Mivel pénteken volt a mittagsommer (vagy valami ilyesmi..:-))), annak örömére táncos mulatságon is résztvettem, valamint a kaja az az erre a napra tipizált valami.
Egyébként a többféle hal mellett gyümölcs, sajtok, csirke, meg még a fene tudja mik voltak rajta. Nekem nagyon izlett...:-))
Borlangéban voltam a kicsi, pici fiacskámat meglátogatni. Csak 2 1/2 nap volt.
Jelenleg itt nincs ejszaka, megszuntettek. Ejfelkor meg tudok olvasgatni lampa nelkul. A melegek temakorhoz nem tudok hozzaszolni, en egy kedves csaladnal lakok. Ma a sörön kivul megkostoltuk a nemzeti snapszot, az eletvizet is. Ma van a leghosszabb nappal unnepe (Midsommertagen) Nagyon helýes kis helyi unnepsegen voltunk, es nagyon finom unnepi kajat burkoltunk. Tegnap kulturalodtam is egy banyaszati muzeumban, mivel nemi kozom van a dologhoz igy nekem nagyon tetszett, csak a vendeglatoim untak nagyon. Sajnos csak ket napra jottem, igy holnap mer megyek is haza....
Itt meg mindenki alszik, csendben kell lennem (rendes nepek) Este volt egy kis sörteszt, de olyan fåradt voltam, hogz azt sem tudtam, hogy mit iszok...
Hali, nme jelentkezett a jordán topicba történt bejegyzése óta. De lassan hazajön, nem? Nézem a nem Cillit Bang-es szállásokat, persze. Nem lesz semmi gáz (remélhetőleg).
Remélem tuléled, márcsak önző indokokból is, hátha mi is elmerészkedünk oda, nagyon nagyon agyalok rajta... legalább a Taj Mahalig... ugyhogy tudod, lécci Fannis szemmel is nézni... (persze, én könnyítésül nem egyből a monszun idejére gondoltam... :-) készülj, csak készülj....