volna egy kérdésem. úgy tudom, otthon már ment, így nem spoiler, de valamit nem értek. a "living witness" részről van szó, ahol megtalálták a doktort hétszáz évvel később, aztán a legvégén, még később, ő is hazaindult.
mi lett közben a Voyagerrel? ha ez illeszkedik a többi közé, akkor az valahogy túlélte a háborút, és ment szépen tovább. de akkor mit keres a doktor adatbankja a város alatt eltemetve? és akkor ezek szerint kettő lett belőle, egy, ami továbbment, és egy, aki "kimagyarázta" a történelmet?
csak erre tudok gondolni, de akkor máskor miért szenvedtek azzal, hogy nem tudták őt lemásolni?
Spocknak eszebe jutott 3d-ben gondolkodni a Wrath of Khanban. Kihasznaltak, hogy hiaba intelligens Khan, de a 2D-s gondolkodashoz szokott. Utoljara ott lattam ilyet ... :)
A varakat azert kellett lodozni a kozepkorban, mert ha kikerulik, akkor a var katonai elvaghatjak az utanpotlast, meg hatbatamadhatjak oket.
Udv! Koszi az otleteket, majd valahogy elmentem es asszimilalom oket.
Most jut eszembe, a joemlekezetu P.Mobil polo utan lehetne csinalni egy Borg vagyok, nem turista c. polot.
Megcsinaljuk? (Elkuldjek Sevennek angolul, egy pusziert!)
A Timeless c. reszben Harry es CHakotaynek jol all az oreg image, LaForgenak is, de Harry zsenialisan jatsza a kiegett arcot ("osszenottek derekben...")
A térkép eszembe juttatta, hogy mindig rosszul vagyok, amikor pl azt mondják, hogy itt jön az ez és az a terület, és hogynem lehet kikerülni, mert milyen nagy, és ez jól illusztrálják a hasonló térképeken. Valakinek eszébe jutott már 3D-ben gondolkodni??? Ugyanez volt régen a harcokkal is. Jött egy vár, aztán azt lődözték, miközben oly könnyen ki is lehetett volna kerülni, csak akkor meg 1D-ben gondolkodtak, y koordináta tengely nem létezett, így kerülés sem. Most meg a y nem létezik. :-))))) Vicces, igazán vicces....
Vóbert, ha nagyon kell valamelyik epizod, irj emailt, es megbeszeljuk mit lehet tenni, csak kerlek teged es a tobbieket, hogy nyilvanos forumon ilyenrol ne nagyon beszeljunk...
> Úgy látszik, te sem figyeltél. Kim és a Doki beszélgetéséből kiderült, hogy az információt Seven implantátumába 4 perccel a baleset előtt küldték át.
Szerintem te sem figyeltél eléggé :-) A 4 percet Seven _halálának_ pillanatától számolták vissza. Ha jól értettem a dolgot, a Holodoki ezt az adatot tudta kifacsarni a koponyaimplantátumból.
A legénység pedig a jeges bolygóra való becsapódákor halt meg, és nem akkor, amikor kiestek a kvantumörvény meghajtásból. Utána még ki tudja meddig 'zuhantak' a normál térben. Emlékeim szerint a filmből nem derült ki, hogy mennyi ideig, mert nem egyben mutatták ezt a részt. Először a normál térben a sodródást az új hajtómű leállása után, aztán visszakapcsoltak a Delta Flyer-re, és végül a csúszkálást a hómezőn.
Nekem is úgy tűnik, hogy mindkét esetben közel azonos ideig tudtak az új meghajtással előrehaladni.
Bee Pee!
Akkor bocs, valószínűleg csak én értettem félre. Egyik hozzászólásból még régebben mintha úgy vettem volna ki, hogy valaki letörölt pár file-t. Ezek szerint csak én terjesztem feleslegesen a hülyeséget. Bocs! :)
Email viszont megy!
Chtka!
A 4 perc is nagyon kevés, hogy elérjék az alfa quadránst. Az egyik részben Jim Beam mondta épp, hogy 3 hónap(!!!) lenne egy ilyen térhajtóművel.
Egyébként láttátok Seven agy és koponyadarabkáit, hogy vizsgálgatta a Doki? Még a szeme is ott volt. Tisztára kiábrándultam Hetesből. ;)
>>>Ja mégvalami: a Sat1-en egy új Voy rész szünetében bemutattak valamilyen mozifilmet, hogy meg lehet venni videokazin. Ha jól tudom a címe: "Unimatrix Zero" ez egy a sorozatból kivett két órás film, vagy valami új? Ha valaki tudja az szóljon.
6. szezon vége/7. szezon eleje, sorozatból kivett. Megvan...
>>>Bár megértem, azok után ami a Q2-vel történt valami barom miatt.
Mi történt ? Lemaradtam kissé. Tárgyaljuk meg privátban, megadom az FTP címet, de ide nem rakom ki. Itt még egy ember van aki ismeri, őbenne megbízom, tehát ha az történt a Q2-vel amire gondolok (azért írd meg pontosan, mi történt, hogy megerősíts hitemben) akkor az nem miatta volt.
Úgy látszik, te sem figyeltél. Kim és a Doki beszélgetéséből kiderült, hogy az információt Seven implantátumába 4 perccel a baleset előtt küldték át. Vagyis ennyit utaztak még, amíg elérték az alfa kvadránst.
Az Endgame bemutatója május 23-án lesz, ami még két hét. Ez egészen biztos.
Az Unimatrix Zero a hatodik és a hetedik szezont átkötő kétrészes epizód, azaz a 146.-147. rész (a Timless volt a 100.).
Vóbert!
De figyeltem, :) és épp ezért nem értettem pontosan azok az ellentmondások miatt, amit te is tökéletesen leírtál.
Bee Pee!
A Q2 már teljesen megvan, nagy kincsként örzöm. :)) Gondolom ez a (7) 22 vagy (7) 23 rész már nem annyira publikus. Bár megértem, azok után ami a Q2-vel történt valami barom miatt.
De az ENDGAME-et mindenképpen szeretném! :)
ui: Miért csak 7 szezonosok a ST-k? Legalábbis a TNG, a Voy és ahogy nézem a DS9 is.
Visszatérve a Voyager-szlenghez: jók voltak az ilyen dumák, hogy van "Van még kakaó?" (Ckakotay) vagy az utalás Chakotay szexuális dolgaira, amit valahogy úgy fogalmaztak meg, hogy "összetapadt az ágyékuk".
pg_breki: " La Forge-ot tök jó volt látni, de mi a francot kerestek a delta(!) quadránsban? "
Ha figyeltél volna, azt mondta, hogy az alfa kvadránsban vannak, annak is a legkülső szektorában. :)))
Egyébként azt én sem értem, ha belegondoltok, akkor ugye amikor a Voy kiesett a slipstreemből és fagyhalált halt, az alig fél perccel volt azután, hogy elindultak, és ekkor már elértek az alfa kvadráns szélébe. De viszont itt jön a probléma, amikor megpróbálják másodszor megmenteni a hajót, akkor csak egyszerűen lekapcsolja a spilsreemet és "csak" tíz évet utaznak át fél perc alatt. Akkor most hogy is van ez?
Biztosak vagytok benne, hogy az Endgame már 2 héten belül jön? Szerintem még van "egypár" rész amit nem láttunk, és az sokkal több ideig eltart.
Ja mégvalami: a Sat1-en egy új Voy rész szünetében bemutattak valamilyen mozifilmet, hogy meg lehet venni videokazin. Ha jól tudom a címe: "Unimatrix Zero" ez egy a sorozatból kivett két órás film, vagy valami új? Ha valaki tudja az szóljon.
Q2-nek most nem tudok működö FTP-t, az utána következő részekről van infóm, azon belül is leginkább a 7x22 részt (Natural law) tudom honnan lehet leszedni 15 megás rarokban. Illetve ma meglesz a 7x23 is (tegnap volt a bemutatója...)
Seven édi volt kicsit spiccesen. :)
Viszont az hogy csinálták, hogy fél perc quantum örvénybeli utazással 10 évet rövidült a táv?
La Forge-ot tök jó volt látni, de mi a francot kerestek a delta(!) quadránsban?
Az ENDGAME nagyon érdekelne videó formátumban. A Spoilereket nem olvasom el, szeretnék izgulni!! Lehetséges lenne, hogy felrakjátok majd ezt is valahova, mint a Q2-t? Nagyon nagy öröm lenne! :))
Na és akkor? :)
Én meg akkor fogom [feltehetően] látni az Endgame-t, ha a V3 leadja :))
Spoiler Szintézis!!! *
*
*
*
*
De ez a befejezés bünrossz lenne/lesz :(((
Miért nem szereltek eddig borg transwarp hajtóművet a Voyagerbe? Számtalanszor jártak már borg hajóban, volt már dolguk "üres" borg kockával, hogy a borg kapcsolatról [Seven annyi borg cuccot épitett már, a transwarp talán tabu téma neki???] már ne is beszéljük.
Hogy megy vissza az időben Janeway Admirális? Őt miért nem tartóztatják fel az Időrendészeti Osztály? Vagy tán a fragmentált idő itt nem számit? De akkor miért számitott a "Relativity"-nél???
Sok-sok következtetlenség, úgytünik ez már végigkiséri a Voyagert hosszú útján, miért a végkifejlet lenne épp átgondolt??