Keresés

Részletes keresés

falco Man Creative Commons License 2021.01.12 -1 1 256

Én is így hallottam, hierarchia miatt nem akarunk légióst hozni, nem is volt tervben, kesobbieket pedig meglátjuk, februárig meg változhat a helyzet.

Törölt nick Creative Commons License 2021.01.12 -2 4 255

Nem kérek minuszokat... csak tényt közlök. Az ötödik légiós érkezése jelenleg NEM reális. A Novgorod elleni mérkőzés döntő befolyással fog bírni, h. lesz-e vki. Az alap koncepció szerint csak a Keller csere volt betervezve. 

Előzmény: _Espada (242)
yellowforever Creative Commons License 2021.01.12 -1 1 254

ZTE sima 20 ide .Anderson nélkül is.késöbb jobban kell.  Hosszú még a szezon.

Donc1c Creative Commons License 2021.01.12 -1 1 253

Azért több tisztelettel az egerszegi csapat fele.

Ezzel a mentalitással nagyon finoman megkukiztak minket Sopronban es itthon is. (Szolnok)

Szoros mérkőzésre számitok ami a 4. Negyedben fog eldőlni.

falco Man Creative Commons License 2021.01.12 0 0 252

Nem lesz holnap meg Anderson, nem erőltetjük, Novgorod ellen viszont 100 %-os lesz. 

FALCOMAN1 Creative Commons License 2021.01.12 0 0 251

A zte most nem azért , de nem szabad hogy gondot okozzon . Anderson szerintem sem fog játszanj sokkal fontosabb , hogy az oroszok ellen rendben legyen , egy combizom sérülés most ez alatt a 3 nap alatt nem fog nagyon jobb lenni . Oroszok ellen összedrótozzák és remélhetőleg valahogy játszani fog .

A tegnapi nap óta eléggé abbamaradtak a találgatások . Dorsey nekem nem úgy tűnik mintha jönne , pedig én nagyon örülnék neki . 😬😏

Törölt nick Creative Commons License 2021.01.12 0 1 250

Szerintem ebbe azért kár belemenni, mert a vereséghez mindig kellenek hibák, akár edző, akár játékos vonalon. Ha választanom kellene nekem akkor is inkább Warner kéne, mint Washington (mert láttam odaát őt preferáltad), még úgy is, hogy ő volt az, aki tavaly Oroszlányban az utolsó pillanatokban egy triplával megnyerte a meccset a hazaiaknak a Falco ellen.

Előzmény: moldi56 (249)
moldi56 Creative Commons License 2021.01.12 0 2 249

Ha Warner nem csinált volna kétszer is kapitális baromságot,akkor nem a ZTE győz.Egyértelmű őrajta ment el a meccs,nameg Potocsnikon aki őt erőltette 1-es poszton és nem Pongót,akinek sült a keze.Ez már történelem,az jön le,hogy ZTElegyőzte a Szolnokot.

Előzmény: Törölt nick (248)
Törölt nick Creative Commons License 2021.01.12 0 2 248

Meglátjuk. Én úgy érzem, hogy a klubnál és Gaspernél most minden a Novgorod elleni meccsre van kihegyezve, azzal tudna ő és a csapat is nagyot dobbantani. Nyilván a karrier szempontjából az edzőnek sem mindegy. 

Azért a Zetét nem kell annyira lenézni, hiszen mégiscsak legyőzték a Szolnokot. Ráadásul az új edző akár új impulzust is adhat a csapatnak. Persze abban egyetértek, hogy a továbbiakban nem hibázhatunk már itthon , így a holnapit is abszolválnunk kell. Én még mindig bízom a januári 7/7-ben. 

Előzmény: Godemperor (247)
Godemperor Creative Commons License 2021.01.12 0 1 247

Azért a Zetét itthon Anderson nélkül is lazán verni kéne. Ha felépült, akkor meg játszani is fog szerintem. Nem lehet hímes tojásként bánni vele, mert most egymás után lesérült. Meg edzésen is lesérülhet, akkor ne is edzen? Azért ez nem így működik.

Előzmény: Törölt nick (245)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.01.12 0 2 246

Személy szerint biztos vagyok benne, hogy holnap nem fog játszani Anderson!

Előzmény: Törölt nick (245)
Törölt nick Creative Commons License 2021.01.12 0 1 245

Kíváncsi vagyok, hogy amennyiben Kyan teljesen felépült , akkor vajon játszani fog e holnap? Ha igen, akkor a "kisembereink" többet tudnának pihenni, és Anderson is játékba lendülhetne. Vagy nem akarja Gasper a legkisebb kockázatot sem vállalni a Novgorod elleni sorsdöntő BL mérkőzés előtt? Ti mire tippeltek ez ügyben?

Holnap mindkét csapatnál lesz új arc. Nálunk ugye Keller Ákos, a Zeténél pedig az új olasz edző, Luca Bechi. 

_Espada Creative Commons License 2021.01.12 0 1 244
FALCOMAN1 Creative Commons License 2021.01.11 -1 2 243

Pedig jó lenne . 🙄😁

Előzmény: falco Man (241)
_Espada Creative Commons License 2021.01.11 -2 1 242

Mindenképp érdekes,amennyire délelőtt képlékeny volt ki a tervezett,ötödik légiós, úgy estére annál biztosabb vagyok Dorseyban.

Ez a közlemény ennek ellenére szembe megy mindennel..Furcsa.

Előzmény: nForce (239)
falco Man Creative Commons License 2021.01.11 -5 0 241

Nagyon ne várjatok azért a napokban bejelentést szerintem. :)

DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2021.01.11 0 0 240

Akkor mégiscsak Irving lesz a befutó :-) 

nForce Creative Commons License 2021.01.11 -3 1 239

Mondjuk a FB oldalukon épp most hozták le, hogy Dorsey-Walker hasi sérülés miatt nem játszik és a 10-14 napos pihenőt követően várják vissza.

Előzmény: Ryland (237)
FALCOMAN1 Creative Commons License 2021.01.11 -2 1 238

Most olvastam a Lublin facebook oldalát , és elvileg azt írják , hogy 10-14 napot még ki kell hagynia Dorsey-nak hasizom sérülés miatt . 😬 Ha ez igaz nem biztos , hogy őt fogjuk igazolni .😓

Ryland Creative Commons License 2021.01.11 0 1 237

Én is néztem a csapatuk Facebookját: nem túl meggyőző a lengyeltudásom, de a szurkolóik reakciói elég pozitívnak tűnnek!

Dorseytól függetlenül örülök ennek: szimpatikus csapat, Devin meg tényleg többet hozott, mint amit vártam...

Előzmény: Falcobb (235)
Ryland Creative Commons License 2021.01.11 0 0 236

Vagy ki akarta magát próbálni sörcimkeként! :)

Előzmény: _Espada (234)
Falcobb Creative Commons License 2021.01.11 -1 0 235

A lengyelek már viccelődnek, hogy hazafele véletlenül ottfelejtettük Devint és ezért igazolt hozzájuk. :) 

_Espada Creative Commons License 2021.01.11 0 2 234

Nekem van is egy tippem:

Mivel nagyon imádja a sört,mindig is ki akarta próbálni a Falco kézműves söreit... :D

Előzmény: Ryland (233)
Ryland Creative Commons License 2021.01.11 0 3 233

Na megnyilvánulok én is...

A tegnapi meccs második félideje miatt hatalmas gratuláció jár a csapatnak! Azt a Szegedet heréltük ki teljesen, akiknek a támadásait általában öröm nézni. Nagyon tetszett a védekezésünk. És az is hozzátartozik, hogy úgy nyertünk gyakorlatilag simán, hogy támadásban volt minuszunk bőven: Anderson hiánya mellett Bruinsma teljesen vakon volt magához képest, Zozó is lassan ébredt. Beninek gratula, Devinnek pedig óriási respect, így kell elbúcsúzni!

Keller: a másfél éves szerződéssel óriási igazolás, minden szempontból illeszkedik Okorn rendszerébe. Nyilván sajnálom Searcyt, de elegánsan oldottuk meg, nem ki lett b@szva, hanem egy szerződéssel a zsebben távozik, más az üzenete az egésznek. Ha meg tényleg sikerülne ez a Dorsey-Walker trade, akkor komolyan kész leszek, akkor olyan munkát tettek az asztalra az irodában Gyuri bácsiék így év elején, hogy nincsenek rá szavak... Meglátjuk, de nem kis durranás lenne!

Kellerrel a nagyinterjút én is várom, van bennem pár kérdőjel vele az elmúlt 2-3 évvel kapcsolatban, meg őt ismerve biztos mondana egy-két okosat, amivel még inkább belopja magát a többi csapat szurkolóinak szívébe... :D

Örving Creative Commons License 2021.01.11 0 0 232

Ha így is lesz, kemény 1 meccs lesz összeszokni.

Előzmény: _Espada (226)
Donc1c Creative Commons License 2021.01.11 -1 3 231

Éééén??? 😁😁😁

Előzmény: Feffo (230)
Feffo Creative Commons License 2021.01.11 -1 1 230

Sőt ő majdnem Doncic :D

Előzmény: CrazyBasket (204)
brigade Creative Commons License 2021.01.11 -3 2 229

Kyrie Irving eltűnt Brooklynból... csak mondom :D

Törölt nick Creative Commons License 2021.01.11 0 4 228

Ő nagy fogás lenne! Amúgy azt lehet tudni, hogy miért nem játszik a Lublinban? Pénzügyi dolog vagy sérülés?

Searcy pedig nagyon szimpatikus játékos volt, és respekt neki, hogy az utolsó meccsen is így játszott. Amúgy pedig a teljesítményét illetően én többet kaptam tőle, mint amit vártam. Sok sikert neki Lublinban!

Előzmény: CrazyBasket (218)
RJBarrett Creative Commons License 2021.01.11 0 3 227

Sok sikert Devin!

Thank you!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!