Látom, Jovánczait nélkülöznünk kell majd. Gondolom, nem egy csatárral játszunk azért, bár nagy választék nincsen: Petronovics vagy Galgóczi lehet Oláh ékpárja. Talán inkább Galgóczit választanám, de nem én vagyok az edző :-)
Azért szerintem voltak előremutató lépések mostanában: például a hazai bajnokik áttétele péntekre. Hétközben viszont nem nagyon lehet máskor játszani, mint szerdán. Persze, tényleg előrehozhatnák a kezdést fél 6-ra vagy legalább 6-ra!
Tipikus magyar mentalitás. A jegybevétel nem számottevő forrás, ezért leszarják a kérdést. Így azon sem kell csodálkozni, hogy nem nő a nézőszám, sőt. Miért ne lehetne 8-kor kezdeni a Rákóczi meccset, nem értem.
Hétvégén is voltak esős időszakok, főleg szombat éjjel, de az mind semmi ahhoz képest amennyi hétfőtől csütörtökig esett. Szkeptikus vagyok a BKV meccsel kapcsolatban. Ja, és megint egyidőben lesz a hazai kosármeccsel...
Nem gondolom, hogy Dunaújvárosban bármitől is tartani kellene a vendégszektorban, de mondjuk lehet, hogy a családdal én is oldallelátót választanék hasonló esetben...
A propos, csapadékügyileg milyen volt a hétvége Somogyban? Alkalmas lesz a pálya játékra szerdán?
Láttam a Hálózat TV-n a meccset, tényleg szép támadásokat vezetett a Kaposvár, gyönyörűek voltak a gólok. Remélem, feljutnak az NB1-be, üde színfoltja lenne a mi szürke bajnokságunknak.
A REAC elleni meccs sajnos szombaton lesz,így arra nem tudok kimenni, viszont Dunaújvárosban tiszteletemet teszem egy héttel később. A tavasz eddig legtöbb pontot gyűjtött csapata az Újváros, úgyhogy még akár jó meccs is lehet (bár addigra változhat a helyzet)!
igaz. nem járok gyakran, ősszel talán kétszer voltam a Cseri úton.
de azért mégis bosszantó a helyzet. szép új stadion, csak éppen nem ér semmit, ha nincs meccs. a csapattal egyébként nincs semmi bajom.
Ha eddig se jártál ki, akkor most nem mindegy neked, hogy mi van?
Félre ne érts, szerintem is nagyon rossz a jelenlegi helyzet, de ha jól vettem ki szavaidból "ezután sem fogok menni" eddig se jártál, úgy pedig nem értem minek kritizálsz. Egyáltalán, mit vesztettél a "stadionmizériával"?
Esetleg írj valamit a csapatról is néha vagy a meccsekről (azért néhányat megtartanak ám).
De mindegy, elég ha jössz jövőre az NB1-es meccsekre amikor a kosárlabdához hasonlóan majd sikk lesz focimeccsre is járni Kaposváron.
Arról, hogy ki tehet erről a helyzetről, már többször értekeztünk, szerintem egyértelműen a kivitelező cég a ludas, az építtető nyilván nem ért hozzá, csak azt látja amit te vagy én, hogy szar a pálya talaja. Igaz erőltethetné jobban is a garanciális javítást, de a csapat inkább játszana a Gödörben tavasszal, ezért nyáron lesz a felújítás.