Nem,de nem is nagyon emlékszem, csak rágom itt én is a körmöm, mert most Ronnie mindent elront. Szerencsére Gray még bénább, most hagyott ki egy 11-es szerü helyzetet. 40-0, most végre Ronnie megint folytatja.
Hendry csinos fiatal srác volt - de semmi különös. Most kevésbé kölyökképű, és nagyon érdekes, karakteres arca van, amitől sokkal vonzóbb, mint a "sima", semmitmondó külsővel. Szerintem. Egyéni vélemény. És szintén nem mérvadó. Meg hát nem is ezért szeretjük.
Kymry nagyon fiatal. Én már nem is emléxem milyen volt 21 évesnek lenni. Azt hiszem éppen akkor voltam a jogi egyetemről kirúgva. De ez már akkora OFFFFF volt, hogy én kérek elnézést.
Lehet a Rolandnak is, meg más Ron-nal kezdődő neveknek. De létezik mint önálló név is. Egy Ronnie-rajongó majd megmondja, hogy az ő esetében miről van szó
én mint ffi aki nyilván nem mérvadó a pasik megítélésében úgy vélem, hogy Hendry csinos fiatal srác volt és mostanra kissé ...hogyismondjam... a kölyökképe nem pozitív irányba változott.
Kymry kijelenti, hogy szerinte Hendry szívdöglesztően néz ki, és sokkal csinosabb most, mint mondjuk 25 éves korában. (És hozzáteszi, hogy ő maga 21 éves - és el lehet dönteni, hogy mennyire fiatal)