Keresés

Részletes keresés

falco Man Creative Commons License 2021.01.13 0 0 269

Ahogy Splity is írta, idén nem Hooker-Washington szintű arcok vannak itt, akik tökéletesen megvannak 18-20 perc jatekidovel vagy esetleg pályára sem lépnék. Gondolom Zoli és Szili is igényt tartott a nagy jatekidore amikor hosszabbított velünk, nem számít a terheles. Szerintem ezek a sracok örülnek, hogy minél többet játszhatnak. 

Gasper elmondta a nyáron, ha jön Keller akkor is négy legiossal tervezünk, csak Curry lett volna Searcy helyett vagy ha Markó marad, akkor pedig Evan helyett. Egyszer sem volt tervben ötödik légiós a fiatalszabály miatt. Nyilván más szerkezetBen jatszottunk volna.

Most sincs tervben, de februar 11 ig lehet igazolni, meglátjuk.

nForce Creative Commons License 2021.01.13 0 0 268

Abban igazad van, hogy a komplett csapatunk, aránylag pihenten és jól felkészítve az adott meccsre kb bárkit meg tud verni. De ilyen ideális állapot szerintem idén tavasszal ritkán fordul majd elő. A play-offban talán, de odáig is el kell jutni vhogy, elég komoly menetrendet követően. Az igazolást nem is a novgorodi meccsre akartam kihegyezni, annak sok értelme tényleg nem lenne, de februárra jó lenne találni valakit. Anderson sérülésével kapcsolatban is csak remélni lehet, hogy nem újul ki.

Előzmény: Törölt nick (261)
!Tribunus! Creative Commons License 2021.01.13 0 0 267
!Tribunus! Creative Commons License 2021.01.13 0 1 266

Azért az alapszakasz vége nagyon sűrű lesz.Január vége.Meg a március.

Márciusban 8 meccs 28 nap alatt.

És ez nem olyan mint a rájátszás, amikor mindenkinek annyi meccse van.Most olyan ellenfelekkel is találkozunk majd, aki sokkal többet pihenhet a meccsre, mint mi, mert több meccset játszott le eddig.

buccke02 Creative Commons License 2021.01.13 0 0 265

Nem csak, hogy nem lehetett volna beépíteni a Novgorod elleni meccsre, de gondolom már a vízum igényléseket is le kellett adni...

Előzmény: Törölt nick (261)
Godemperor Creative Commons License 2021.01.13 0 5 264

Már írtam korábban, hogy idén kurva sűrű a menetrend. Lesz amikor két naponta meccseket játszunk. Ezt is számold bele! Tavaly meg hetente volt egy meccs, maximum kettő.

Előzmény: splity24 (259)
splity24 Creative Commons License 2021.01.13 -1 1 263

Ezzel a kerettel illene megnyerni a bajnoksagot sztem! 

Valoban szo volt rola, ha marad Marko akkor Curry is maradt volna de az is tema volt, hogy az u23-as szabaly miatt nem lett volna helye. Sajna ez a szabaly nagyon el lett cseszve. 

A rajatszasra lehet hozni 5.legiost mert ott nem kell a fiatalt jatszatni. 

Akar olyat is lehet hozni akivel jovore is alairatsz egy +1-es szerzodest. 

Előzmény: nForce (262)
nForce Creative Commons License 2021.01.13 0 1 262

Én úgy tudom, Curry azért nem maradt végül, mert Filipovity távozott és kellett a légiós magas posztra, amúgy tervben volt, hogy marad. 

Ha jövőre is BL-t szeretnénk - gondolom a válogatott játékosainknak is ez az alapelvárás - ahhoz bajnokságot kell nyerni. Ez a keret per pillanat erős, de nem emelkedik ki és egy play-off során is akkor jönne ki az ereje, ha komplett. Elnézve a várható sorozatterhelést, még a BL továbbjutás nélkül is szűken vagyunk, továbbra is azt mondom. Beni nagyon jól megoldja az irányító posztot, talán jobban is teljesít, mint 2-3-ban, de én mindenképp örülnék egy hátvédnek mellé. Dorsey-Walker tökéletes választás lenne, az viszont sokatmondó, hogy sem a lengyelek, sem a mi csapatkapitányunk nem tud a leigazolásáról.  

Törölt nick Creative Commons License 2021.01.13 0 1 261

Szerintem teljesen jó döntés, hogy kivárunk. Okorn mester is arra panaszkodott a Szeged utáni interjúban, hogy nem tudunk edzeni, vagyis egy új játékos beépítése extra időt venne igénybe és igazából a fontos meccsre a Novgorod ellenire úgysem épülne be. Novgorodban kevés eséllyel indulunk, de abban a pillanatban ha sikerrel járunk, megnyílik az út, sokkal jobb játékosok felé is, hiszen BL továbbjutó csapat vagyunk.

Ráérünk ezen dönteni majd február végén bőven. Valószínű ha Dorsey-Walker nem sérül meg 2 hétre elhozzuk, de így felesleges lett volna.

A piac meg a helyzetünk eldönti. Ákos könnyebben beépíthető hiszen játszott együtt rengeteget a válogatottakkal.

Ma nyerjünk aztán a Novgorod elleni meccs után majd lehet újra tervezni, szerintem a magyar bajnokságot amennyiben valaki nem nyúl bele valami szuperextra légiósba, ezzel az állománnyal is simán tudjuk hozni, mert a Szeged ellen látszott azért hogy milyen potenciál van ebben a csapatban és innen nekünk az út még bőven felfelé van, viszont egy Olajnál ezt már nem igazán érzem pl, persze a Paks, Körmend, Deac trióban meg bőven van még potenciál

splity24 Creative Commons License 2021.01.13 0 0 260

Anderson azert jott ide mert elso szamu opciokent akartuk. Neki 20 perccel nem szurhatod ki a szemet. Evan is kb 30 perc mert Barac nem azba szint jelen pillanat hogy fele-fele aranyban jatszanak. 

Es akkor ott a ket center 40 perccel, a fiatal 20 perccel. Es akkor a maradek 70 perc jutna Beni, Zozo, Szili es az 5.legiosnak. Na errol a hierarchiarol irtak itt elottem. 

splity24 Creative Commons License 2021.01.13 -3 0 259

Azt azert ne felejtsd el, hogy tavaly nem volt u23-as szabaly. Most 20 percet elvesz a fiatalok jateka. Az a 20 perc pont egy legios jatekideje lehetne egy normalis rotacioban. Ezert se maradhatott Curry. 

Es ha azt nezed, hogy altalaban a jobb jatekosok szerzodeseben szerepelhet garantalt jatekperc is akkor maris tisztabb a kep. 

Egyebkent ha hoznal 5.legiost hogy osztanad le a jatekperceket az alapszakaszban? 

Előzmény: Godemperor (258)
Godemperor Creative Commons License 2021.01.13 0 1 258

Hierarchia? Na ne vicceljünk! Tavaly nem volt fontos? Azt megérteném, ha a pénz miatt nem hoznánk ötödik légióst, de ez a hierarchia szvsz egy baromság. Három posztra vagyunk négyen. Ilyen meccsritmusban ez elég kevés. Pláne ha sérülés is van.

Előzmény: falco Man (256)
nForce Creative Commons License 2021.01.13 0 1 257

Februárra már nem lesz fontos a hierarchia?

Előzmény: falco Man (256)
falco Man Creative Commons License 2021.01.12 -1 1 256

Én is így hallottam, hierarchia miatt nem akarunk légióst hozni, nem is volt tervben, kesobbieket pedig meglátjuk, februárig meg változhat a helyzet.

Törölt nick Creative Commons License 2021.01.12 -2 4 255

Nem kérek minuszokat... csak tényt közlök. Az ötödik légiós érkezése jelenleg NEM reális. A Novgorod elleni mérkőzés döntő befolyással fog bírni, h. lesz-e vki. Az alap koncepció szerint csak a Keller csere volt betervezve. 

Előzmény: _Espada (242)
yellowforever Creative Commons License 2021.01.12 -1 1 254

ZTE sima 20 ide .Anderson nélkül is.késöbb jobban kell.  Hosszú még a szezon.

Donc1c Creative Commons License 2021.01.12 -1 1 253

Azért több tisztelettel az egerszegi csapat fele.

Ezzel a mentalitással nagyon finoman megkukiztak minket Sopronban es itthon is. (Szolnok)

Szoros mérkőzésre számitok ami a 4. Negyedben fog eldőlni.

falco Man Creative Commons License 2021.01.12 0 0 252

Nem lesz holnap meg Anderson, nem erőltetjük, Novgorod ellen viszont 100 %-os lesz. 

FALCOMAN1 Creative Commons License 2021.01.12 0 0 251

A zte most nem azért , de nem szabad hogy gondot okozzon . Anderson szerintem sem fog játszanj sokkal fontosabb , hogy az oroszok ellen rendben legyen , egy combizom sérülés most ez alatt a 3 nap alatt nem fog nagyon jobb lenni . Oroszok ellen összedrótozzák és remélhetőleg valahogy játszani fog .

A tegnapi nap óta eléggé abbamaradtak a találgatások . Dorsey nekem nem úgy tűnik mintha jönne , pedig én nagyon örülnék neki . 😬😏

Törölt nick Creative Commons License 2021.01.12 0 1 250

Szerintem ebbe azért kár belemenni, mert a vereséghez mindig kellenek hibák, akár edző, akár játékos vonalon. Ha választanom kellene nekem akkor is inkább Warner kéne, mint Washington (mert láttam odaát őt preferáltad), még úgy is, hogy ő volt az, aki tavaly Oroszlányban az utolsó pillanatokban egy triplával megnyerte a meccset a hazaiaknak a Falco ellen.

Előzmény: moldi56 (249)
moldi56 Creative Commons License 2021.01.12 0 2 249

Ha Warner nem csinált volna kétszer is kapitális baromságot,akkor nem a ZTE győz.Egyértelmű őrajta ment el a meccs,nameg Potocsnikon aki őt erőltette 1-es poszton és nem Pongót,akinek sült a keze.Ez már történelem,az jön le,hogy ZTElegyőzte a Szolnokot.

Előzmény: Törölt nick (248)
Törölt nick Creative Commons License 2021.01.12 0 2 248

Meglátjuk. Én úgy érzem, hogy a klubnál és Gaspernél most minden a Novgorod elleni meccsre van kihegyezve, azzal tudna ő és a csapat is nagyot dobbantani. Nyilván a karrier szempontjából az edzőnek sem mindegy. 

Azért a Zetét nem kell annyira lenézni, hiszen mégiscsak legyőzték a Szolnokot. Ráadásul az új edző akár új impulzust is adhat a csapatnak. Persze abban egyetértek, hogy a továbbiakban nem hibázhatunk már itthon , így a holnapit is abszolválnunk kell. Én még mindig bízom a januári 7/7-ben. 

Előzmény: Godemperor (247)
Godemperor Creative Commons License 2021.01.12 0 1 247

Azért a Zetét itthon Anderson nélkül is lazán verni kéne. Ha felépült, akkor meg játszani is fog szerintem. Nem lehet hímes tojásként bánni vele, mert most egymás után lesérült. Meg edzésen is lesérülhet, akkor ne is edzen? Azért ez nem így működik.

Előzmény: Törölt nick (245)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.01.12 0 2 246

Személy szerint biztos vagyok benne, hogy holnap nem fog játszani Anderson!

Előzmény: Törölt nick (245)
Törölt nick Creative Commons License 2021.01.12 0 1 245

Kíváncsi vagyok, hogy amennyiben Kyan teljesen felépült , akkor vajon játszani fog e holnap? Ha igen, akkor a "kisembereink" többet tudnának pihenni, és Anderson is játékba lendülhetne. Vagy nem akarja Gasper a legkisebb kockázatot sem vállalni a Novgorod elleni sorsdöntő BL mérkőzés előtt? Ti mire tippeltek ez ügyben?

Holnap mindkét csapatnál lesz új arc. Nálunk ugye Keller Ákos, a Zeténél pedig az új olasz edző, Luca Bechi. 

_Espada Creative Commons License 2021.01.12 0 1 244
FALCOMAN1 Creative Commons License 2021.01.11 -1 2 243

Pedig jó lenne . 🙄😁

Előzmény: falco Man (241)
_Espada Creative Commons License 2021.01.11 -2 1 242

Mindenképp érdekes,amennyire délelőtt képlékeny volt ki a tervezett,ötödik légiós, úgy estére annál biztosabb vagyok Dorseyban.

Ez a közlemény ennek ellenére szembe megy mindennel..Furcsa.

Előzmény: nForce (239)
falco Man Creative Commons License 2021.01.11 -5 0 241

Nagyon ne várjatok azért a napokban bejelentést szerintem. :)

DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2021.01.11 0 0 240

Akkor mégiscsak Irving lesz a befutó :-) 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!