Új Sun JRE jött ki, igaz =re csak linux alatt teszteltem, de határozottam tisztább lágyabb jobb érzést nyújt:) De állítólag win alatt is temérdek a javítás lett elkövetve.
1) Ha xpi-t toltesz le akkor csak open file, ha jar, akkor megnyitod a jar file-t tobbnyire lesz benne 1 readme.html, meglepo gondolom :)
De nagyjabol mind1iknel igaz hogy igy, csinalsz 1 html file-t es benne:
[a href="javascript:InstallTrigger.installChrome(InstallTrigger.SKIN, 'fileneve.jar', 'Theme neve')"]klick[/a]
2) A mailer az most szinten valtozasokon megy keresztul, tobb mas dolog is van ami jelenleg maskent vagy epp nem mukodik, nem jelzi. Ez meg beta, es epp ezert beta mert teszteles celjaval keszul.
1. ha akarok új skint letölteni és installálni egyben, a letöltés felénél megáll, akárhonnan (mozdev, deskmod) szedem... ha csak letöltöm, az lejön, de hogy tudom a .jar-t installálni?
2. levelek letöltésénél a status bar-on eddig kiírta, hogy hány levél töltődik összesen ill. ebből most épp hányadik jön le. ehelyett most azt írja ki, hogy contacting meg receiving data. ez most bug vagy feature? (-;
Aranyos:)
de azért ez az X-s változat óta nem egészen így van, a legtöbb progi nem igényli. Őszintén szólva a mozilla volt az első ami igen (de kibírtam)
Viszont izgi hír:) megjelent a netscape új változata és megint gyorsabb lett (valamely okból kifolyólag) mint a legfrisabb mozilla.
Megoldódott szerencsére, csak sima win újraindítás kellett neki. pl: mellesleg.hu oldalon fordult elő bármire kattintottam , csak a php oldalr akarta letölteni.
Ha elolvastad akkor lathattad, be kell eloszor is kapcsolni az Edit Preferences Appearance full-ben levo Enable automatic image resizing. Majd megnyitsz 1 olyan oldalt, url-t ami 1 kepre mutat, vagy ramesz 1 kepre es view image jobb gomb-ra. Ekkor ha nagyobb a kep mint a bongeszo ablakod akkor a kep is felveszi annak meretet. Ha rakattintasz kepre akkor visszater eredeti meretebe, ujbol kattintva megint kicsi :)
Miután a Terminal felfedezte (február 12-dikén!), hogy megjelent a Mozilla for Windows verzió: 1.3a
, a Prim Online már 14-dikén letöltésre ajánja a Mozilla 1.2.1-es magyar változatát.
Ahhoz képest, hogy február 10. óta kint van az 1.3.ß, elég gyorsak voltak! :o)))
"Akik képesek bántani az IE kukikat - Ad-aware, Spybot, RegCleaner & tsai."
Ezekből Ad-aware van, RegCleaner helyett pedig jv16 PowerTools van. (Ugyanaz a finn muksó csinálja, de RegCleanert már nem fejleszti, csak a PowerTools-t.)