Tavaly Wash es Hooker is foglalkozott Lake mesterrel. Iden kicsit egyedulmaradt es ez latszik is rajt. Searcy nem az a tipus volt ugy tudom inkabb egybol ment haza a csaladjahoz. En igy hallottam.
Akos nagyon jo lesz ide de ez mar a zete ellen is latszott.
Gyanítom, hogy az asztalra rakott portékából rá volt fizetőképes kereslet...
Magyarul őt el tudta passzolni a vezetőség, mert volt kinek, és így nem volt akkora költségvonzata a dealnek.
Lake meg 2. opció lett, annak eddig jó volt, ezután is jó lesz. Továbbra is azt gondolom, hogy benne a fizikuma miatt óriási potenciál van, ha Keller nem csalogatja elő belőle az állatot, akkor senki...
Sziasztok ! Azt amúgy lehet tudni , Searcyt miért küldtük el ? Én örülök amúgy Ákosnak . Mit hallani mi volt vele a baj ? Washington azért jobban kijött a Lake-el az látszott , igaz neki nem volt itt a családja .
A végén kiengedtünk nagyon,de most tényleg csak a győzelem számított!!
Ha tovább fejlődünk pályahátrányból is lehetünk bajnokok(mint két éve),de én nagyon szeretném,ha nálunk lenne az előny!
Viszont az tegnap eldőlt hogy a Szolnoknak max5- 6 veresége lesz és ebben már azt is belevettem,hogy mi ott nyerünk(egyébként egy héttel eltolták a bajnokságot..márc 27-ig..a Szolnoki szereplésünk márc20.-ra tolódott).
Szolnok(3 vereség eddig) összesen és már csak négyszer mennek idegenbe..abból Kapos-Berény felejtős..esélyük vereségre szerintem Körmenden és Fehérváron van,de az is minimum kétesélyes.
Otthon meg van egy Körmend-Szeged-Sopron meccsük,ami esetleg,de én nem hiszem..és mi..
Nagy esélyük van arra,hogy behúzzák az alapszakaszt.(ami max háromesélyes már csak nálam..Szolnok,Falco kicsi eséllyel Alba).
Szerintem összességében azon, hogy Földházi volt az egyik játékvezető. Azokon a meccseken szokott kiborulni. Szeged ellen nem ilyen volt. Mondjuk hozzám közelebb áll a mai habitusa.
Gratulálok a csapatnak! Nagyon sima mérkőzés volt. Az utolsó percekben csak azok lehettek idegesek, akik nem a Falconak szurkoltak. Bíztak a csodában, de hiába.
Keller bemutatkozása remekül sikerült. Mutatós a 13 dobott pont is, de a palánk alatt amikor ott volt védekezésben nagyon nyugodt voltam. Evan is jól játszott, és Benedek asszisztjai is nagyon szépek voltak.
Jó lenne, ha Anderson felépülne a Novgorod elleni meccsre ( és aztán ott nem sérülne le ! ), mert nagy szükség lenne rá. Persze kérdés milyen formában térne vissza, de mindenképpen kell ő nekünk a sorsdöntő ütközetre.
mozgo blokk volt es nem az elso. Elotte momdta a biroknak hogy figyeljenek mar oda ezekre az elzarasokra. fel perc mulva ismet nem fujtak le. akkor szakadt el a cerna nala.
Nem ötödik légióst kell igazolni, hanem Dancsecsnek és Kovácsnak adni a kotelőző időt plusz meg egy kicsit. Ok se voltak eddig meggyőzőek, de ma nagyon akarnak és hozza is tudtak tenni 9 pontot. Jovore így lenne meg két használható magyar játékosunk. Tobb van bennük mint Doktorban.
KelleRt barmennyire utalom, elegge illeszkedni fog ebbe a csapatba. Jók vagyunk.
CURRY ma nem játszott az Albánál, beírta valaki a fórumukon, hogy aláírt hozzánk? BB1- en írták, hogy távozik Fehérvárról. Valaki jól értesült tud valamit? :-)
A posztok kérdésébe nem is szólnék bele,lehet neked van igazad.
Barac teljesítménye remélem javul(nagyon nagy mértékben),de az ő árán is mást hoznék vagy + egy kis pénzt rátettem volna és nála jobbat(nem tudom mennyit kaphat ,de rajta lehet spóroltunk,mert azért Milo bére csak több lehetett ,még ha nem is nyújtott olyat ,mint régen,de sokkal jobb játékosnak tartom.
..ha nem javul a játéka Kovács Benedek is megcsinálja azt annyi idő alatt ,mint ő Szegeden!
Amikor kapott esélyt nem játszott szerintem rosszul..pl:Berény ellen 22perc-17 pont..és közelről elég jól dob!(de még lehet belelendül)
Nem lesz ma könnyű meccs,pár pontos győzelem is jó lenne.
..és meg lehet kövezni,de ha a Bl-ből is kiesünk és Anderson sérülése hosszabb lesz én olcsóbb irányítót is el tudnék képzelni,ha spórolni akarunk..
Szerintem eddig jól megoldottuk a hiányát.Beni kitűnően pótolja.