Ha a mostani concert cd-s rádió helyett szeretnék egy olyan nagy kijelzős asszem navi-s at, ez megoldható hogy kicseréljem? Mert ahogy elnézem a klíma vezérlőt akkor lejjebb kéne tennem alul a hamutartónál viszont eltűnne a rekesz... Láttam már hogy kicserélték de hogy hogyan azt sose tudtam meg...
Hát amikor megvettem az autót, akkor nem működött a rendszám tábla világítás, hiányoztak a búrák és az izzók is. de kipucoltam vettem bele új búrákat darabját 3000 pénzé és smd ledes izzókat raktam bele. Lehet ez a baja, egyébként amikor felkapcsolom a világítást akkor eltűnik a hiba. De érdekes mert a helyzetjelzők is ledesek és azokra nem ír hibát.
A csomagtér ajtónak ezek szerint van egy kapcsolója vagy érintkezője... na ezt hol találom???
A következő problémám az hogy ha elindulok akkor műszerfalon villog az autón a csomagtartó fedél. Gondolom ez azt jelenti hogy nyitva van, de mért jelzi ha csukva van?
A másik hogy indítás után mindig ki írja a következő szöveget : kennzeichen beleuchtung
Fogalmam sincs mit jelenthet, google fordítóval meg nem sokra mentem.
Szeretném megkérdezni, hogy tudtok-e olyan szerelőről aki szedett már szét, látott már..esetleg ide is írogat.. 1.8 TSI Audi motort ebből a "csoda" féléből ami szívósóri és közvetlen befecskendezéses is (aktuális b8 modell), rettentőre érdekelne a szívószelepei. mennyire koxos mennyire nem, ez a dupla befecskendezés megoldja-e ezt a gondot.. ?! ebben nyomozok.. tudom nem egy népautó meg nem mindenkinek ez van, meg elég friss motor is, de hátha !
A4 B6 ban váltó gombot szeretnék cserélni, mert ami most van az igencsak kopott már és elég jutányos árn hozzá jutottam egy a legújabb TT váltógombjához... A kérdés a következő : :D Hogy tudom leszedni a váltókar körülötti asszem alu részt hogy a szoknyát megtudjam bontani?
Némelyik típusban található egy plusz elektromos fűtőtest a szellőzőben, hasonló mint az állófűtés csak ez nem gázolajjal megy. De szerintem ez plusz extra volt, nem széria felszereltség.
Az enyém se csinál sokmindent mert kilopták a klímakompresszort :),de néztem hogy jó pénzért adnak el.Amúgy nemtudom hogy igaz e hogy jelentősen megnő a fogyasztása az autónak ha bentvan a klíma?Ennyire megeröltető lenne a klímakompresszort meghajtani?
Hát ezen csodálkoztam én is hogy a vezérműszíj a hején van de belül mégis forog.Tehát magyarul SZAR.Komplett vezérlést akarok cserélni rajta,néztem a neten a Gates,Ina,és Kontinental márkákról mi a véleményetek?Gatest raktam anno a corsámba nem volt vele bajom.Sokat segítene a véleményetek.
Az lenne a kérdésem,hogy ha nem megy a motor csak gyújtás van és bekapcsolom a klímavezérlőn a hőfokot,pl 25 fok akkor csak a ventilátor forog és nem fűt.Ebben a típusban nincs gyárilag vagy csak esetleg elromlott,ha elromlott hol találom pontosan? (Audi A4 b5 1.6 avant 98-as)
Ma valahogy nem vagyok a toppon, nagyon sikerült félre olvasnom amit írtál.... Ne haragudj kérlek...
Szóval ha elforog a vízpumpa lapátja akkor ahogy Kerkyra is írta, sürgősen cserélj vízpumpát. Amikor megvetted az autót nem cseréltél rajta vezérmű szíjat?
Örülök neki hogy a mosatás segített! De a vízpumpa lapátját hogy tudnád megforgatni? ha csak nem szedted le a vezérmű szíjat... Ha az nem menne akkor pikk pakk kifőznéd a hengerfej pakolást...
Megvan a hiba.Kiszedtem a termosztátot és ujjheggyel elérem a vízpumpa keverőlapátját.Na az szart be mert kézzel tudom forgatni belül.Tehát amikor a motor hajtja az akkor is áll gondolom.A hűtőt átmostam vízzel,összeraktam termosztát nélkül és most jó.Max 90fokig megy föl.
Ha a visco megy állandóan akkor lehet csak egy csere segít rajta :) Nézesd meg egy szerelővel inkább mielőtt kicserélteted... Vagy egy hülye ötlet, takard le egy darab kartonpapírral a hűtő egy részét.. De vigyázz nehogy megfőzd a motort.. Először csak egy kis darabon, ha nem segít akkor mindig egy kicsivel nagyobbal.. DE ez inkább tákolás, nem javaslom..
Ha jól emlékszem a fűtőradiátorra menő csövek egyikén van egy légtelenítő, ott nézz körül... Az hogy a vízhűtő egy helyen javítva volt és egy cellát lezártak, attól még keringenie kell benne a víznek... Unix bárdi lángnál vannak ilyen hűtőtisztító szerek azok közül valamelyikkel tudod átmosni a hűtőt... De lehet elég neki egy alapos slaggal átmosás..
Termosztát nélkül nem próbáltam még.Milyen légtelenítés hiba?Hol lehet légteleníteni?A termosztát tuti jó,még a régi is mert megfőztem fazékba,a régi még jobban kinyitott mint az új.A hűtőmnek a közepét átdöfte valami,vagy szándékos rongálás nemtudom (Behajtásból származó autót vettem),már arra is gondoltam hogy azért a javításért nem folyik át rajta a víz,lehet hogy ott a hiba?A termosztátot mikor raktam be,ujjheggyel elértem a vízpumpa belső felét és mintha egy kicsit kotyogna,mozogna oldalirányba.Mivel mossam át a hűtőt?Simán vízzel?