Keresés

Részletes keresés

hORK Creative Commons License 2001.05.08 0 0 2032
Name: szomat.com
Address: 216.34.13.245

szóval tuti hogy létezik a domain...

"Bel'ana meg tisztára a barátnőmre hasonlít, kivéve a redőket..."

hmmm érdekelne a barátnőd címe, B'elanna a kedvencem, főleg redők nélkül :-)

A sci-fi napon szerintem a vetélkedő volt a legjobb, a műsorvezető (Queue?) nagyon jól csinálta. Nameg ahogy a közönség irányította a számítógépet kezelő fickót, mert nem látta a kivetítőn az egérkurzort... Majd' leestem a székről.

amúgymeg:

Előzmény: Timna (2027)
Dave Bowman Creative Commons License 2001.05.08 0 0 2031
ju, nekem is, mint beton. ma megnéztem egy csomó treket, csak hogy ne kelljen tanulni, ezért vagyok feldobva :)
Előzmény: Vegetable (2030)
Vegetable Creative Commons License 2001.05.08 0 0 2030
Nemsoká... Hamarost menek tanulászni... Az rongálja!
Előzmény: Dave Bowman (2029)
Dave Bowman Creative Commons License 2001.05.08 0 0 2029
de jó kedved van, kedves Veg (C:
Előzmény: Vegetable (2028)
Vegetable Creative Commons License 2001.05.08 0 0 2028
Nemsemmi! :-DDDDD
Előzmény: Timna (2027)
Timna Creative Commons License 2001.05.08 0 0 2027
Egy haveromnak megvan a szomat.com domain.
Emailcímet is csinált:
f@szomat.com :)))))))
Nemtom real-e :)) De jólhangzik.
Előzmény: Vegetable (2026)
Vegetable Creative Commons License 2001.05.08 0 0 2026
Akkor jóóóóóóóóóóóóóóó! :o)
Zöccség™@apalackból.hu :o)
Előzmény: Timna (2025)
Timna Creative Commons License 2001.05.08 0 0 2025
Kösz Dzsinike, rég láttalak :)
Amúgy nekem a napi program csúcsa a voyager sorozat, az OSH a kedvenc szereplőm :) Bel'ana meg tisztára a barátnőmre hasonlít, kivéve a redőket... :D
Úgyhogy jóóóóó:)
Előzmény: Vegetable (2022)
Vegetable Creative Commons License 2001.05.08 0 0 2024
Aha!!! TNG rulz!!! :-DDDD
Veg@TNGfan.hu
Előzmény: Dave Bowman (2023)
Dave Bowman Creative Commons License 2001.05.08 0 0 2023
oké. inkább nem gondolkozom rajta. hah, a TNG-ben még mennyire korrektek voltak :)
Előzmény: Vegetable (2021)
Vegetable Creative Commons License 2001.05.08 0 0 2022
Kedves Timna, ez egy sima topik, de van rajongói klub isss :o) Egyébként mindenkinek megvan a maga mániája, amit szeret, illetve nem a Trekből :o) Valahogy afféle "mindenáron védem, de egymás közt kidumáljuk a hibucikat" helyen vagy :o) Legalábbis eddig ezt vettem észre :o))) Mindenesetre akár jót, akár rosszat, de szeretünk róla beszélni :o)
Előzmény: Timna (2020)
Vegetable Creative Commons License 2001.05.08 0 0 2021
Mert logikátlan földiek készitették a sorozatot... A dolog totál fölösleges, de igy jobban megértik a piff-puff dirr-durr-on felnőttek... Ne gondolkozz rajta, vagy ne a Voyt nézd :o)
Előzmény: Dave Bowman (2019)
Timna Creative Commons License 2001.05.08 0 0 2020
Holi

Még nem írtam ide, de szeretem az új startrek voyager sorozatot, mert aranyos :)) Igaz, nem a legbuktatómentesebb, de még mindig jobb mint az EG :D
Azért a régi TJHúkeres :) sorozat volt az überállat, bár az inkább röhejes volt mai szemmel. De azt is szerettem.
Most ez olyan hely mint a BK fanclub, hogy a rajongók igazából csak fikázzák a dolgot, vagy inkább a valódi "rajongás" dominál?

Dave Bowman Creative Commons License 2001.05.08 0 0 2019
mondja meg nekem légysz valaki, hogy a Borg Queen miért parancsolgat a saját borgjainak fennhangon?
BeePee_3 Creative Commons License 2001.05.08 0 0 2018
Ha már ennyi szó esett ezekről az ominózus kérdésekről, akkor valaki akár közkinccsé is tehetné őket...
TomC Creative Commons License 2001.05.08 0 0 2017
Myrddyn
Nos. Elkövettem némi fogalmi hibákat.... A szervezők alatt azokat az embereket értem, akik az asztal másik oldalán álltak, s nem ott, ahol én. Nem akartam őket megbántani, se senki mást, csak megpróbáltam rávilágítani néhány hibára. Tudom hogy a klubvezetők ilyenkor elfoglaltak, és nem tudnak mindenre odafigyelni. Ezt úgy lehet kiküszöbölni, hogy segítőknek felelőséget kell adni. Magam is klubvezető vagyok egy másik klubban, bár az nem a SciFi-vel foglalkozik. A mi rendezvényeink havonta 1000 fő látogatóval működik, és mindehhez 8-an vagyunk klubvezetőségi tagok. Mindenkinek megvan a maga feladata és a hozzá tarozó felelősége. Nálunk is működik kisbolt, a fénytechnikát is mi kezeljük és a hang pulton is mi állunk, rendezvényenként 8 órán keresztül. Tehát az, hogy míg az asztal mögött vártam, hogy rám figyeljen az ember, de ő csak a körülötte lévő ismerőseivel foglalkozott, amíg én bele nem szóltam a társalgásukba, komoly hibának tarom. Ilyen helyre az a megfelelő ember, aki a feladata érdekében lemond a privát dolgairól, arra a kis időre.
Amit hiányoltam még az az, hogy nem esett szó a ST hátteréről, vagy akár az új sorozatról, amit ha jól tudom már talán el is, kezdtek forgatni.

VEGETABLE: Nem én voltam az első sorban, én a lelátón ültem. Félre értettél, nekem nem ismerkedési problémáim voltak. (C:

MR.FUSION: Tudom, utána lehet nézni a neten bármelyik rész tartalmának, de számomra a StarTrek egy komplex élményt nyújtó film, amit nagyon lehet szeretni. Én nekem nem az a lényeg hogy bárkinél többet tudjak a ST-ről. Egy kicsit visszatérek a 8. Osztályosokhoz. Mégha mind a 15-en tudták is a választ (ezt ugyan nehezen hinném) akkor sem jelent nekik többet egy SciFi-nél a ST. Nekik csak egy űrhajó mely a jobb részekben lövöldözni is tud. Nekem ennél sokkal több. Számomra fontos és érdekes a szociális és tudományos háttere a sorozatnak, én nem a vizuális effectek miatt nézem. Szeretem egyszerre nézni, izgulni rajta és megérteni a mondanivalóját. A ST humorát is csak az értheti, aki érzi a lényegét a filmnek. Biztos vagyok, hogy ha megkérded a 8. osztályosokat, melyik a jobb a StarWars vagy a StarTrek, az elsőt fogja választani. Hát én 1 X tudtam megnézni SW 1 részét, mondanivalója szinte semmi, még a ST pilot is 3x izgalmasabb nála.

Keresem azt a filmet, amit egy ST klubban láttam a Discovery-ről volt felvéve, és ha jól emlékszem, a ST tudományos hátterét taglalta. Ha valakinek megvan az, írjon mailt.

BeePee_3 Creative Commons License 2001.05.08 0 0 2016
Reklámozni én se szeretek, viszont ha valakit érdekel, akkor van teljes 1, 4, 5, 6, 7, szezon Voyagerből angolul. Jelenleg azon vagyunk, hogy teljessé tegyük a sort. Cserepartnerek kerestetnek !
Előzmény: Mr_Fusion (2015)
Mr_Fusion Creative Commons License 2001.05.08 0 0 2015
TomC, Dave Bowman:
Nem szeretek reklámozni (főleg magunkat), de az elmulasztott, vagy a viasat/német nyelvtudás hiányában nem látott epizódokat be lehet pótolni, még ha nem is látványban, csak a részletes tartalmat tekintve (természetesen magyarul).

http://replikator.ini.hu/

Teljes TNG, DS9, VOY a 7. évad kétharmadáig (Workforce I-ig, minusz Imperfection és Receptance, de kb két hónapon belül a VOY is teljes lesz).

Dave Bowman Creative Commons License 2001.05.08 0 0 2014
a címet köszönöm. sajnos nincsen viasatom, ezért nem tudom nézni, de a lealacsonyítós nézettel maximálisan egyetértek
zengei3 Creative Commons License 2001.05.08 0 0 2013
A félelmetesből nevetségessé alacsonyított fajok (eddig):

-Borg
-Hirogen
-Species 8472.

... and counting. Ha valaki tud újat, írja.

Ez az "In the Flesh" is lehangoló volt. A "Night"-ot is elszúrták. Amilyen hangulatosan kezdődött, olyan vacak lett a vége.

A Sci-Fi napon sokat segítene egy rendező, aki összefogja a klubokat, és ügyel a show-műsorok egyik kulcsfontosságú elemére: az időzítésre.

Zengei.

John Zero Creative Commons License 2001.05.07 0 0 2012
pg_breki:
Na igen, vajon ezt a ruhát is a doki tervezte? ;-)
A szürke már kezdett unalmas lenni ;)
Előzmény: pg_breki (2007)
_Myrddin_ Creative Commons License 2001.05.07 0 0 2011
Ave!

>Sajnos egy (jó) szervezőnek választania kell, >vagy szorakozik vagy a dolgát végzi. Ök úgy >gondolták mindkettő fog egyszerre működni,

EZT nem érdemlik meg a Trekes szervezők. Ha esetleg nem ismerne valaki, a valódi nevem Miyazaki Jun, a Magyar Babylon 5 Klub vezetője vagyok. Én ott voltam, és testközelből láttam, hogy miképp rohangálnak fel alá a szervezők - köztük a Trek klub vezetősége is. Az SF Napok alatt a klubvezetők szórakoznak a legkevesebbet. Való igaz, voltak hiányosságai az idei SF Napnak is. De ezek nem abból adódtak, hogy a klubvezetők szórakoztak volna.

Bye
Myrddin

Előzmény: TomC (2001)
Ewron Creative Commons License 2001.05.07 0 0 2010
"In the Flesh"
Előzmény: pg_breki (2009)
pg_breki Creative Commons License 2001.05.07 0 0 2009
"Élethű másolat". Az angol címet nem tudom.
Előzmény: Dave Bowman (2008)
Dave Bowman Creative Commons License 2001.05.07 0 0 2008
mi volt a mai címe?
Előzmény: pg_breki (2007)
pg_breki Creative Commons License 2001.05.07 0 0 2007
Ha ma ilyen jól elbeszélgettek a 8472-es fajjal, igazán megkérdezhették volna az "igazi" nevüket! ;)
Seven-en egyébként mi ez az új ruci? Nyári viselet? ;)

ui: A Sci-fi napra miért nem mentek el a szinkronhangok?

Vegetable Creative Commons License 2001.05.07 0 0 2006
Szia!
Te voltál az, aki az első sor jobb oldalán ült egy darabig, kamerával a kezében? Mert akkor láttalak :o))) Szal: én elöször (tavaly) ugy mentem, hogy nem ismertem senkit. Nem mondhatom, hogy egyedül a trek miatt mentem volna, tudtam, nem Star Trek rendezvényre megyek... Én akkor jól éreztem magam, nem vártam előre semmit, csak kiváncsian lestem, mi ez az egész. Vettem egy mély lélegzetet, és megszólitottam a mellettem ülőt, azokat, akik mellett érdekes dolgot láttam a pultnál... Nem mondom, hogy egyszerü, de szereztem pár futó ismerőst, akikkel késöbb vagy elmélyült a kapcsolatom, vagy nem :o) Nekem tetszett a Spájz, nagyon jól lekövették a tizedest, meg is dicsértem késöbb Queuet, hogy annyira vigyáztak, hogy hűen kövessék az eredetit :o) (most itt kuksol a kazi, holnap odaadom a barátnőmnek megnézni :o) Ugyan a "Legyen ön is admirális" most kimaradt (majdnem egész nap beszélgettem :o), de gondolom, ugyanolyan szórakoztatóra csinálta, mint szokta :o) A szinkronszinészek tényleg nem voltak ott... Ha megfigyelted, az egész sokat kavargott. A Sci-fi Napot nem a Magyar Star Trek klub rendezte, csak részt vett saját részének az elkészitésében. Bár én nem rendeztem :o) Javaslom, gyere el Star Trek conra, az csak a Trekről szól, de annál se várj előre sokat, hiszen legtöbben csak a nagyobb rendezvényeken tudunk találkozni, és ilyenkor természetesen jókat beszélgetünk (főleg, akiknek akkora a szája, mint nekem :o) Egyébként a Trekklubnak csak egy klubvezetője van, nem mindenki klubvezető, aki egy csoportban beszélget :o) Szerintem mindig volt olyan az asztal mögött, aki tudott válaszolni, vagy megmondta, hova fordulhat valaki :o) Én legalábbis megtudtam, amire kiváncsi voltam :o) Szerintem legközelebb vedd fel olyanokkal emilben a kapcsolatot, akik szintén ott lesznek, és itt megismerted őket, és ha egyeztetett módon találkoztok, akkor lesz már ismerősöd a tömegben :o) (én most is találkoztam néhány, eddig személyesen nem ismert lénnyel :o)
Veg :)
Előzmény: TomC (1991)
Dob Creative Commons License 2001.05.07 0 0 2005
a DS9 nem régi, van még remény.. azt nagyon megnézném magyaron is. Már rég láttam, és pár részt nem láttam.
a TNG már réginek számít?? 1989-es sorozat.. 12 éve csinálták.. (mondjuk az első pár epizódban látszik is)
Előzmény: lacix (2004)
lacix Creative Commons License 2001.05.07 0 0 2004
Milyen meggondolásból határozhatták el, hogy csak új(?) sorozatokat fognak nyomni a Viasat-on? Hiszen vannak régebbi sorozatok, amik jók és mégsem látta itthon senki őket.
Az pedig hogy egy sorozat új nem feltétlenül jelenti azt is hogy jó. (pl vad angyal)

Remélem idővel sikerül megváltoztatni a Viasat3 álláspontját, mert a mostanit nem tudom elfogadni.

Előzmény: Toth Andras (2003)
Toth Andras Creative Commons License 2001.05.07 0 0 2003
Uzletpolitika: csak uj sorozatokat adnak.
A Voyager meg ment(megy), mikor elkezdtek.
Ezert nem lesz TNG vagy DS9.
Sajnos. Pedig lehetne egy csatorna ahol kultuszsorozatokat nyomnak pl.: Monty Python, Twin Peaks, Star Trekek.
Előzmény: pikszi (2000)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!