Üdv mindenkinek!meglátjuk ,hogyan alakulnak a dolgok ,de most a legfontosabb,hogy akárhogyan de be kell húzni a szegedi meccset!Baromi nehéz lesz az tuti,100% kell nem lehet alibizni.Nem tudom Anderson sérülése hogy áll,de ha nem muszály játszania(amit kétlek ) akkor nem erőltetném még .Meglátjuk.HAJRÁ FALCO !
Searcy-ben nem volt az a tűz, amit akartak látni, és féltek a további sérülésektől is, mert nem nyilvános, de év közben is nagyon sok edzést hagyott ki kisebb nagyobb sérülésekre hivatkozva, a legutóbbi sérülése is olyan volt hogy nem találtak az ég világon semmit nála a dokik, de fájt neki és nem tudott játszani. Gondolom az ilyen apróságok is befolyásoló tényezők lehettek! Az meg hogy Okorn mester meddig tervez és hogy azt csak Ő tudja, de Ő olyan ember, hogy nemhiába van az szerződésbe foglalva, hogy ha megy, akkor Konakov veszi át a stafétát, és Okorn neki is a legjobbat akarná, tehát ha megy is, tudja hogy jó alapokon lesz a következő szezon is egy Perl Zozóval és egy Kellerrel már fixen, Szili is ha megy csak külföld ugye, Beni pedig a mi Benink, ő itt ikon és itt ebben a csapatban tud a legjobb lenni, amit ő is nagyon jól tud!
Alapvetően logikus amit írsz, de bennem is kb. azok a gondolatok fogalmazódtak meg, amiket circo ír eggyel lejjebb.
Ha már egyszer Searcy megy (egyelőre nem tudjuk pontosan a háttérsztorit) ÉS nem jön ötödik légiós, akkor miért pont Keller jön a helyére? Nála azért felteszem lennének sokkal jobb centerek a piacon. Azért, hogy ne más csapathoz írjon alá?
Mert ha semmi más változás nem történik a keretben, a Searcy-Keller csere összességében nem egy nagy előrelépés. Ha egyáltalán az.
Amennyiben érkezne Keller, úgy nekem valami nem világos. Mivel Gasper nyilván még nem tudja hogyan folytatódik a saját karrierje, ezért csak erre a szezonra koncentrál. Ha viszont így van, és elégedett (?) Searcyvel, akkor miért cserélné Kellerre, aki azért nem annyival jobb, ha egyáltalán jobb. Mert ugye ez két okból lenne érthető. Az egyik a klubnak - másfél szezonra történő aláírás esetében - hogy lenne jövőre eggyel több válogatott játékosa (ez viszont Gaspert nem érinti , ha nem marad), a másik pedig akkor, ha mégis csak hozunk ebben az esetben ötödik légióst (és ez az egyetlen dolog, ami jelenleg biztosan érintené Gaspert). Szóval miért akarná cserélni Okorn azt a játékost, akit ő beszélt rá nyáron, hogy ne vonuljon vissza és csatlakozzon a Falcohoz, illetve a Zaragoza meccs után dicsérte , hogy "vissza jött a pályára és rendet rakott"? Még egy esetet tudok elképzelni, ha esetleg Searcy nem bírja a terhelést. Ha viszont erről nincsen szó, akkor mégis mi állhat a döntés hátterében (ha tényleg érkezik Ákos)?
Az alapszakaszban kötelező jatszatni fiatalt az elso félidőben így lenne a 3 magyarunk, egy fiatal, Anderson és egy légiós három posztra, teljesen felesleges. Foleg ha sérülés sem lesz.
Kiváncsian várom ennek a Keller sztorinak a végkifejletét, de elsőre nekem nem tűnik nyerő húzásnak a Searcy-Keller csere. Amikor hajszállal csúsztunk le róla Okorn érkezésekor, nagyon örültem volna az érkezésének, azóta keringett Európában, mint egy megszédült üstökös. A körmendi szerződése, meg visszataszító volt. Úgy tűnik Barac is használható a palánk alatt, szóval annyira nem hiányzik nekem ebbe a csapatba Keller Ákos.
Igen, emiatt nem is akarta a vezetőség lehozni, csak a HungarySport lehozta onnan pedig indult a lavina! Nagyon fontos lesz a vasárnapi meccs igen, és nem akarják hogy bárki is ne a maximumot nyújtsa pl.: igen a Searcy! Szerintem amúgy kisemberrel kivárnak, ha Februárban az átigazolási időszak végéig találnak ár-értékben jót, akkor hozunk, meg nyilván akkor, ha szüksége lesz ilyenre a csapatnak, mert ugye lesznek főleg alacsony poszton nevek, akik most már csak a játék miatt jóval kevesebb pénzért is jönnének a kapuk bezárulása előtt, ne adj Isten ha a BL ben is továbbtudnánk lépni Novgorodban!(ugye ha megkapjuk egy kis sportdiplomáciával azt a meccset..)
Én is így tudom, napközben még délutáni sajtótájékoztató volt a terv,de változott,illetve már albérletet is keresünk neki. (Csótó környéke jó lesz,ráfogjuk hogy tengerpart :D )
Így vasárnap értelemszerűen még nem fog pályára lépni.
Nem kicsit furcsa és meglepő, hogy a szomszédok azon háborognak városunk vezetése szereti a csapatot és támogatja. Egy név, Bebes Pista.... Aki gyakorlatilag egy város és egy csapat teljhatalmú ura is egyben... Ott vajon ez hogy zajlik??? Nem is tudom mennyi rosszindulat kell ehhez. Más. Ez a fjoda de okos. Kihozta ha Keller idejön max 8 percet fog kapni. Mert 5 ember van palánk alá. Szegény pára annyi agya nincs az 2 poszt, ergo 2szer 40 oerc... Amúgy én azt érzem lesz még csavar Keller sztoriban és nem itt köt ki. Hogy miért? Egy név :Vinkó. FALCO!!!!
Szerintem az már lassan minden válogatott játékos szerződésében benne van bizonyos határidőig és kivédhetetlen is. Kellernek mennyi esélye van még normális külföldi csapatba menni az más kérdés, de láttuk, hogy a BL indulás helyett is a lengyel bajnokságot választotta. Meglátjuk