Keresés

Részletes keresés

matt999 Creative Commons License 2021.01.09 0 1 119

Sziasztok. Ide én is visszatértem. A nyugatos borzalom szégyen volt.

(matt999)

DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2021.01.08 0 1 118

Üdv mindenkinek!meglátjuk ,hogyan alakulnak a dolgok ,de most a legfontosabb,hogy akárhogyan de be kell húzni a szegedi meccset!Baromi nehéz lesz az tuti,100% kell nem lehet alibizni.Nem tudom Anderson sérülése hogy áll,de ha nem muszály játszania(amit kétlek ) akkor nem erőltetném még .Meglátjuk.HAJRÁ FALCO !

CrazyBasket Creative Commons License 2021.01.08 -2 1 117

Searcy-ben nem volt az a tűz, amit akartak látni, és féltek a további sérülésektől is, mert nem nyilvános,  de év közben is nagyon sok edzést hagyott ki kisebb nagyobb sérülésekre hivatkozva, a legutóbbi sérülése is olyan volt hogy nem találtak az ég világon semmit nála a dokik, de fájt neki és nem tudott játszani. Gondolom az ilyen apróságok is befolyásoló tényezők lehettek! Az meg hogy Okorn mester meddig tervez és hogy azt csak Ő tudja, de Ő olyan ember, hogy nemhiába van az szerződésbe foglalva, hogy ha megy, akkor Konakov veszi át a stafétát, és Okorn neki is a legjobbat akarná, tehát ha megy is, tudja hogy jó alapokon lesz a következő szezon is egy Perl Zozóval és egy Kellerrel már fixen, Szili is ha megy csak külföld ugye, Beni pedig a mi Benink, ő itt ikon és itt ebben a csapatban tud a legjobb lenni, amit ő is nagyon jól tud!

indulabusz Creative Commons License 2021.01.08 0 0 116

Alapvetően logikus amit írsz, de bennem is kb. azok a gondolatok fogalmazódtak meg, amiket circo ír eggyel lejjebb.

Ha már egyszer Searcy megy (egyelőre nem tudjuk pontosan a háttérsztorit) ÉS nem jön ötödik légiós, akkor miért pont Keller jön a helyére? Nála azért felteszem lennének sokkal jobb centerek a piacon. Azért, hogy ne más csapathoz írjon alá? 

Mert ha semmi más változás nem történik a keretben, a Searcy-Keller csere összességében nem egy nagy előrelépés. Ha egyáltalán az.

Meglátjuk...

Előzmény: falco Man (113)
Yelloman Creative Commons License 2021.01.08 0 0 115

Lehet hogy Okorn is + 1 évben gondolkodik?

Lehet, hogy Searcy lelkileg kevés ehhez s megterheléshez, s Okorn sem tudja már a lelket tartani benne?

Előzmény: Törölt nick (114)
Törölt nick Creative Commons License 2021.01.08 0 1 114

Amennyiben érkezne Keller, úgy nekem valami nem világos. Mivel Gasper nyilván még nem tudja hogyan folytatódik a saját karrierje, ezért csak erre a szezonra koncentrál. Ha viszont így van, és elégedett (?) Searcyvel, akkor miért cserélné Kellerre, aki azért nem annyival jobb, ha egyáltalán jobb. Mert ugye ez két okból lenne érthető. Az egyik a klubnak - másfél szezonra történő aláírás esetében - hogy lenne jövőre eggyel több válogatott játékosa (ez viszont Gaspert nem érinti , ha nem marad), a másik pedig akkor, ha mégis csak hozunk ebben az esetben ötödik légióst (és ez az egyetlen dolog, ami jelenleg biztosan érintené Gaspert). Szóval miért akarná cserélni Okorn azt a játékost, akit ő beszélt rá nyáron, hogy ne vonuljon vissza és csatlakozzon a Falcohoz, illetve a Zaragoza meccs után dicsérte , hogy "vissza jött a pályára és rendet rakott"? Még egy esetet tudok elképzelni, ha esetleg Searcy nem bírja a terhelést. Ha viszont erről nincsen szó, akkor mégis mi állhat a döntés hátterében (ha tényleg érkezik Ákos)?

falco Man Creative Commons License 2021.01.08 0 0 113

Az alapszakaszban kötelező jatszatni fiatalt az elso félidőben így lenne a 3 magyarunk, egy fiatal, Anderson és egy légiós három posztra, teljesen felesleges. Foleg ha sérülés sem lesz. 

Előzmény: indulabusz (112)
indulabusz Creative Commons License 2021.01.08 0 1 112

Pl. 1-2 posztra, mint tavaly a Hooker-Curry páros?

Előzmény: falco Man (111)
falco Man Creative Commons License 2021.01.08 -2 0 111

Nem jön senki, négy legiosunk lesz, ahogy a szezon elején is terveztük. Hova is jönne ? 

Előzmény: RJBarrett (99)
Yelloman Creative Commons License 2021.01.08 0 0 110

Fix 1,5 elvileg, de hát láttunk már csodákat ...

Előzmény: !Tribunus! (108)
!Tribunus! Creative Commons License 2021.01.08 0 0 109

Egyrészt a jövő évre is lenne hozadéka, mert már 2 szerződéssel rendelkező játékosunk lenne!

Meg lehetne alacsony posztra még valaki.Persze csak ha van rá keret.Meg Okorn is szeretne!

Előzmény: Gabriel Sousa (107)
!Tribunus! Creative Commons License 2021.01.08 -1 1 108

A 1,5 évben van nyári lelépési opció?

Előzmény: Yelloman (106)
Gabriel Sousa Creative Commons License 2021.01.08 0 1 107

No, akkor én is áttoltam a biciklit.

Kiváncsian várom ennek a Keller sztorinak a végkifejletét, de elsőre nekem nem tűnik nyerő húzásnak a Searcy-Keller csere. Amikor hajszállal csúsztunk le róla Okorn érkezésekor, nagyon örültem volna az érkezésének, azóta keringett Európában, mint egy megszédült üstökös. A körmendi szerződése, meg visszataszító volt. Úgy tűnik Barac is használható a palánk alatt, szóval annyira nem hiányzik nekem ebbe a csapatba Keller Ákos.

Előzmény: _Espada (73)
Yelloman Creative Commons License 2021.01.08 0 0 106

Keller 1,5 év lesz, Searcy is tud mindent, hogy a helyére jön.

Nem igazából feküdt neki Okorn stílusa ( meglehetősen érzékeny fajta)...

Bizok benne hogy Szegeden nem fog belesz..ni a meccsbe

Papalukas Creative Commons License 2021.01.08 0 1 105

sziasztok, ideje volt már átköltözni ;) hajrá falco!

CrazyBasket Creative Commons License 2021.01.08 -1 1 104

Igen, emiatt nem is akarta a vezetőség lehozni, csak a HungarySport lehozta onnan pedig indult a lavina! Nagyon fontos lesz a vasárnapi meccs igen, és nem akarják hogy bárki is ne a maximumot nyújtsa pl.: igen a Searcy! Szerintem amúgy kisemberrel kivárnak, ha Februárban az átigazolási időszak végéig találnak ár-értékben jót, akkor hozunk, meg nyilván akkor, ha szüksége lesz ilyenre a csapatnak, mert ugye lesznek főleg alacsony poszton nevek, akik most már csak a játék miatt jóval kevesebb pénzért is jönnének a kapuk bezárulása előtt, ne adj Isten ha a BL ben is továbbtudnánk lépni Novgorodban!(ugye ha megkapjuk egy kis sportdiplomáciával azt a meccset..)

buccke02 Creative Commons License 2021.01.08 0 2 103

Huszár úton is van egy tenger, közel az aréna :)

Előzmény: _Espada (96)
Lépéshiba_ Creative Commons License 2021.01.08 0 0 102

Kellerrel mehet még jobban a váltásos  védekezés 

Előzmény: CrazyBasket (97)
FALCOMAN1 Creative Commons License 2021.01.08 -1 0 101

Így akkor logikus Searcy játszik még vasárnap , ha most megtudná már eléggé beleszarna a meccsbe . 😬😬

Aztán így ha a keret engedi lehetne hozni vmi kis embert is ,ha Anderson folytatja ezeket a sérüléseit .

Ryland Creative Commons License 2021.01.08 0 3 100

Bocsi srácok, de én Keller esetében csak akkor hiszek el bármit is, ha pályára lép, és még akkor is lesznek fenntartásaim... :)

Ha ez lesz a forgatókönyv, remélem, igaz a másfél éves szerződés!

RJBarrett Creative Commons License 2021.01.08 0 0 99

Arról hallott valaki valamit, ha jön Keller, és ha elmegy Searcy/Lake, jön-e valahova 5. légiós?

_Espada Creative Commons License 2021.01.08 0 1 98

Akkor egyezik az infónk, én őt személy szerint nagyon sajnálom.

Előzmény: CrazyBasket (97)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.01.08 0 1 97

Searcy lesz az!

Előzmény: _Espada (96)
_Espada Creative Commons License 2021.01.08 0 0 96

Én is így tudom, napközben még délutáni sajtótájékoztató volt a terv,de változott,illetve már albérletet is keresünk neki. (Csótó környéke jó lesz,ráfogjuk hogy tengerpart :D )

Így vasárnap értelemszerűen még nem fog pályára lépni.

Hallottál róla,hogy valakit elküldünk?

Előzmény: CrazyBasket (95)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.01.08 -1 2 95

Nyugi srácok megvan a szerződése és most ez nem kacsa és már nem módosulhat, de a vasárnapi meccs végéig nem teszik nyilvánossá! 

FALCOMAN1 Creative Commons License 2021.01.08 -2 1 94

Nagyon írtàk , hogy ma kiderül , szerintem is itt valami más lesz . 🙄

Falco!

Jr. Benitez Creative Commons License 2021.01.08 0 4 93

Nem kicsit furcsa és meglepő, hogy a szomszédok azon háborognak városunk vezetése szereti a csapatot és támogatja. Egy név, Bebes Pista.... Aki gyakorlatilag egy város és egy csapat teljhatalmú ura is egyben...  Ott vajon ez hogy zajlik??? Nem is tudom mennyi rosszindulat kell ehhez. Más. Ez a fjoda de okos. Kihozta ha Keller idejön max 8 percet fog kapni. Mert 5 ember van palánk alá. Szegény pára annyi agya nincs az 2 poszt, ergo 2szer 40 oerc... Amúgy én azt érzem lesz még csavar Keller sztoriban és nem itt köt ki. Hogy miért? Egy név :Vinkó. FALCO!!!! 

Donc1c Creative Commons License 2021.01.08 0 1 92

Majd ha lesz aláírt szerződése, akkor beszélgessünk Keller Ákosról.

A múltat nézve én nem élném bele magam semmibe.

Szívesen látnám Jokicot és természetesen Doncicot a csapatban. :)

!Tribunus! Creative Commons License 2021.01.08 0 0 91

Zozónak nincs benne!

Fél évre semmi értelme leigazolni!

Előzmény: Törölt nick (90)
Törölt nick Creative Commons License 2021.01.08 0 0 90

Szerintem az már lassan minden válogatott játékos szerződésében benne van bizonyos határidőig és kivédhetetlen is. Kellernek mennyi esélye van még normális külföldi csapatba menni az más kérdés, de láttuk, hogy a BL indulás helyett is a lengyel bajnokságot választotta. Meglátjuk

Előzmény: !Tribunus! (87)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!