja hogyha bejön akkor abbol nagy fűrdetés lesz. Multkor amikor az a nagy hó leesett -kb egy hónapja- akkor nem jött vagy egy hétig suliba. Nem tudom vajon anjánakm mit mondott?? Hülye fasz... De most majd elkajuk mert most hétvégén lesz a szalagavatónk és akkor csak eljön és akkor nem kegyelmezünk :))))))))))) De azért mondjuk szar lesz mert öltönyben fürdetni valait a hóban azért az elég szemét dolog. De ez minket egy csepetsem érdekel. :)
Volt még ma egy anyira nem vicces dolog de azért leírom, bár tudom hogy van akinek nem fog anyira tetszeni -atg rád gondolok-. Az volt hogy mentünk a bakátcs tértől nem messze valami utcán és elkezdett minket dobálni két kis koszos cigány gyerek és -szerintem már rájötetek- ezt nem akartam anyiban hagyni és gondoltam od amegyek és kiélem bizonyos hajlamjaimat de a srác inkább fissza fogott hogy ezt nem itt a kilencben kéne mert hívja a rokonait és akkor annak nem lesz szép vége. Tudomásul vettem és elkezdtünk egy kis hócsatát -ök elég bénák voltak-. De azért nem birtam megálni és néha néha izomból oda vágtam egyet kettőt. Tetvek..................
Na ez volt a mai nap meg egy két kisebb melék dolog ami ugy jött de a legjobb az most. Szerintem az és ha ti azt mondjátok hogy szar LIGHTOS akkor nem tudom hogy mi az ami nektek jó.
Ez ugyebár már emlitettem elég régen történt. Pontosan általános nyolcadik osztályában azaz kb 4 vagy 5 éve?? Az volt hogy a Podmaninczky és az Izabella sarkán áltunk és dobáltuk a trolit a kocsikat meg a szemben lévő háztetőket. Ez elég sokáig eltartott amikor egyszer valaki meg ált és elkezdett pofázni. Mi akkor fogtulk magunkat és elhuztunk át a másik sarokra. A pali megfordult és megált lehuzta az ablakot és elkezdett az egyik srácal dumálni aki akkor már elindult haza -amuugy mi is éppen haza tartottunk, csak mi más fele- és a srás ott ált vagy két percet és magyaráztak neki valamit -utólag azt mondta hogy azt mondta a pali hogy milyen hülyék vagyunk ez tiszta baleset veszélyes meg minden- és egyszercsak teljesen váratlanul, még mi sem gondoltuk volna hogy megteszi. A kezében fogott hogólyott bedobta a kocsiba a nyitott ablakon egyenesen az emberünk képébe és elkezdett futni. A pali meg köpni nyelni nem tudott gondolom mert még a kocsiból sem pattant ki. Mi is gyorsan elhuztuk a csíkot és azóta nem láttuk szerencsére az embikét. Biztos megölt volna minket.
Tekintettel arra hogy már unom ezt a cd-t (Six Feet Under: Graveyard Classics) ami most megy és lusta vagyok cserélni ezért abba hagyom és megyek felteszem a netre a "szerzeményt". :)) Már amugy két orája írom ezt.
Amugy biztos van még valami hasonlo csak még nem jutott eszembe. De majd azt is.