Röviden: Sara kicsit túlhordta a kis Benjit, 42 hétre született. Viszont cserébe szép nagyra nőtt, 53 centi és 3,9 kiló volt, ennek megfelelően nem volt könnyű szülés, de minden rendben volt, baba, mama (és papa) egészséges.
A nagy Benji a fellegekben, neki most hóttökmindegy hogy jövőre Alberto, Levi, Lance vagy Bandi lesz-e a kapitánya. :-))
Eléggé el nem ítélhető módon kicsit hanyagolom itteni kötelezettségeimet, de sajnos még mindig nem lábaltam ki teljesen a köhögésből és mindenfajta házidolgozatok is zavarják köreimet. :-)
Viszont van néhány dolog, ami érdeklődésre tarthat számot.
Befejeződött a Circuit Franco-Belge, Koen végül 15. lett, szerintem ő is örül, hogy vége... :-)
Jani Brajkovic Világbajnok lett. Igaz csak a Katonai kerékpáros VB időfutát nyerte meg, de azért ez sem semmi. Többszörös bajnok egyébként, és ezek szerint katoma is, legalább is tartalékos vagy hasonló.
Ha már visszavonult sprinter, hogy nem jut senkinek eszébe az Oroszlánkirály? Szuper Máriót kell reaktiválni! :-) Nem is lehetetlen feladat, mint tapasztaltuk. :-))
Jóvan, üsse szikla, Manci mehet oda, de Valverde és Sio nem lehet, Ők nem férnek bele egy retro v ohneOP csapatba :o)
Santi Perez, Hamilton, J.E. Guti, Beltran, v esetleg "mindenidőklegunszimpibbsárgatrikósamis"-a? :)) - jó Őt nem erőltetem annyira, tudom mennyire csíped :)) (kb., mint én)
Abdoesjaparov v Abdujhaparov v Abdouzhaparov izé, Zsapi nemtom h bírná azt az 50-es tempót 3 hétig, viszont Ete csinálhatna egy hypergyors visszatérést, ami akár a Quiness rekordok közé is befér, come back egy fél téli szünet után! :)))
A spanyol virtus nevében visszahívjuk Vincente Beldát Kolumbiából, hátha már megtalálta időközben az inkák aranyát, vagy legalább a világ legütősebb anyagát, és felvesszük a kesztyűt.
1. Indurain. 2. Heras 3. Beloki 4. Mancebo 5. Koldo Gil 6. Valverde 7. Sevilla 8. Pereiro Sio és hogy legyen egy kis nemzetközi vonásunk: 9. Bjarne Riis