Közben Keller hivatalos. Vissza kell fognom magam, hogy ne hanyjam el magam, de ha a vezetőség így döntött, akkor sok sikert neki. Másfél év, opció nélkül, szakmailag azért ez elég jó igazolás. Meglátjuk ki fog tavozni.
Őszinte leszek, a félidőben hiába volt csak minimális hátrányunk, én féltem , hogy hasonló lesz a meccs, mint volt Sopronban. A legnagyobb öröm számomra a második félidei védekezés. Ezen kívül nagyszerűen játszott a három válogatottunk (Zozó csak második félidőben, de akkor nagyon jó volt), közülük is kiemelném Benedeket, aki a meccs embere volt. Ő olyan a Falconak, mint Ramos a Real Madridnak. Searcy is nagyszerű volt, kíváncsi leszek a mai/holnapi (?) fejleményekre. A múltkor azt írtam a lengyelek elleni meccs után, hogy Baracról még nem alkotnék véleményt, és ez úgy korrekt, ha a mai után is így gondolom. Még várjunk vele pár meccset.
Gratulálok a csapatnak, fontos győzelem volt. Mondtam, hogy a Lublin elleni meccsbol felesleges kiindulni, meglátjuk a továbbiakat Baraccal kapcsolatban. Második félidőben gyönyörűen vedekeztunk, ez nyerte meg a meccset. Kiváncsi leszek a fejlemenyekre, Searcy ma is jol játszott.
Nagyon nagy gratuláció a csapatnak! Azért bíztam benne, hogy Anderson tud játszani hihetetlen lassan már több meccset hagy ki mint amin játszik. Illetve ha tényleg jön Keller és tényleg Searcy megy én nagyon csalódott leszek. Ma is látszott, hogy vissza jött és rendet rakott konkrétan!
Benedek összes gondolatával egyetértek. Lake se védekezés se támadás. Anderson nagyon hiányzik ő játékba tudna hozni mindenkit, nem jól megy a labda támadásban. Bízom benne, hogy megforditjuk. Hajrá Falco
Nagyon idegesít , hogy nem látom rajtunk a küzdést a tüzet 🤦🏽♂🙄. Nekem is úgy tűnik mintha Lake búcsú meccse lenne . Egyik centerünk játéka sem meggyőző , jó lesz hogy ha jön keller mert ez botrányos . Egy alsó posztos amerikai meg nagyon kellene , mert szarok a betörések és vkinek színeznie kellene a játékot . 😏 Meg az , hogy a bl-ben oda rakjuk magunkat itt meg belefosunk egy rivális otthonában az nagyon bosszantó .
Okorn hozzáállása engem eléggé zavar , régen ordibált felzavarta őket ebből a lagymatag játékből , most elmondja mit akar aztán ennyi . Mi lehet vele ? 🤦🏽♂
Lake miért csak pár percet játszott eddig? Megsérült? Vagy mégis csak ő távozik?
Sajnos eddig úgy néz ki, hogy a bajnoki meccsekre továbbra sem tudjuk a top formánkat mutatni. Úgy érzem nagyon a BL-re van kihegyezve minden, de majd ha már véget ér a sorozat kiderül, hogy mit tud kihozni a csapatból Gasper. Olyan mintha nem tartana attól se, ha pályahátrányból kellene nekivágni a rájátszásnak, pedig az nem lesz könnyű.
Elso negyed rendben volt, de a védekezés ott sem volt tuti. De a másodikban sajnos Zozonak meg nem jött meg a dobasa, Lake brutal gyenge egy normális védekezés ellen es hátul is nehezen követi a jatekot, viszont Dancsecs udito Doktorhoz képest.
Ez kb. a magyarázat arra, hogy a bajnoki és a Kosárlabda Bajnokok Ligája mérkőzéseket miért egy Mindigo szintű tragikomédia adja, és hogy reggelenként a közszolgálati tv nemzeti sporthíradójában miért egy egymondatos hír a Falco győzelme a Zaragoza ellen a székelyföldi jégkorong és a vajdasági fociról készült nagyinterjú után... Nevetséges...
Este bízom a srácokban, a lengyel meccsből lehet lendületet nyerni, remélem nem belealvás lesz a BL-győzelem után. A fiúk biztos érzik, mennyire fontos ez a meccs az alapszakasz eredményét tekintve!