Keresés

Részletes keresés

falco Man Creative Commons License 2021.01.19 -2 0 370

Nehéz egy ilyen meccs után mit írni, sajnos várható volt a hazai pálya, a két sportszerűtlennel meg is kapták a kellő lökést, amit egy ilyen szintű csapat pedig ki is fog használni.

Ettől függetlenül szerintem gyengék voltunk, gyengén készültünk fel az ellenfélből és a meccselés sem volt jó. Csak az a szomorú, hogy ezt a meccset már le se kellett volna játszani.  Nagyon látszott, hogy belenyúltunk a csapatba a változtatásokkal, sok idő kell még, hogy ilyen szinten tudjunk jól játszani, ebben nem segít a COVID helyzet.

Innentől pedig teljes gőzzel előre hazai fronton.

Abban nagyon bízok, hogy Anderson sérülése nem fordul rosszabbra, mert akkor borul az egész.

hali79 Creative Commons License 2021.01.19 -1 5 369

Szerintem kiejtettük magunkat a rossz döntéseinkkel és eladott labdáinkkal,de legfőképpen a rossz triplaszázalékunkkal...

Pedig ez egy könnyen nyerhető meccs volt!!

és az utolsó gondolatom a meccsről:Nekem senki ne magyarázza meg ,hogy Anderson jobban irányit ,mint Váradi Beni,arról meg vitát se nyissunk,hogy melyik hasznosabb...

_Espada Creative Commons License 2021.01.19 -2 0 368

A mai meccs alapján nem vált kérdésessé,hogy a FIBA  a saját szabályaira fittyet hányva,miért is nem adta 20-0-val a meccset a Falconak.

Az első sportszerűtlen vicc szintű volt,egy kellemes hazai pályát kapott a Novgorod,de a maiért mi is tettünk,ne nyerjünk.

Anderson porcelánból van, pihent több hetet,erre újra lesérült :( Ha van rá keret,ötödik légióst hoznék.

Nincs semmi baj,menjünk előre a bajnoki címért és az első kupáért!

HAJRÁ FALCO, SZÉP VOLT FIÚK!

DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2021.01.19 -1 0 367

Erre az utolsó faultra sportszerűtlent adni azért az már legalja, higy basszák meg.Nem ezen múlt, de akkor is. 

Törölt nick Creative Commons License 2021.01.19 -1 2 366

Ez a novgorodi dupla uttal, az itteni meccsen ami fujast kaptunk, majd most amikor kimentünk és megint leszopat minket három buzi így együtt gusztustalan volt

Jobbak voltak de a három buzi megmutatta hogy amint esélyünk van gyorsan tesznek rola hogy ne legyen... ezek jó bírók voltak, tudtak csalni, mert videon nezve egyik iteletukbe se lehet igazán belekötni csak a másik oldalon ezt sosem fújták meg...

Savaria9700 Creative Commons License 2021.01.19 -1 2 365

Az első és negyedik negyedes néhány perces üresjáratunk volt a vereség oka, 40 perces közepesnél jobb játékkal ez a meccs hozható lett volna még ilyen játékvezetés mellett is.

Számomra Anderson hatalmas csalódás. Ma különösen eszetlenül és erőlködve játszott. Ár-érték arányt figyelembe véve,nem volt a legjobb döntés . A meccsek kb. 50%-án pályára sem lépett, a maradék mérkőzések közül pedig maximum három-négy esetben nyújtotta azt amit vártunk tőle. Amikor ezt leírtam, akkor sérült meg újra 20 mp-el a vége előtt...

Így hogy nem tervezünk 5. légióst igazolni, ez egyszerűen nem fér bele, főleg úgy hogy a támadásunk nagyrészt köré lett építve illetve kevesen vagyunk mezőnyposzton. Képességekben 20-30%-al gyengébb viszont fizikumban és védekezésben ugyanennyivel jobb játékossal jobban jártunk volna, főleg mivel utóbbiban óriási lyukat képez a csapatvédekezésben.

Donc1c Creative Commons License 2021.01.19 0 0 364

Adom!

Előzmény: Real013 (363)
Real013 Creative Commons License 2021.01.19 -1 5 363

Jó, akkor figyeljetek.

A retkes kurva anyját a Bajnokok ligájának.

Az oroszoknak.

A bíróknak.

Ennek így semmi értelme.

Ah ez sportszerűtlen, akkor nincs miről beszélni.

(fordítva ma már meccs se lenne)

DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2021.01.19 0 0 362

Valaki írja már meg, hogyan lehet szerkeszteni a hozzászólást :-) 

DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2021.01.19 0 0 361

Ez így sokkal bosszantó b, mintha sima 20-al kikaptunk, mert csak nagyon kicsivel kellett volna jobban játszani. Ez van sajna. HAJRÁ FALCO! 

Real013 Creative Commons License 2021.01.19 0 1 360

Oké...

Nekek is volt ilyen sérülésem, mint Andersonnak, és pont ilyen utolsó perces szarral sérültem rá újra....

Mertel kell érni azt a labdát....

Ehh, fasz kivan.

Akármiis van, büszke vagyok a csapatra!!!

DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2021.01.19 0 1 359

Ez a jelenet tipikus volt ma megszerezzük a labdát és elkapkodjuk, eladjuk még dobásig sem jutunk 

Donc1c Creative Commons License 2021.01.19 0 1 358

Nyerhető meccs volt.  Azért felfogadnék  a csapat mellé egy sportpszichológust..

Kurva ideges vagyok.

DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2021.01.19 0 0 357

Sztem ez elment sajnos és saját magunkat vertük meg. Hiányoztak kulcsemberek pontjai, erőlködtünk nem játszottunk, a ruszkik meg abban a 3 percben dobott 4 triplaval megnyerik a meccset. És mi meg ott sorban hibáztunk még 2 pontokat sem dobtunk

Real013 Creative Commons License 2021.01.19 0 0 356

Nézzük a jó oldalát!

Teljes csapattal futunk neki bajnokság érdemi részének, ahol jönnek a rangadók, Paks, Körmend, Alba...

Nyolcemberrel talán jobb is így.

Azzal együtt persze, hogy ezt a meccset már régen 20 ponttal kellett volna nyernünk.

És fordított esetben az oroszok meg is kapták volna.

Hajrá Falco!

DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2021.01.19 0 0 355

Remélem nem, de ideges vagyok nagyon erőlködés megy, nem játszunk 

DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2021.01.19 0 0 354

Na most van vége sztem 

DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2021.01.19 0 1 353

Bazdmeg így kezdeni, miért szórjuk el a labdákat? 

wiley_ Creative Commons License 2021.01.19 -1 0 352

Undorító! Nem megy a ruszkiknak, egyszerre meg kell tolni őket...

Real013 Creative Commons License 2021.01.19 -1 2 351

Ha ez sportszerűtlen volt, akkor felesleges fair playről, egyenlő esélyekről beszélni, vagy éppen arról, hogy a Bajnokok ligája vezetősége egyenlő mércével mér mindenkit.

Hajrá Falco!

zizou0005 Creative Commons License 2021.01.19 0 1 350

Lendületbe jöttünk végre, erre a bírók 10 percet videóznak ... biztos ami biztos megszakadjon a lendületünk.

DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2021.01.19 0 0 349

Na gyerünk ez az, még 1 kicsit 

taurusz 470 001 Creative Commons License 2021.01.19 0 0 348

Most jó lenne egy Luca Bechi féle buzdítás.

Előzmény: falcoszurker (347)
falcoszurker Creative Commons License 2021.01.19 0 0 347

Egy Szalai Ádám felé lelkesítő beszédet most eltudnék képzelni. Mennyünk ki, aztán b@sszuk meg őket! 

Jr. Benitez Creative Commons License 2021.01.19 0 0 346

Én azt látom nem vagyunk felszabaldultak. Nem is értem. Mi veszíteni valónk van? Gyerünk gyerekek harcoljunk az utolsó pillanatig!!!! Legyünk tökösek már 

hali79 Creative Commons License 2021.01.19 0 0 345

szerintem a Novgorod se valami félelmetes...Váradi,Keller,Lake azt mondom oké...Barac(oké.,mert én többet nem várok el tőle)..Bruinsma-ő már javulhatna...de hatalmas javulás a Perl-Benke-Anderson triótól kellene,mert eddig a nullához közelít hármuk teljesítménye..ha csak közepeset tudnának ők hárman nyújtani,akkor meglehetne ez a meccs!!

Hajrá Falco!

_Espada Creative Commons License 2021.01.19 0 1 344

Nem mennek triplák azon múlna főleg,kissé mintha tele lenne a gatya a súly alatt..

falcoszurker Creative Commons License 2021.01.19 0 0 343

Ha esetleg a félidőben vért innánk meglehetne ez a meccs. Nem jobbak nálunk... 

Gyerünk gyerekek!! 

DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2021.01.19 0 0 342

Nagyon sokat hibázunk kintről, bentről kapjuk sorban a hármasokat, de csak egy kicsit kellene javulni és egál a meccs ezek ellenére. FALCO! 

hali79 Creative Commons License 2021.01.19 0 0 341

nagyon szarul dobjuk sajnos a hármasokat(mindenki) eddig nulla,pedig annyira nem jók az oroszok sem

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!