Keresés

Részletes keresés

Real013 Creative Commons License 2021.01.13 0 0 299

Gasper min akadt ki? :)

hali79 Creative Commons License 2021.01.13 -1 0 298

Nem tudom ,hogyan lehet itt szerkeszteni a hozzászólást?

mert módosítanék Barac-al kapcsolatban..Nálam ilyen típusú ember lenne az ötödik légós.

Csere négyesnek pont jó!Gondolom nem is túl drága.

hali79 Creative Commons License 2021.01.13 0 1 297

Beni 11 gólpassz

hali79 Creative Commons License 2021.01.13 -2 1 296

Ők Barac helyett lettek volna jók(főleg Kovács azonos poszton) és vettem volna egy igazi légióst:),akkor bőven elég lenne négy.

Előzmény: falco Man (292)
Jr. Benitez Creative Commons License 2021.01.13 0 1 295

Az mondjuk szomorú hogy 9 ember van a keretben, ezáltal végén komolyan pihentetni sem tudsz.... Persze először nyerjük meg

CrazyBasket Creative Commons License 2021.01.13 0 0 294

Ez eddig parádés! A fiatalok és Ákos előtt is le a kalappal! Alakul a játek, eddig öröm nézni a meccset!

hali79 Creative Commons License 2021.01.13 0 0 293

Eddig kifejezetten jól játszunk.

Mindenki olyan teljesítményt nyújt,ami tud kb.Váradi 7 gólpassza nem rossz:) 12 perc alatt.

Nincsenek ma gyenge pontok.

A két fiatal nagyon jól játszott!!

Grat nekik!

falco Man Creative Commons License 2021.01.13 -1 0 292

Nem ötödik légióst kell igazolni, hanem Dancsecsnek és Kovácsnak adni a kotelőző időt plusz meg egy kicsit. Ok se voltak eddig meggyőzőek, de ma nagyon akarnak és hozza is tudtak tenni 9 pontot. Jovore így lenne meg két használható magyar játékosunk. Tobb van bennük mint Doktorban.

KelleRt barmennyire utalom, elegge illeszkedni fog ebbe a csapatba. Jók vagyunk.

_Espada Creative Commons License 2021.01.13 0 0 291

Nagyon össze lett rántva védekezésünk.

Beni félidőben 7 gólpassznál jár már,Gasper nem véletlenül bízta rá az irányító posztot :)

DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2021.01.13 0 0 290

Ma mindenki jó :-) Kovács Benit is többet lehetne játszani szerintem, de a mester tudja. Meg kell nyomni még a 3-ik negyedet, aztán lehet pihentetni. 

Jr. Benitez Creative Commons License 2021.01.13 0 0 289

Nagyon kapar, jól is játszik 

Előzmény: Real013 (288)
Real013 Creative Commons License 2021.01.13 -1 0 288

Keller mindenhol ott van.

DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2021.01.13 0 0 287

Azért kérdeztem :-) 

Jr. Benitez Creative Commons License 2021.01.13 0 2 286

Ne vedd komolyan 

Előzmény: DAVE GAHAN 1. (285)
DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2021.01.13 -1 0 285

DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2021.01.13 -1 0 284

CURRY ma nem játszott  az Albánál, beírta valaki a fórumukon, hogy aláírt hozzánk? BB1- en írták, hogy távozik Fehérvárról. Valaki jól értesült  tud valamit? :-) 

_Espada Creative Commons License 2021.01.13 0 3 283

Andrist sokkal jobb a pályán nézni, elöl-hátul.

hali79 Creative Commons License 2021.01.13 -1 1 282

Egyetértek.

A posztok kérdésébe nem is szólnék bele,lehet neked van igazad.

Barac teljesítménye remélem javul(nagyon nagy mértékben),de az ő árán is mást hoznék vagy + egy kis pénzt rátettem volna és nála jobbat(nem tudom mennyit kaphat ,de rajta lehet spóroltunk,mert azért Milo bére csak több lehetett ,még ha nem is nyújtott olyat ,mint régen,de sokkal jobb játékosnak tartom.

..ha nem javul a játéka Kovács Benedek is megcsinálja azt annyi idő alatt ,mint ő Szegeden!

Amikor kapott esélyt nem játszott szerintem rosszul..pl:Berény ellen 22perc-17 pont..és közelről elég jól dob!(de még lehet belelendül)

Nem lesz ma könnyű meccs,pár pontos győzelem is jó lenne.

..és meg lehet kövezni,de ha a Bl-ből is kiesünk és Anderson sérülése hosszabb lesz én olcsóbb irányítót is el tudnék képzelni,ha spórolni akarunk..

Szerintem eddig jól megoldottuk a hiányát.Beni kitűnően pótolja.

Hajrás Falco!

Én is szeretném a januári 7/7-et!

Előzmény: Jr. Benitez (280)
hali79 Creative Commons License 2021.01.13 0 1 281

Szerintem igen,de nem vagyok jártas a dologban.

Akkor is azt mondom 10-20 milliós tételek nem picik,de a 400 milliónak ami vele szemben áll.adott esetben a semmiért...csak a 2,5-5%-éka..(ennyit egy normális ktg.-be tartalékként kellene szerepeltetni-tudom sportnál 99%-ékban nincsen normális költségvetés..)

Előzmény: _Espada (279)
Jr. Benitez Creative Commons License 2021.01.13 0 0 280

Teljesen igazad van.  Én is ezt gondolom. Még annyit hogy én egy 3-4 kombót hoznék. Mivel Evan echte négyes, Barac meg inkább felfelé tud játszani. 2 poszton tudnánk bebiztositani magunkat. Nem kell sztár ide. Bőven elég lenne egy Draughan szintű aki emlékszik rá. Hajtson kaparjon fusson ugorjon. Igen én is leirom 1 sérülés és fuccs az évnek. De ha nincs pénz elfogadom, csak akkor Barac helyett 3-4 kombó jobb lett volna. Aztán simán lehet hülye vagyok hozzá, de én így látom. Nagyon örülök 4 magyar válogatottnak, főleg hogy 2 a mi srácunk. De aggódom is picit.... Mai sem lesz könnyű irányító nélkül, remélem Ákos nem lesz görcsös, mert ha ő jól érzi majd magát itt, az rengeteget számít! FALCO 

Előzmény: hali79 (276)
_Espada Creative Commons License 2021.01.13 0 0 279

Nem 6.légiós igazolása esetén történik?

Előzmény: Törölt nick (278)
Törölt nick Creative Commons License 2021.01.13 -1 0 278

A matekhoz számold hozzá az új légiós játékosengedélyének kiváltását, mely tudomásom szerint a 6 millás plafont verdesi :( Így már annyira nem jön ki jól a matek.

Előzmény: hali79 (276)
falco Man Creative Commons License 2021.01.13 0 0 277

Igen, ez jogos, de nem ismerjük a szezodeseket. Emlékezz vissza, hogy Keller úgy irt alá a lengyelekhez, hogy fix kezdő center és 25 perc játékidő szerződésben foglalva. Ezt sajat maga nyilatkozta meg a szezon elején. Ha tegyük fel nálunk hasonlo alapon irt alá Anderson, Zoli és Evan mondjuk, akkor máris borult az egész. 

Meglatjuk meg februárig, hogy alakul a helyzet.

Előzmény: Godemperor (275)
hali79 Creative Commons License 2021.01.13 -1 6 276

Más pénzével könnyebb gazdálkodni az nagyon igaz,de  én továbbra is azt mondom,hogy egy ekkora költségvetés(ez vita tárgya tippem szerint 350-400 millió lehet,de sokkal nagyobb számokat is írna más csapatok szimpatizánsai,amit mondjuk én nagyon kétlek-de nem kevés az biztos)  mellett felépített csapatnál (most már négy válogatottal-ami nem biztos,hogy sokáig így lesz)..ha közbe jön tényleg az igazolás lezárta után ne adja Isten egy komolyabb(több hetes-szezont befejező sérülés)...nagyon nagy vérveszteség lehet..

Eddig szerintem 2-3 meccs volt ahol mindegyik légiósunk tudott játszani és nem volt valami sérülés,covid,stb..

..és akkor nagyon hülyén nézne ki szerintem,hogy beleöltünk(önk. nagy részt) ennyi pénzt..se valami cím nem lesz-se nemzetközi kupa(válogatottaink egy része szerintem távozna..)..ami lehet hogy egy közepes légiós idehozatalával(mivel most cserélni se kel la plusz hely miatt),ezt mondjuk elkerülhetnénk.(Tudom-tudom,ha hozunk egy közepes légióst akkor se garancia a bajnoki cím-de mégiscsak nagyobb az esélyünk)

Remélem mindenki emlékszik még Bencze  Tomi alapszakasz győztes csapatára,ahol a végén nagyon hiányzott a + légiósunk,amit  állítólag ajánlottak is neki(tartalékba),de ő nem bontotta meg a csapategységet..

Azt mondom,arany helyett ezüst lett..

és a légiósról..persze jó lenne egy Dorsey-Walker nem kétséges ,de én egy jól védekező kevés labdát jól százalékkal értékesítő 2-3as poziban használható akár idősebb,akinek nem kell annyira az egyéni stat vagy nagyon fiatalt,aki még nem igazi vezér,de nagyon hasznos..

Nem tudom a béreket,de ,6000dollár/hó áron csak találnánk ilyet...az összesen 5 hónapra(bár négy is elég lehet)..30 ezer dollár 9 millió forint..

(szerintem 1-esben megvagyunk..Anderson(ha komolyabb a sérülése akkor helyettese,Beni és ha kell Zozó-Benke is be tudja vállalni pár percre..+Doktor,de őt ne erőltessük:)

felépített csapat 400 millió sérülés esetén semmilyen cím vs mondjuk + 9-10millió és egy sérülés esetén nagyobb remény a bajnoki címre.

Tudom sokak ezzel nem értenek egyet,de én nem kockáztatnék!!

Hajrá Falco!

Godemperor Creative Commons License 2021.01.13 0 3 275

Mint írtam, ha anyagi okai vannak, azt abszolút el tudom fogadni. De ezt a percezést nem. Így is jutna 5 légiós esetén is az alsó posztos embereknek 20 perc körül meccsenként. PO-ban meg ugye már nincs ifi, de ez egyébként is 3-4 perccel dobná meg az átlagot. Kétlem hogy emiatt bármi is felborulna. Magas poszton is 4 játékos van, magyarán oda is 20 perces átlag jut. Ott nem baj?

Én nyugodtabb lennék, ha a heti 3 meccses sorozatban nem 35 percet nyomnának fejenként a srácok.

Előzmény: falco Man (274)
falco Man Creative Commons License 2021.01.13 -1 0 274

A nagy különbség az, hogy akkor nem volt ifi szabály. Hiába sűrűbb a menetrend, ha van fixen lekötött időd a parketten. Azt is vedd figyelembe, hogy a 3 fiatal egy légiós ára, plusz cseréltünk is, leigazoltuk Kellert, küldtünk is el játékost, ezeknek mind vannak költségei.

Sérülést pedig nem tudod kiszámítani, ennyi erővel Szolnokon is kieshet Cakarun vagy Fehét áron Vojvoda, de csak ezért nem fognak ötödik légióst hozni, hogy be legyenek biztosítva. Arrol nem is beszélve, hogy ok nem rendelkeznek 4 magyar válogatottal és az ő fizetési költségeikkel. Gondolj bele tavaly is csak azért lett 5 legiosunk mert bejutottunk egy hosszabb BL sorozat csoportkörébe, plusz ugye mint kiderült Lake igazából nagyon kevés pénzért jött. 

nForce Creative Commons License 2021.01.13 0 1 273

Szinte biztos vagyok benne, hogy figyelik, vagy legalábbis remélem :) Illúzióim nincsenek, hogy más csapatoknál is kihasználják az 5. légióshelyet, annyira nem lefutott a bajnokság senkinek.

Ha csak sérüléseket vesszük, Anderson most már 14 napja játékképtelen, ha megnézem a tavaszi versenynaptárt, ez fontos meccsek sorozata, 1 play-off párharc simán eldől ennyi idő alatt. Nagyon erős ez a keret, a 19-es is az volt, de amit írt Godemperor is, össze nem lehet hasonlítani a lebonyolítást az akkorival. Simán jelenthet egy komolyabb előnyt tavasszal, ha egy csapat nem nemzetközi kupázik, vagy kevésbé sérülékeny játékosok alkotják a keretet.

Túl jó és egyben túl drága is ez a csapat ahhoz, hogy ne legyen legalább 1 aranyunk. Nem szeretnék jövőre azon elmélkedni, mint a körmendiek a mai napig, hogy mi lett volna, ha x vagy y nem sérül le.

Előzmény: Ryland (271)
falco Man Creative Commons License 2021.01.13 -3 0 272

Elmondtal mindent. :)

Előzmény: Ryland (271)
Ryland Creative Commons License 2021.01.13 -1 0 271

Ez a Dorsey-Walker deal annyira valószínűtlenül jó és hihető üzletnek tűnt, hogy én is belelkesedtem, de alapvetően én sem hiszem, hogy fogunk plusz embert hozni. Alapvetően tavaly előtt is nyolcfős rotációval nyertünk bajnokságot, hasonló szerkezettel (annyi percet, amit Biró Olivér kapott döntő szituációban, a fiatalok is megugranak...)

Nyilván figyeli a vezetőség a piacot, a többi csapat esetleges igazolásait, nyilván meg lesz vizsgálva Kyan sérülése alaposan, nyilván boríthat mindent egy novgorodi győzelem, de jelenleg szerintem megvagyunk.

Van nálunk lecsó, máskülönben nem tudnánk ilyen minőségi keretet pályára küldeni, de annyi azért nem hiszem, hogy lenne, hogy feleslegesen megborítjuk a rendszert, a játékidőket, vagy ültetünk egy légióst a padon esetleges sérülések túlbiztosítására...

nForce Creative Commons License 2021.01.13 0 2 270

Hogy augusztusban ki mit tervezett, vagy nyilatkozott, az különösen annak a fényében, hogy a bajnokság kvázi decemberben, 2 hónap késéssel indult el, szerintem teljesen okafogyott.

Előzmény: falco Man (269)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!