Nehéz egy ilyen meccs után mit írni, sajnos várható volt a hazai pálya, a két sportszerűtlennel meg is kapták a kellő lökést, amit egy ilyen szintű csapat pedig ki is fog használni.
Ettől függetlenül szerintem gyengék voltunk, gyengén készültünk fel az ellenfélből és a meccselés sem volt jó. Csak az a szomorú, hogy ezt a meccset már le se kellett volna játszani. Nagyon látszott, hogy belenyúltunk a csapatba a változtatásokkal, sok idő kell még, hogy ilyen szinten tudjunk jól játszani, ebben nem segít a COVID helyzet.
Innentől pedig teljes gőzzel előre hazai fronton.
Abban nagyon bízok, hogy Anderson sérülése nem fordul rosszabbra, mert akkor borul az egész.
Szerintem kiejtettük magunkat a rossz döntéseinkkel és eladott labdáinkkal,de legfőképpen a rossz triplaszázalékunkkal...
Pedig ez egy könnyen nyerhető meccs volt!!
és az utolsó gondolatom a meccsről:Nekem senki ne magyarázza meg ,hogy Anderson jobban irányit ,mint Váradi Beni,arról meg vitát se nyissunk,hogy melyik hasznosabb...
Ez a novgorodi dupla uttal, az itteni meccsen ami fujast kaptunk, majd most amikor kimentünk és megint leszopat minket három buzi így együtt gusztustalan volt
Jobbak voltak de a három buzi megmutatta hogy amint esélyünk van gyorsan tesznek rola hogy ne legyen... ezek jó bírók voltak, tudtak csalni, mert videon nezve egyik iteletukbe se lehet igazán belekötni csak a másik oldalon ezt sosem fújták meg...
Az első és negyedik negyedes néhány perces üresjáratunk volt a vereség oka, 40 perces közepesnél jobb játékkal ez a meccs hozható lett volna még ilyen játékvezetés mellett is.
Számomra Anderson hatalmas csalódás. Ma különösen eszetlenül és erőlködve játszott. Ár-érték arányt figyelembe véve,nem volt a legjobb döntés . A meccsek kb. 50%-án pályára sem lépett, a maradék mérkőzések közül pedig maximum három-négy esetben nyújtotta azt amit vártunk tőle. Amikor ezt leírtam, akkor sérült meg újra 20 mp-el a vége előtt...
Így hogy nem tervezünk 5. légióst igazolni, ez egyszerűen nem fér bele, főleg úgy hogy a támadásunk nagyrészt köré lett építve illetve kevesen vagyunk mezőnyposzton. Képességekben 20-30%-al gyengébb viszont fizikumban és védekezésben ugyanennyivel jobb játékossal jobban jártunk volna, főleg mivel utóbbiban óriási lyukat képez a csapatvédekezésben.
Sztem ez elment sajnos és saját magunkat vertük meg. Hiányoztak kulcsemberek pontjai, erőlködtünk nem játszottunk, a ruszkik meg abban a 3 percben dobott 4 triplaval megnyerik a meccset. És mi meg ott sorban hibáztunk még 2 pontokat sem dobtunk
Ha ez sportszerűtlen volt, akkor felesleges fair playről, egyenlő esélyekről beszélni, vagy éppen arról, hogy a Bajnokok ligája vezetősége egyenlő mércével mér mindenkit.
Én azt látom nem vagyunk felszabaldultak. Nem is értem. Mi veszíteni valónk van? Gyerünk gyerekek harcoljunk az utolsó pillanatig!!!! Legyünk tökösek már
szerintem a Novgorod se valami félelmetes...Váradi,Keller,Lake azt mondom oké...Barac(oké.,mert én többet nem várok el tőle)..Bruinsma-ő már javulhatna...de hatalmas javulás a Perl-Benke-Anderson triótól kellene,mert eddig a nullához közelít hármuk teljesítménye..ha csak közepeset tudnának ők hárman nyújtani,akkor meglehetne ez a meccs!!