Riporter: Úgy hallottuk, hogy meghívta a román miniszterelnököt a beiktatási ünnepségre.
D.J.T.: Igen.
R: Azt is hallottuk, hogy Orbán Viktort nem hívta meg.
D.J.T.: Így igaz.
R: Megtudhatnánk a döntése okát?
D.J.T.: Természetesen! A protokoll szerint az egyes országok nagyköveteit invitáljuk meg a ceremóniára. A román elnöknek megtiszteltetés, hogy ennyi nagykövet között ülhet, Orbán Viktor számára viszont ugyanez sértés lenne.
Nem mindenki olyan. A liberális Rosie O`Donnald például békés úton, a szükségállapot kihírdetésével oldaná meg, hogy liberális kézben maradjon az USA elnökség.
Ehhez hasonló a "megelőző csapás" elmélete. Feltételeznek valamit, aztán a feltételezésük alapján megtámadják. A PC előtti korban ezt úgy nevezték, hogy agresszió.
én nem igazán vagyok szélsőséges demokrata. Szerintem demokráciát csak azzal kell játszani, aki a szabályokat elfogadja.
Szóval hajrá Lee Oswald! Az egész emberiségnek jobb lenne, ezt 30-as IQ fölött nagyjából mindenki tudja. (Sajnos az emberiség - és közelebbről a szavazásra jogosultak) többsége IQ30 alatt tanyázik, ezt ismerték fel az ilyen beteg szélhámosok is, mint tramp.
Ez ugyanis azt jelenti, hogy az amerikai kulturális élet durván át van politizálva, lényegében az ottani ballibsik kezében van.
Érdekes módon ezeket a politikai hitvallókat egekbe emeli az ottani média.
Ugye nem kell emlékeztetnem senkit arra, hogy a magyar balliberális média mit tett pl. Egérkével, és azokkal a magyar közszereplőkkel, művészekkel, akik fel merték vállalni jobboldaliságukat.
Az lehet, de nem a mémek fontosak, sokkal inkább az, hogy ne ismétlődjön meg a lapátfülű rekordja: két ciklusának minden egyes napja alatt háborúzott valakivel az USA. A vicc, hogy Béke Nobeles volt.