Először is, mindenkinek gratula meg köszi meg ilyenek a 100-ért és a többiért.
Másodszor: örülök az újonnan felbukkant arcoknak. Megpróbálok még további címeket előhalászni a tarsolyomból, de Benneteket is arra kérnélek, hogy akit tudtok, próbáljatok meg elérni.
Harmadszor: Hmmm... asszem, nincs harmadszor. Pusszantás mindenkinek! :o))
Nos, én is idekeveredtem... Bár a láda létezésének utolsó évében sokat már nem szerepeltem ott, és talán épp ezért a topicban felbukkanó nevek (és e-mail címek) egy része ismeretlen számomra, mégis nem kis nosztalgiával olvasom hozzászólásaitokat. Mivel "nevem" a topicban közzétett listákon is szerepel, úgy gondoltam, igazán illene megmutatnom magam. :-)
Üdvözlet minden "régi jó" ismerősnek:
Nééézd már milyen érdekes! Ezt a színösszetételt mintha már láttam volna valahol!...talán...tudom! Móricka tesóján! :)
Ne szivass,hogy te is ládás voltál?! :))) Kicsi a net.
Srácok tényleg egyre több a véletlen...valami készül! :)
Na, akkor én is bejelentkezem! Élek!
Üdv néktek Gyógyegér, Smithi, Sunshine, ASL, Csaszi, retix, Pille, Fáradt Vándor, uke, Edyt, Kis, Itty, lura és üdv mindenkinek akit nem soroltam még fel! ;-)
Nyilvános vezeklés elfogadva!
4 miatyánk,és 2 üdvözlégy a bűnbocsánat! :)
Ha ez megnyugtat én a hosszú írásokat is végig szoktam olvadni.
Egyébként is: "Csak az jöjjön,aki bírja,aki tudja,hogy végig csinálja" :)))
Zorro: miért is írtam ide? Fene se tuggya. Talán mert Szeged igencsak meghatározó élmény volt így kettesben. :D
ASL: Hüpp... (/me megszeppen)
Tényleg elfelejtődött. És most, hogy mondod, tisztán emléxem a kis pingvinre is. De akkor miért nem volt a szagnévsorban? :-o
Ezennel nyilvánosan bocsánatot kérek Lucky ládatársnőtől!!! :o)
retix: neked csak ennyi:
:PP
Bár most azon gondolxom, hogy nem kéne-e tényleg 5 hozzászólásban beírni ezt a sok embernek szóló izét?
ööö.. BS? Az nem valami rossz hírű mulató rövidítése? ;-))))))))
Egyébként Lady & Pimpáról beszéltem, a másik nevüket bevallom, nem is tudom. :) VAgyis tudtam valaha, de nem jegyeztem meg.
Jó látni, hogy 2 7 alatt, amíg nem néztem ide, mennyien összejöttünk. :)
Fáradt Vándor: Nincs keved valamikor bekukkantani Szabiba, és meglepni a népséget? Persze ez csak meló után menne nekem, de akkor még ott vannak. :)
Akinek meg még van kedve, az jöjjön velünk, hátha a tömeg láttára előbb lesz Ládika. :)
'pszi: Kezdenek halovány derengéseim lenni, de még messze nem vagyok biztos a dologban. Úgye nem fogok nagyon mellé, ha a kettőjük monogrammját BS-nek tippelem? ( bunkó módon a fijúval elöl )
Mostra hirtelen ennyi.
Smithi
Ui: Merci* még megvan, jómultkorában összefutottam vele icun.