Hát igen. Ha esetleg tényleg kiderül róluk is valami, akkor az Astana esetéből kiindulva ők is számíthatnak egy "kisebb" megtorlásra. Azonban ezt nem kívánom se nekik, meg úgy általában senkinek. Csak akkor ha tényleg találnak náluk valamit.
Persze, itt minden csak feltételezés szintjén áll!
azt sem tudhatjuk, hogy Armstrong akart mindenképpen az Astanaba jönni, vagy Bruyneel hívta.
A döntés Armstrong kezében volt.
Szerintem a vezetőségtől nem lenne túl szép, hogy azok után, hogy megnyerte mindhárom GT-t, kiállt a csapat mellett, amikor választhatott volna, hogy elmegy egy másikba, s ezáltal indulhat a Touron, "B vágányra tennék".
Nem tudom, a helyében hogyan reagáltam volna le, ha egy 7x-es Tour bajnok, nevezetesen Lance Armstrong, a Tour-ista visszajönne a csapatomba(kivéve, ha tényleg igaz a Livestrong kampányduma), de ezt mi nem tudjuk.
Lehet, hogy most csak a düh beszél belőlem(meg egy kis Jack Daniel's).Nem akartam senkinek a lelkébe gázolni.
Ezzel egyetértek mindentől függetlenül. Viszont, ha elmegy, akkor biztosra vehető, hogy megküzdenek egymással és akkor az mégsem menekülés, nemde?Sőt.
a Columbiában nem tudom kifogja úgy felvinni őt a hegyre, mint az Astanaban.
Azért vannak ott jelöltek. Amúgy most sem dúskáltunk olyan rendkívüli felvezetésekben, amit ne lehetne teljesíteni a Columbiánál, bár tény, az Astana erősebb.
De várjunk csak! Tudtommal még nem beszélgettek Bruyneelel és Armstrongal és az sem biztos, hogy Lance lesz a Touron az első ember, az sem biztos, hogy tud majd menni. És azt sem tudhatjuk, hogy Armstrong akart mindenképpen az Astanaba jönni, vagy Bruyneel hívta. Szerintem Contadortól az nem lenne túl szép, hogy azok után amit Bryuneel és a csapat tett érte, azok után Lance érkezésével az első reakciója a lelépés lenne.
Ez is egy nézőpont, DE azért a tehetség előbb-utóbb utat tör magának, magához vette volna más, igaz lehet, hogy pár évvel később.Ahogy írtad, segítőnek, tehát segítőként számítottak rá, de túlnőtt a dolgon és ezt magának köszönheti.
Azért a 3 GT és több nagy verseny győzelme talán predesztinálhatja erre a titulusra: elsőszámú ember.
Az "öregember" meg nem tudom, mit keres itt? Elhagyta a karavánt, most meg úgy tartja kedve, hogy beszáll. Azért ez nem teljesen így működik.Bár más is megtette, pl. Cipo, de az ugye nem ugyanaz, más cél, más csapat, más osztály.
Én meg nagyon szeretem Lance-t, viszont azt meg egyre inkább kezdem úgy gondolni, hogy nem a nagy barátnak akart szívességet tenni azzal, hogy az Astana tagja lesz.Armstrong nagyon jó üzletember, csak titkolja.
Így gondolom én is. Most kell megmutatni, hogy ő a jobb, mert ha elmegy egy másik csapatnak akkor az tényleg menekülésnek tűnik, ami pedig az én szememben sem lenne túl bölcs dolog. Kíváncsi leszek a fejleményekre, de a Columbiában nem tudom kifogja úgy felvinni őt a hegyre, mint az Astanaban.
Nem tudom gyerekek. Én még mindig nem vagyok meggyőzve arról, hogy lesz komebak. Még akkor se, ha a hitelességet növelendő még azt is elterjesztették a belga! sajtóban, hogy Contador már elkészül. :-)
Nem hiszem el, komolyan. Valami cifrát akartam írni, de meggondoltam, még nem biztos, hogy megy. Viszont nagyon elszomorít a helyzet, nem gondoltam volna, hogy idáig fajulhat egy comeback.
Nem olvastam Contador szerződését, de kétlem, hogy az lett volna benne, hogy nem fognak mellé (erősen feltételesen: fölé) szerződtetni senkit. Szerintem még az sem volt benne, hogy ő az Astana első számú versenyzője...
Tudod, Johan valószínű még emlékszik arra a szegény, csapat nélküli, vizsgálóbírói eljárás alatt álló ifjú spanyol versenyzőre, akit senki nem akart leszerződtetni, mert mindenki félt tőle, mint a tűztől, és akit ő mégis megvett Leipheimer és Basso mellé segítőnek. Ebből az ifjúból azóta három GT-t megnyert nagy bajnok lett, de Bruyneel nélkül valszeg ment volna ő is a kevésbé szerencsés ex-Libertysekkel a portugál harmadosztályba...
Nyilván megérte a beletett pénz és kockázatot, de tudtommal nem volt garantálva Bertnek, hogy körülötte fog forogni a csapat... Arról nem beszélve, hogy a világ jelenlegi legjobb háromhetes menőjeként megszökni egy 38 éves "öregember" elől...
Nagyon szeretem Contadort, és sok sikert kívánok neki az új csapatában, de remélem jól meggondolta, hogy pl. a Columbiában milyen támogatást tudnak neki adni.
Assan a király! Pedig bevallom bűnöm, egészen a beérkezéséig meg voltam róla győződve, hogy Muravjev az, de Dimitrij inkább a Pajolo & Co. oszlopos tagja maradt. És nem is Jani Brajkovic vitte fel, önerőből szövetkezett a belgákkal és Stangeljjel.
A további célba érkezők:
21 Sergio Paulinho (Portugal) 1.13 31 Dmitriy Muravyev (Kazakhstan) 4.53 48 Janez Brajkovic (Slovenia) 56 Vladimir Gusev (Russian Federation) (fogjuk rá :-) )
A többiek elvesztek útközben. A jó Benoit-n se sokat segített az (egyébként is otthon hagyott vagy elkobzott) oxigénsátra, igaz neki az volt a mai meló, hogy amíg az ifjú kolléga elöl reprezentál, őrizze a sor elejét.