Amit itt emlitesz a nyeremenyel kapcsolatban az ugy remlik mintha a timeshare-t akart valaki neked eladni,azonban ez a konyv,ez nem akar semmit eladni neked,csak csupan utbaigazitast ad ha netan valaki eltevedt,es nincs megelegedve a korulmenyekkel ahol eppen van.Persze ezt csak hasonlatnak szantam,olyan mint egy kis felvilagosodas,vagy eppen egy kis friss levego.
Megtisztelsz bizalmaddal,de ha ahogy irod;hivo vagy a reformatus egyhaz tanitasaban akkor nemhiszem ,hogy ez a konyv sokat segitene neked meg ha el is olvasnad.inkabb azokat segiti (szerintem) akik nem hivok ,vagy peldaul elfaradtak kovetni a sajat vallasi,vagy eppen felvett tanitasokat.Az en esetemben ,en is reformatus nak lettem keresztelve,de a tanitasokkal nem vagyok megelegedve ,es a sajat utamon kerestem az igazsagot az Istennel kapcsolatban.Es ez a konyv segitett egy kicsit az ertelem kikristalyosodasaban,persze nem az elso elolvasas utan.Megha a konyv sokszor ismetli magat,nem art ha tanulmanyozzuk mint a szentirasokat.
3kotetben eleg sok dologrol ir,es meg irt harom konyvet azutan,de lehet,hogy meg tobbet.
Egy diohejban elmondom a lenyeget;
Az Isten es Mink egyek vagyunk,vagyis az Isteni rendszer tagjai vagyunk es nincs kivetel !
Ha bekeben akarunk elni,akkor felkell ismernunk azt a tenyt,hogy minden a vilagon tokeletes es semmi sem alsobbrendu!vagy felsobbrendu.
Ha ezeket a tenyeket nem ismerjuk el, elsosorban ;akkor nincs ertelme tovabb menni mert ez olyan mint az abc alapveto dolog.
Szoval ird meg mit gondolsz rolla,mi a velemenyed?
The name of PI Water has well known, but what we also need to know is that there are many kinds of PI Water. It is important we adjust Pi Water's level depend on how we use Pi Water. To make Pi Water, a little amount of Ferric Ferrous Salt(Fe2Fe3) is added. The amount of Fe2Fe3 is just a spoon in filled a swimming pool. If the amount is different, Pi Water will not work well. Depend of how we use Pi Water, the level of Pi Water will be changed.
The other thing we need to be careful is to use a good quality of water to make Pi Water. Nowadays, tap water includes lots of chlorine. If we make Pi Water using tap water, the level of Pi Water will be low because of chlorine and other bad substances in tap water. To use good quality of water is important to convert water to Pi Water. That is why our Pi Water Processor has 2 major functions. First it purifies water and then convert it to Pi Water.