Inkább Lakere tippeltem volna, meglátjuk.... Szerintem viszont ez nagyon nagyon jó húzás, ha a következő szezonra is marad. Érezhetően rövidek voltunk eddig, 1-1 sérülés pedig mindig benne van.
hát érdekes, mert most hunbaseketen megnézve a statjukat, teljesen hasonló, 9-10 pont, 6 lepattanó és 15-16 val. Viszont Searcy tud védekezni, viszont Keller meg abban igazán jó. Tehát ha hasonló játékost küldjük el akkor Searcy, ha jobban akarunk védekezni összességében akkor Lake. Fene se tudja mi lenne jobb. Igazából még Keller sem biztos, szóval majd a mester tudja. De egy jó 2-es valóban fontos lenne...
Ha valamelyikük távozna (és ha Keller érkezik, akkor ez nyilván így lesz), én inkább Lake-re tippelek. Egyrészt Gasper nyáron rábeszélte, hogy ne vonuljon vissza, másrészt a Zaragoza elleni meccs után a nyilatkozatában egyértelműsítette, hogy Searcy a jobb játékos számára. Kíváncsian várom a (mai) fejleményeket.
Sajnos volt már ilyen info , hogy jön , de aztán a végén mindig elment valahova sörözni .
Ha mégis jönne akkor , 3 center lesz vagy Searcy megy ? Lake szerintem tuti marad legalább ő a zsákolásaival színezi a játékot . Nekem hiányzik egy Tony Crocker (Alba) , Cameron Taylor (Pécs) szintű 2 es amerikai ugribugri játékos .
Kicsit statikus a játékunk. Tavaly Was ,Krivi, Jupapi és Curryben azért benne volt bármikor egy szép zsákolás , most maradt erre Lake , meg ha olyan napja van Searcy .
Azt gondolom, hogy akinek a Falco fontosabb az egyéni ellenszenvnél, az örülne a Keller ide igazolásának.
Személy szerint nekem sem a kedvenc játékosom és karakterem, de hiszem azt, hogy a csapat nagy segítségére lehet, ha okosan játszik utána a menedzsment a lapokkal ;)
Én is már 2007 óta olvasom a fórumot , örülök hogy lett ez a felület mert , botrányos volt a nyugatos vírusos oldal . Bb1- en szoktam inkább kommentelni mert a nyugaton már regelni nem nagyon akartam . Kellerre én is kiváncsi leszek , ha jön elég sok magasemberünk lesz , de írányító poszton meg elég kevesen vagyunk . Érdekes egy szitu lesz ez így .
Curry nem eladó , de egy Vasban már bizonyított Turnert cserélnénk a sérülékeny Andersonra :)
Remélem hosszútávon is ilyen aktív marad ez a fórum , mert itt az indexen az MNK-n kívül csak az Alba és a Kaposvár aktív , de az is lightosan. ( Azért néha ilyen circo- ziozu csatát vigyetek bele. Oké Aurora ? :D )