Keresés

Részletes keresés

MayItBe Creative Commons License 2007.09.27 0 0 111

 

Micsoda topicok nyílnak! :-D)

 

Most akkor besorolnék én is, tehát:

- káposztáscvekkedli: sok őrölt fekete bors és kristálycukker

- spenót: tejben áztatott zsemlével, sok borssal és fokhagymával, továbbá a főzés végén 1-2 db tojássárgájával elkeverve, tükörtojással oder nagyon sok, aromás reszelt sajttal

- sóska: tejjel-rántással (kevés kis tejföllel), és szigorúan jól lepirított hagymás törtkrumplival, valamint főtt tojással.

 

Ez melyik frakció lesz?

:-)

 

 

kutykuruty brekege Creative Commons License 2007.09.27 0 0 109

Irigy némber! :-D

 

Ekkora érzelmeket kicsiholni valakiből...elismerésem.:-)

Előzmény: Törölt nick (108)
kutykuruty brekege Creative Commons License 2007.09.27 0 0 107

Nahát, hogy tudtál valakit igy magadba bolondítani?

Áruld el a titkodat! :-DDD

Előzmény: Törölt nick (105)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.27 0 0 103
Bunda? Nem vagy te véletlenül a futballban érdekelt?
Előzmény: Törölt nick (101)
Der Beste Creative Commons License 2007.09.27 0 0 100
Igazad van, de a rakottkrumpli itt OFF.
Előzmény: km86 (71)
Der Beste Creative Commons License 2007.09.27 0 0 99
Hát persze, mi máshoz?
Előzmény: mavtelep (17)
Barátocska :) Creative Commons License 2007.09.27 0 0 98
Engem elrontottak kiskoromban: ragaszkodom a menzaízhez. :))))
Előzmény: Aragorn (97)
Aragorn Creative Commons License 2007.09.27 0 0 97

A spenót úgy a legfinomabb, ha csak megfőzöd kis sóval, fokhagymával, és ízlés szerinti mennyiségű tejföllel összekevered.

Csak így drágább, mint ha liszttel sűríted. :))

Előzmény: Barátocska :) (93)
hgyi Creative Commons License 2007.09.27 0 0 96
hányingerem van a rántás szagától. :o(
Előzmény: Barátocska :) (93)
hgyi Creative Commons License 2007.09.27 0 0 95
sípod is van? :o)))
én nem vagyok tornatanár, hogy még a kaját is futtassam... :o))PPP
Előzmény: Nagylexikon (92)
hgyi Creative Commons License 2007.09.27 0 0 94
pl. borsóleves, krumplis cuccok. van, amibe csak krumplit teszek, lisztet nem. ezek olyanok, amiket sokáig kell főzni.
Előzmény: boci boci tarka (91)
Barátocska :) Creative Commons License 2007.09.27 0 0 93
A legmesszebbmenôkig elkülönült szekció vagy!!! A spenót rántás nélkül... hááááát...! Még ilyet. Párton belüli széthúzás esete forog fenn :)))))
Előzmény: hgyi (83)
Nagylexikon Creative Commons License 2007.09.27 0 0 92
Csillagom, a lábosba, olaj, liszt ( kicsit megfuttat) tejjel felönt, és főz. Na az a besamel :)
Előzmény: hgyi (90)
boci boci tarka Creative Commons License 2007.09.27 0 0 91
Vajh minő önsűrítő ételek vagynak kis hazánk borús ege alatt?
Előzmény: hgyi (90)
hgyi Creative Commons License 2007.09.27 0 0 90

persze.de azt is szoktam csinálni, hogy lábosba/fazékba olaj, liszt, elkever, víz vagy tej, hozzávalók, fűszerek, és akkor főz. van jónéhány kaja, amibe nem is kell liszt se, mert besűríti saját magát. :o)

Előzmény: boci boci tarka (89)
boci boci tarka Creative Commons License 2007.09.27 0 0 89

Még az olyasmit is, hogy: kelkáposzta, bableves meg hasonlók?

Uram, segíccccs!

Előzmény: hgyi (86)
Nagylexikon Creative Commons License 2007.09.27 0 0 88
Legközelebb spenótos muffint kapsz :D
Előzmény: Törölt nick (87)
hgyi Creative Commons License 2007.09.27 0 0 86

és nem lesz gusztustalan csomós és nem lesz szaga annak a nyomorult lisztnek... :o)

ebbe a trutyiba szoktam belekeverni a lereszelt fokhagymát, egy pici cukrot, fehérborsot, sót, aztán tejet öntök hozzá, jól elkeverem - szép sima marad és ezt öntöm a spenóttrutyiba.

 

mindig így sűrítek mindent, amit kell.

Előzmény: boci boci tarka (84)
Nagylexikon Creative Commons License 2007.09.27 0 0 85
És aztán mit csinálsz azzal a trutymákkal? mert főzni így nem lehet vele
Előzmény: hgyi (83)
boci boci tarka Creative Commons License 2007.09.27 0 0 84

Hideg olajbaaaaaaaaaa????

Hát akkor a liszt egyszerűen felszíjja az olajat, oszt annyi. Én a kertiszerszámokat szoktam ősszel bedörzsölni ilyen gezemicével!

Előzmény: hgyi (83)
hgyi Creative Commons License 2007.09.27 0 0 83

én rántásellenes vagyok. :o))) én csak a hideg olajba keverem a lisztet, oszt aggy neki. :o)))

akkor most én is külön szekció vagyok? :o)))

Előzmény: Barátocska :) (60)
boci boci tarka Creative Commons License 2007.09.27 0 0 82
Jajmá'! Mer a másság, mindég a másság, mi?
Előzmény: Törölt nick (77)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.27 0 0 81
Na jó, jó ez igaz, már az óvodai frusztráció..... Persze azt is illik hozzátenni, hogy egynémely közkonyhán úgy főznek, mintha hurrikánt ennél, oszt csodálkozik az ovis hogy az ebéd utáni pihenés viharral kezdődik.... :)
Előzmény: km86 (75)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.27 0 0 80
Először is cvekkedli.
AMBalage Creative Commons License 2007.09.27 0 0 79
Tudod mi a hasonlóság a spenót és az anális szex között? Egy életre meg tudja utálni az ember, ha az óvodában erőltetik.
Előzmény: km86 (75)
boci boci tarka Creative Commons License 2007.09.27 0 0 78

Olyat én csak az alantasabb pörikhez tálalok fel!

Úgymint: csirke, kacsa, liba, pulyka, desznyó!

Előzmény: Nagylexikon (72)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.27 0 0 77
Spenót vagy sóska, nekem mindkettőhöz jöhet..... Én ilyen kis leberális vagyok.... :)
Előzmény: boci boci tarka (74)
AMBalage Creative Commons License 2007.09.27 0 0 76
Nem-nem! A túróscsusza szalonnával-kolbásszal, 10 percre sütőben sütögetve az igazi.
Előzmény: km86 (71)
km86 Creative Commons License 2007.09.27 0 0 75

( Amúgy a spenót +1 szavazat tőlem is, szintén király kaja, csak az nem szereti, akit óvodában orálisan frusztráltak vele... :D )

boci boci tarka Creative Commons License 2007.09.27 0 0 74

 A spenótot tört krumlivalaaaaa!?

De mit is várhat az ember egy sparhelten melegedő szélkakastól!

 

Krumplipüre a sóskához való! Vagy ha már ződet lácc, nem tudsz disztingválni?

(Méghogy galuska!)

 

 

Előzmény: Törölt nick (64)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!