Én arra tudok gondolni , Doktor és Dancsecs között annyi a különbség , hogy Petinek több tapasztalata van Zegi múltja miatt is , és mivel magasabb , nagyobb darab védekezésben talán jobban rá meri bízni az ellenfél irányítóját .
Devin kiváncsi leszek hova megy . Meg remélem hozunk vkit ha belefér 1-2 posztra . Mert nem fog Beni mindig ilyen jól játszani mint az utóbbi meccseken .
A fiatalszabály értelmét mindenki elismeri, de ettől függetlenül szerintem a tehetség utat kell, hogy törjön magának, de nagyon fontos lenne, a fiatalok mentális felkészítése is!
A Szeged ellen egyébként a Dancsecs sokkal meggyőzőbb volt szerintem, mint a Doktor , s ez már nem először fordult elő!
Többet játszatnám , mert én úgy látom benne több (egészséges) önbizalom van , ami szintén fontos a kiugró teljesítményhez!
Sziasztok! én is új résztvevőként fogom megosztani a gondolataimat a jövőben. Szakmailag lenti kollégával egyetértek Keller leigazolásával, talán a legfontosabb része, hogy a jövő szezonra is biztosítva van így a magyar magunk.
másik téma: tegnapi meccs első félidejében is kijött a fiatalszabály értelmetlensége. attól valaki nem lesz jó játékos, hogy kötelezően játszik X játékpercet. ha megvan a tehetsége és szorgalma egy játékosnak, akkor mindenféle idióta szabály nélkül is meg fogja kapni a lehetőséget. (Jelen esetben viszont játékminőség romláshoz vezet, illetve a csapatok számára extra költségekkel, mert olyanért kell fizetni, ami alapból nem lenne indokolt.) hajrá Falco!
Fene tudja. Gondolom azért nem játszatja mostanában Kovácsot, mert alsó poszton kell a tehermentesítés. Ha ő játszana fiatalként többet, akkor értelemszerűen több perc jutna az említett három posztra netán érkező légiósnak. A max 12 meccs hogy jött ki? Nekem az 15, persze lehet hogy csak 9. Mire jönne, addigra amúgy sem maradna sok meccs az alapszakaszból. Meg sok minden függ attól is szerintem, hogy a BL-lel mi lesz.
Először is gratulálok a csapatnak a mai győzelemhez, külön gratuláció jár Váradinak és Perlnek. A mentalitásukkal meccsről-meccsre bizonyítják, mennyire fontos hogy itt játszanak.
Keller leigazolása kapcsán több tényezőt is érdemes figyelembe venni, annak tudatában hogy néhányan számomra érthetetlen módon visszalépésnek tekintik Searcy-hez képest:
-Védekezésben teljesen más szintet képvisel Searcy-hez viszonyítva, bővül vele a védekezési variációk lehetősége, mivel ha pályán van 2/2-ők védése váltással is megvalósulhat
-Ezt a meccsritmust Searcy eddig is nehezen viselte és ez csak egyre rosszabb lenne, sok meccset kihagyna
-Keller mentalitása magyar szinten mindig is kiemelkedő volt, megalkuvást nem tűrő játékot mutat minden , mezei’ bajnokin is
-Nagyon jó elzárásokat ad Searcy-vel ellentétben, pick&roll-ban kiemelkedő(ezen felül kifelé is tud válni elzárások után, ezzel helyet teremtve a mezőnyembereknek)
-Jövőre nézve ez a 1,5 éves szerződés tervezhetőséget nyújt a csapat számára
-Ezen felül ezáltal egyik rivális rotációja sem bővül a válogatott kezdő centerével
Szóval ezeket mérlegelve kell tekinteni a dolgokat, mert oké hogy pozícióból jobban dolgozik Searcy, de ez egy tényező a sok közül.
Óriási erősítés Keller érkezése!
Amúgy örülök, hogy ilyen népes fórumozó társaság jött itt össze, én is próbálom majd néhány gondolatomat megosztani veletek a szezon során.
Sok jó játékosunk van igen ... és én büszke vagyok arra, hogy a sok jó között a legjobb a saját nevelésű Perl Zoli, míg a másik saját nevelésű Beni pedig a legjobb kapitány/vezér.
Jó légiósokat bárki tud fogni bármikor, de 2 ilyen magyarja senkinek sincs ;)
Én csak a tényekből próbálok kiindulni. Gasper nyáron mondta, hogy ha Kellert sikerul leigazolni, akkor négy legiossal visszuk végig a szezont, gondolom ez nem valtozott nála. Plusz ugye ennek csak maximum 12 meccsre lenne hatása, addig az ifi szabály miatt nem lenne semmi jatekideje, maximum 8 perc körül, amiért nem igazán jön legios játszani. 3 posztra hatodik ember lenne Anderson, Benke, Zoli, Beni, fiatal mögött. Ezek alapján én nem látok erre esélyt, maximum tényleg akkor ha Kyan kidol több hónapra.
A többin nem érdemes vitatkozni, sok jo játékosunk van, szerintem Andetson a legjobb. Jó dolog, ha ilyen játékosok között lehet válogatni.:)
tudom nem engem kerdeztel de itt huzodasokrol van szo! Azt barki szerezhet. Lehet ez csak egy veletlen egybeeses most, hogy 2x egymas utan igy jart de ha komolyabb a dolog az mar tobb kerdest is felvet!
Tudom, hogy Kyan nagy kedvenced (bár azzal nem értek egyet, hogy a csapat legértékesebb játékosa) , ezért kérdezném tőled, hogy mi a véleményed a sérülései kapcsán? Ha esetleg megsérülne harmadszor is (persze ne legyen így ! ) az átigazolási idő előtt, akkor elgondolkodnál a cserén (még akkor is, ha ilyen minőséget nyilván nem kapnánk ilyenkor), vagy kockáztatnád, hogy utána talán sérülésmentesen végig tudja vinni a szezont?
A második félidei kezdést én sem értettem. Bár már nincsen jelentősége, de ha valaki tudja a pontos okát, akkor írja meg.
Győztes meccs ide vagy oda azt azért írjuk már le, hogy Kapitány - nagyon finoman fogalmazok - három negyedig szinten minden ítéletével a Falcot sújtotta. Az ámokfutás akkor ért véget részéről, amikor visszanézték azt az esetet, és végül a Falco jöhetett. Írom ezt úgy, hogy én aztán nem nagyon szoktam bírózni.
Szép volt fiúk! Ez nagyon kellett! Okosan mindig emeltünk a tempón. Azt éreztem ha szoros, még tudtunk volna javulni. Mert ez nem volt szoros hála a jó égnek. Üdv nálunk Ákos! Mit hallani, mi Gasper terve?
De ezek a rövid dobások, a ritmus hiánya valószínűleg pont abból fakad, hogy jóideig otthon ült ajánlatra várva, most meg kapja a terhelést. Mert igen, persze, edzett eddig is, biztos, de azért teljesen más a csapattal készülni. Ha fizikálisan utolérte magát, illetve megismeri a társakat, szerintem rendben lesz. Nem extra, de jómunkásember Evan mögé. Nekünk meg szerintem ez kell.
Aztán meg lehet, hogy tévedek. Mindenesetre szerintem a hozzáállása ma is rendben volt, a játéka nyilván kevésbé.
Gratula a csapatnak! Beni ma tanarian jatszott mint ahogy az egesz eddigi szezonja nagyon jonak mondhato. Zozonal tudtam, hogy ha az elejen gyenge is nala mindig benne van, hogy elkapja a fonalat es nyeroemberre tud elolepni. Ma Searcy jateka kifejezetten tetszett lehetett latni, hogy kapar ezerrel.
Szerintem Gasper a mai meccs alapjan tole fog elkoszonni.
Baracnak tudjuk be elso bajnoki meccsenek, sokat kihagyott ez latszott is a jatekan. Ami nekem feltunt, hogy ha labdat kap egyfolytaban a konyoket hasznalja illetve at akarja huzni a vedon magat. Ezt sokszor le fogjak fujni. Talan ha jobb eroallapotban lesz labbal is felgyorsul es akkor nem lesz baj.
(-8-nál nagyon féltem,hogy nem nyerünk és úgy járunk,mint Sopronban)
Mai meccs után tényleg nem szeretné szerintem sok ember ,hogy Searcy távozzon!
Amit neki kellett megoldotta!!(mondom én a támadó lepattanókra való agresszív érkezését hiányolom!)
Ahogy szerettem volna Perl és Benke is nagyon feljavult!!
Beni meg ma csodálatos volt!!Megnyerte nekünk ezt a nagyon fontos meccset!!
Így visszajött a soproni meccs...most már csak a Szolnoki bukta van mínuszban az én eredeti számításaim szerint eddig!
Barac:jó várjunk vele..,de szerintem ezt Kovács Benedek megcsinálta volna..sőt..
Találjunk már az utánpótlásunkban 2 használható embert!!!(Doktorra nagyon ideges lettem az első félidőben..)
(nekünk ez a szabály akkor lett volna még mondjuk jó ha csak három légiós lehetne egyszerre a pályán(vagy a keretben),mert jó(akik már nem 23évesek sajnos) magyarokkal jól állunk!!
ui:miért nem mi jöttünk(kezdtünk) a második félidőben??