Keresés

Részletes keresés

falco Man Creative Commons License 2021.01.19 -3 2 400

Ohm, az miért ajnarozas ha figyelem a számokat és látom a meccseket ? Sosem írtam, hogy a bajnokságban extra számokkal dolgozott volna. Egyszeruen zavar ha valaki nem a tények és a számok alapján ítélkezik, hanem érzelmi alapon.  

Irtam is, hogy a sérülése komoly gond, amin el kell gondolkozni és megoldást találni. Itt tartunk, nem értem ezt a kijelentést. 

Előzmény: Godemperor (398)
Feffo Creative Commons License 2021.01.19 -9 2 399

Többen is írjátok, hogy Anderson pénzén jó játékost lehet hozni. Szerintem ha elkülditek, akkor azért pár havi fizetést ki kell fizetni, megegyezés függvényében. Nem tudom a sérülékenysége lehet-e szerződés bontási alap, szerintem nem.

Godemperor Creative Commons License 2021.01.19 -1 6 398

Figyu! Te már akkor elfogult voltál Andersonnal szemben, amikor még egy másodpercet sem láttad játszani a Falcóban. Az összes kommented gyakorlatilag az ő ajnározásáról szól. Te dolgod, nekem mindegy. De azt azért fogadjuk el, hogy egy játékos akkor hasznos, ha a pályán van. Arról most nem is beszélek, hogy a bajnokságban már nem ilyen acélos számok vannak.

De nem őt akarom bántani, meg nem is téged, egyszerűen lenne jobb opció is a csapat számára. Ha ez nem megoldható, akkor benéztük. Ezzel kell főzni. Legközelebb körültekintőbben kell vásárolni a bótban.

Előzmény: falco Man (387)
DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2021.01.19 -2 0 397

Sztem Andersonnak most mintha a bokája sérült volna, de lehet rosszul láttam, mintha rálépett volna egy ruszki lábára. Remélem nem súlyos aztán a vezetőség majd eldönti mi legyen 

Jagerman* Creative Commons License 2021.01.19 0 0 396

Kár ezért a mai mérkőzésért. Én nagyon mérges voltam, mert megvolt az esély és nem az oroszok vertek meg bennünket, hanem mi saját magunkat. A védekezés rendben lett volna szerintem, bár a negyedik negyedben gyorsan kapott 4 triplára nem lehetünk büszkék. Az első félidőben a védekezésünk elfogadható volt, de a dobott 29 pont az nyilvánvalóan kevés. A harmadik negyed parádés volt, mert 10 ponton tartottuk az oroszokat. Sajnos egy jó negyeddel, azért ritkán lehet mérkőzést nyerni. A záró negyednek sikerült 1 pontos vezetéssel nekifutni, aminek lélektanilag előnyt kellett volna jelentenie, de ehelyett aztán az utolsó negyed legelején gyakorlatilag teljesen elintéztük magunkat. Nem tudom, hogy a dobóformánk miként lehetett ilyen borzalmas? Nálam is Keller, Váradi és Lake volt dicsérhető. Benit külön kiemelném, mert ő hetek óta nagyon odateszi magát. Kelleren is azt láttam, hogy nagyon szeretett volna továbbmenni és hajtott is rendesen. Sajnos a 6 kihagyott büntető sem fért bele. Felszabadultan kellett volna játszanunk, de én görcsösnek éreztem a társaságot, a végén is akkor ment be a Bruinsma hármasa, amikor már elment a hajó.

Anderson rásérülése nem sok jót ígér, s mivel hosszú még a bajnokság, a rotációnak is kiemelt szerepe lehet. Ebbe nem fog szerintem beleférni az, hogy valaki 2-3-4 meccsekre kiesik a keretből, mert megint történt valami....sérülés, húzódás vagy bármi. Asszisztokban tényleg félelmetes a pali, de a dobóformája tartósan nincs meg. A Zaragoza elleni hazain extra volt és még volt 2-3 ponterős jó meccse, de tartósan nem tud folyamatosan jó átlagot hozni. Védekezésben meg sokszor átdobják. Szerintem körül kell nézni a játékos piacon és "cserélni" kell, mert ezt nem fogjuk elbírni.

A bírók egyértelműen megfújták a ruszkiknak a hazai pályát, de ehhez az is kellett, hogy a mi támadójátékunk impotens volt. Ha a csapat tudásának 70%-át hozza, akkor szerintem simán nyerünk. Ami még érdekes volt, hogy a játékosok összevissza csúszkáltak. El kell jutnunk odáig, hogy otthon nekünk is megfújják a hazai pályát, de legalábbis ne ellenünk dolgozzanak. Ez sem egyszerű történet, mivel Szombathelyen is inkább az oroszoknak fújtak a kétes szituációkban.

Azért is idegesítő a vereség, mert ezt normál esetben 20:0-al kellett volna nekünk jóváírni, ráadásul a felesleges orosz túra következménye lett a csapatot sújtó COVID, ami miatt 1 hónapra a bajnokságból is kiestünk, tehát az oroszok több fronton is jól kibaxtak velünk. Jó lett volna erre ma a pályán megfelelő és méltó választ adni, de ez sajnos nem sikerült. Pedig illusztris körbe kerülhetett volna a csapat és szintlépést jelentett volna, amire mindenki vágyott!?

Mostantól előre kell nézni és hozni kell a meccseket a bajnokságban. 

falco Man Creative Commons License 2021.01.19 -3 1 395

Circo: Nehéz vitatkozni az erveiddel, de megpróbálok pár dologban, hozzáteszem a többségével most is egyetértek.

Egy rendszer borzasztóan tudja befolyásolni egy játékos teljesítményét. Legjobb példa erre Timberlake nálunk vagy Egerszegen, plusz Price Körmenden vagy Szolnokon. Plusz ugye itt ez a COVID helyzet, ami akkora terhelés egy sportolónak, amilyen a mi életünkben nem igazán volt semmilyen szinten. Minden profi ligában nagyon megnőttek az ilyén jellegű sérülések, sajnos ez a következménye az erőltetett menetnek és az alapozás hiányának. Ez most sajnos nagyon kijött Andersonnal. Azt tegyük hozza, hogy a BL-Ben ő volt Bruinsma mellett a legtöbb VAL pontot hozó játékos pedig a Lublin ellen idegenben nem is játszott.

Elküldeni biztos nem fogjuk, mert az óriási költségeket generálna, plusz meg egy légiós engedély, neki fizetés stb. Nem reális ez.  De az biztos, hogy ebben a rendszerben ez így nem fog működni.  Borzasztóan nehéz kérdés ez, amire innen nehéz válaszokat találni. 

CrazyBasket Creative Commons License 2021.01.19 0 1 394

Ennyi!!!🙏🏽

Előzmény: Godemperor (393)
Godemperor Creative Commons License 2021.01.19 0 4 393

Fingom nincs mennyiért van itt Anderson, de én speciel többet vártam tőle mint amit eddig mutatott. Főleg hogy a fele meccsen nem is játszott, meg ahogy kinéz ezután sem fog. Zaragoza ellen tényleg extra volt, de azon kívül? Senki ne jöjjön az asszisztokkal, mert amikor Beni irányított ő is hozta azokat a számokat.

Ha olyan drága, akkor hozzunk helyette két használható 1-2-3 poszton bevethető légióst. Jobban járnánk vele hosszútávon.

Előzmény: Savaria9700 (392)
Savaria9700 Creative Commons License 2021.01.19 0 2 392

Az elején fontos megjegyeznem, hogy ezeket az észrevételeket nem a mai meccs alapján írom, hanem már napok óta megfogalmazódtak bennem ezek a gondolatok.

Tulajdonképpen egy minőségi és állandóan bevethető légióssal(Bruinsma), nem igazán látom magam előtt hogyan akarunk 3 naponta folyamatosan jó teljesítményt nyújtani.

Baracot nem tudom honnan szedtük, úgy hallottam hogy ezt a csapat játékosai se értették a leigazolásakor. Vele kapcsolatban minden fenntartásom kezd beigazolódni, egyszerűen nem fér bele hogy május/júniusra kerüljön meccsritmusba, főleg ilyen sorozatos technikai hibákkal, amiket meccsről-meccsre elkövet. 

Lake egy hasznos csere center, viszont korából adódóan is nagyon hektikus. Nagyon kevés pénzért van itt, nyilván ezért is ő maradt Searcy helyett viszont finoman fogalmazva sem nevezhetjük minőségi légiósnak.

Andersonról már lentebb írtam. Ilyen sérülékeny játékosra nem is emlékszem az elmúlt jó pár évből, és jelen helyzetben amikor 3 posztra 4 játékosunk van, ez óriási problémát jelent. Ha a 120 percből 20-at megkap Doktor/Dancsecs akkor is a 3 válogatott játékosnak 33 percet kéne játszania minden meccsen. És abba bele se gondoljunk, hogy akkor mi van ha a 3 válogatott mezőnyemberből valaki nem tud pályára lépni/kipontozódik/ meccs közben sérül meg. 

Keller érkezésével a védekezésünk egyértelműen jobb lesz, viszont Anderson nagyon nem illik ebbe a rendszerbe. 

Mindenképpen elküldeném, attól függetlenül is hogy milyen komoly a mai sérülése. Az árán vagy egy 10-15 centivel magasabb és fizikumban jóval erősebb irányítót hoznék vagy 1-2, és 2-3 posztra is lehetne igazolni ennyi pénzből, így kialakítva a rájátszásra és a kupadöntőre egy 9 fős rotációt. Ami a lényeg olyan játékos kell aki bírja a terhelést, tud védelmet bontani és extra védő. Ilyen havi fizetésért nem lehetetlen találni ezeknek a kritériumoknak megfelelő irányítót...

Törölt nick Creative Commons License 2021.01.19 0 4 391

Elvéreztünk. Nem vagyok csalódott, mert egy jobb csapattól kaptunk ki. Ez a különbség viszont ma "csak" egyetlen dologban látszódott, és ez pedig az utolsó negyed első négy percében dobott négy tripla volt. A sztárcsapatokra jellemző az, hogy amikor a legfontosabb bedobják. Ezt leszámítva semmivel nem voltak jobbak nálunk. A védekezésünk BL-szinten is top kategória volt (senki ne várja, hogy a bajnokságban is így védekezzünk, mert nem fogunk).  Ilyen védekezés mellett egy olyan csapat, amelyik nem hétről-hétre kényszerül erre nem fog tudni jól dobni, mert ez rengeteg energiát emészt fel, ezt szokni kellene hosszútávon. Persze tudom, hogy első negyedben a sok kihagyott hármas nem ennek a számlájára írható, hiszen akkor még nem lehettek olyan fáradtak.

Én ma három játékossal voltam elégedett: Váradi, Keller és Lake. Pont olyan játékosokkal, akik vagy a gürizős típusok, vagy inkább csak kiegészítő ember (itt Lake-re gondolok). A három "pontfosó" sajnos ma becsődölt, és ha ez egyszerre megtörténik, akkor nyilván nem nyerhetünk. Evan keveset vállalkozott, Zozó és Anderson annál többet, de kevés sikerrel. Zoli esetében meglepődtem, hogy nem tudta megcsinálni a szokások szlalomokat, de nagyon védték a benti területet. Anderson pedig ma Medfordosan játszott, és rá majd szeretnék is külön kitérni. Barac pedig tudtuk, hogy nem BL-színvonal, én örülni fogok ha legalább a bajnokságban hasznos tagja lesz a csapatnak.

Na, és akkor Kyan Anderson: Én azokkal értek egyet, akik azt hangoztatják, hogy eddig nem váltotta meg a világot a Falcoban. Lehet itt azt mondani, hogy sérülés után tért vissza, de ma a legfontosabb meccsen nem úgy játszott, amiért hoztuk, amit vártunk tőle. Ha azért hoztuk, hogy legyen egy BL-szinten is komoly pontdobónk, akkor ez most nem jött össze. Ennyi pontot Hooker is összehozott a BL-ben, és bár valóban nem adott ennyi asszisztot (nem a mai meccsére gondolok), viszont védekezésben meg extrább volt. Biztosan jobb Anderson, ezt nem vitatom, de egyelőre a Falcoban nem sztárjátékos. Márpedig a Bundesliga számai után igenis ezt vártuk tőle. Arra ne hivatkozzunk, hogy esetleg itt mást játszik a Falco, mint a volt német csapata, hiszen ha azért hoztuk, hogy legyen egy 20 pontos játékosunk, akkor nem lehet semmilyen kifogás arra, ha ezt nem tudja hozni.

Anderson és a sérülések: Ez ma ugye újra megtörtént, és nem nehéz kitalálni, hogy ez megint nem csak pár napos kiesés lesz. A múltkor írtam erről, akkor azt írtátok, hogy két sérülés nem biztos, hogy összefügg. Na most ezt már nem lehet mondani, mert pár héten belül három különböző sérülés nincsen. Ez rásérülés. Ha viszont tévedek, és mindig más a sérülés, akkor meg Anderson egy porcelánbaba. Nyilván egy ilyen játékost (mert biztosan jó, csak még meg kellene mutatnia ezt folyamatosan) nem akarnak első felindulásból elküldeni többszörös sérülés után sem, de hogy ebben a kérdésben az edzőknek és vezetőknek össze kell ülnie legalább átbeszélni egy esetleges b-tervet az biztos.

Ezzel kapcsolatban három-négy lehetőséget tudok elképzelni:

- Kyan marad, bízik abban a klub, hogy az átigazolási időszak után nem lesz már sérülése (nyilván bárki megsérülhet, de azért akinek ilyen sok van ebből, azzal szemben fenntartással van az ember).

- Kyan marad, és hozunk még egy irányító-hátvédet (Beni ebben az esetben 3-as poszt), aki a pénzügyi lehetőségek miatt valószínűleg egy olcsóbb (de használható) kategória lenne.

- Kyan megy (mert nem mer a klub kockáztatni), így komoly pénz szabadul fel, amin lehet hozni egy szintén komolyabb(nak tűnő) irányítót. Ez esetben két probléma lehet, az egyik, hogy ilyenkor van e olyan minőség, aki ilyen árkategóriát megér, a másik pedig, hogy egy újabb játékost, ráadásul egy irányítót (vagyis egy vezért) kell beépíteni a csapatba.

Kíváncsi vagyok a klub melyik mellett fog dönteni.

A csapatnak gratulálok, óriásit küzdöttek ! 2 BL-szezon alatt 9 győzelmet értünk el, azt gondolom mindenki emlékszik arra, hogy a tavalyi kezdet előtt mennyivel lettünk volna már elégedettek. Nyilván fejlődni kell, és lehet is, ahogy ez meg is történik a csapatnál, de hosszú távon ez keményen pénzügyi kérdés is.

Hétvégén senki ne lepődjön meg azon, ha nehéz meccset játszunk majd a gyenge Kaposvár ellen, mert a motiváció kontrasztja túl nagy lesz ahhoz, hogy komolyat alkossunk. Aztán majd remélem szép lassan elkezdünk a bajnoki cím védésére is készülni, mert ahhoz is sok munka kell. Idén két óriási motiváció is lehet , az egyik, hogy beérjük a Körmendet, a másik pedig, hogy ezzel újra a BL-ben indulhassunk. Előbbi motiváció nyilván Zolinak és Benedeknek adhat nagy lökést, utóbbi pedig rajtuk kívül Kellernek is, hiszen jövőre is van szerződése.

CrazyBasket Creative Commons License 2021.01.19 -1 1 390

Képességben persze kimagasló, de ha nem tudja ezt kihozni magából a sérülések miatt sajnos mindez mit sem ér! Nagyon veszélyes lesz így belemnni a márciusi hajszába és aztán a play offba!!! Fel van adva a lecke! 5.légiós vagy csere?! Egyik kelleni fog ha akarjuk ha nem!

Mai pedig szép volt, sajnos nem hagyták, hogy fair körülmények közt döntse el a két csapat, még ha mi sem voltunk extrák ma akkor is!(Ja és ezt a meccset le sem kellett volna játszani innen indul minden..)

Real013 Creative Commons License 2021.01.19 0 0 389

Koncentráció, nem koncepció...

Előzmény: Real013 (388)
Real013 Creative Commons License 2021.01.19 -1 3 388

Március végén térjünk vissza a Barac/Anderson témára.

Én mindkettőben bízom.

Meglátjuk, kinek lesz igaza. :)

Hajrá Falco! Mostantól maximális koncepció a bajnokságra! :)

Hs együtt lesz a team, első helyről megyünk a playoffra! :)

falco Man Creative Commons License 2021.01.19 -7 2 387

Nyilván tudunk jobb jatekost hozni a BL top 3  irányítójanal (15 pont átlag, 7.5 gólpassz átlag, hibátlan büntetőzés, mai mérkőzés számait nem számolva). Láttuk mit tud a Zaragoza ellen itthon. Képességeiben nem fogsz nála jobb játékost hozni, aki ebbe a gyenge bajnokságba eljön játszani, ebben biztos lehetsz. Ugyanakkor én is egyetértek azzal, hogy ez a serulekenyseg nagyon veszélyes, plusz ami jobban aggaszt, hogy amit próbáltunk játszani az elmúlt meccseken ahhoz a játékstílushoz nem passzol. Ezért is mondom, hogy itt a szakmai stabon sok fog múlni, hogy milyen irányba megyünk tovább.

De a problémákat mindenki látja, meglátjuk.

Előzmény: Godemperor (380)
Hajráfalco Creative Commons License 2021.01.19 -3 2 386

Nem történt tragédia,menni kell tovább a bajnoki címért!!

Barac végre feljődik!!...visszafelé... bár ha nem kosarlabdázni hoztuk akkor nem szóltam!!Ennyi erővel maradhatott volna Milo is....

ja,tudom ,idő kell neki!!!mennyi??1-2 szezon még??🙈🙏

Donc1c Creative Commons License 2021.01.19 0 3 385

Én "márpedig" kurva csalódott és mérges vagyok.

Ez a Novgorod szarabb volt, mint az évekkel korábbiak. Ma tovább lehetett volna jutni.

AKARJUNK MÁR EGY KICSIT NAGYOBBAK LENNI BASSZA MEG.

EZT RUHELLEM AZ EGESZ MAGYAR LABDAJÁTÉKBAN, HOGY MINDIG ALTATJUK MEG NYUGTATJUK MAGUNKAT.

Ma volt lehetőség, nem éltünk vele. 20-0 meg bírók ide vagy oda.

Előzmény: Ryland (383)
nForce Creative Commons License 2021.01.19 0 0 384

Ezen a felületen nem lehet sajnos.

Előzmény: DAVE GAHAN 1. (362)
Ryland Creative Commons License 2021.01.19 0 2 383

Mérges vagyok a mai meccs miatt, de a csapat jelenlegi állapotában (összeszokottság, sérülések, pihentség, pad hossza) szerintem hosszú távon nem történt tragédia, bármennyire is vártam a továbbjutást...

Keller keresi a helyét, Barac keresi magát. Szerintem mindketten passzolnak majd a játékba (igen, Barac is), de még nagyon nincsenek egyben a fiúk. Ma Szili, Zoli is homály volt önmagához képest, Evan meg egyenesen rossz volt nézni...

Ez van, azért fájó, mert meg lehetett volna. Tragédia nem történt, lehet a bajnokságra koncentrálni és ott építkezni. 50 %-os mérleget hoztunk, egyik vereség sem volt nagy arányú (tavaly is belefutottunk 1-2-be). Így másfél óra higgadás után már sokkal kevésbé vagyok csalódott...

nForce Creative Commons License 2021.01.19 0 1 382

A realitások talaján maradva, kikaptunk ma egy csapattól, akik 1.2 milliárdból gazdálkodnak és az egyik legerősebb európai bajnokságban edződnek, a soraikban 4 orosz válogatottal. Mögöttük és egy Zaragoza mögött lettünk harmadikak, ez nagyon is szép eredmény és le a kalappal a fiúk előtt.vAmi inkább szomorú, bár lehet rosszul érzem, hogy nagyon nem bírtuk el a terhet, nem tudom mással magyarázni ezt az elképesztő dobóformát pl. az első félidőben. A fizikai fölény is szépen kijött, főleg a lepattanók terén. 

Nagyon nem vagyok kibékülve 1-1 játékos mai, vagy akár szezonbeli teljesítményével, de nem érzem korrektnek, egy BL 16-ért való elvesztett meccs után a kritikát feléjük. A játékvezetőkről mindent elmondtatok, de sajnos nem is ezen múlt. Összességében kár ezért a meccsért, nagyon közel voltunk.

Andersont pedig remélem mielőbb alaposan kivizsgálják, mert az állapota minden, csak nem bíztató.

Hufi75 Creative Commons License 2021.01.19 0 1 381

Összeségében gratula a csapatnak a BL szerepléshez, végülis bejött a papirforma, reális a harmadik hely a csoportban, a Zaragoza legyőzése pedig extra volt.

A szomorú egyrészt az, hogy ezt a meccset, ha egyáltalán le kellett játszani, akkor itthon kellett volna, és már tét nélkül.

Magyar sportdiplomácis kuka.

Másrészt az, hogy néha úgy éreztem, hogy senki nem akarja ma úgy igazán a Falco gyözelmet....

Nem baj, most már előre a bajnoki címért, már csak azért is, hogy jövőre is nyomhassuk a BL-t.

Godemperor Creative Commons License 2021.01.19 0 6 380

Anderson egy kissé túl van hype-olva! Abszolút nem emelkedik ki a magyar mezőnyből sőt... Ma mondjuk többet ártott mint használt. Ilyen sérülékenységgel párosulva ez kurva veszélyes! Maradjunk annyiban, hogy ezt benéztük. Egy tavalyi Curry-Hooker páros fényévekkel többet ért.

Előzmény: falco Man (379)
falco Man Creative Commons License 2021.01.19 -3 0 379

Biztosan ma kell egy játékosról ítéletet mondani, amikor 2 és fel hét sérülés után tért vissza. De akkor már rendesen itelkezzunk mert Benke és Bruinsma meg rosszabbak is voltak mint Anderson, de semmiképpen se jobbak. Elobbi 34 percet kapott ami védhetetlen. Szerintem engedjük el ezt a vonalat, mert ez a meccs már sokkal korábban elment, amiben az edzői stáb is bőven benne van.  

Ha nem nyúlunk bele a csapatba, az őszi keretunkkel hoztuk volna ezt a meccset, úgy gondolom. Jelenleg egy átalakulás közepén vagyunk, két új játékost építünk be szinte csak meccseken mert edzeni nincs idő. Nagyjából ott tartunk mint két éve ilyenkor, csak ez egy erősebb keret. Valamint az iranyitonk is folyamatosan sérült.

Azt én is aláírom, hogyha Anderson ilyén sérülékeny marad, akkor el kell gondolkozni a hogyan továbbrol.  Ugyanakkor ha most mégis egy védekező csapatot építünk, hasonlót mint a tavalyi, akkor pedig edzői hiba volt egy ilyen játékost idehozni, mert ebbe a kontrollált, defensive Heavy, valtos játékba abszolút nem illik Kyan. 

Meglatjuk majd a többit.

Real013 Creative Commons License 2021.01.19 -1 2 378

Nem voltunk ma jók.

De tök  felesleges is lett volna jónak lenni. 

Andersontól mindenki csodát vár... De így nem lehet. Sérülésről nyilván nem tehet...

Volt nekem ilyen. Meghúzódik a combizom. Oké, pihensz rá. Két hétig semmi tünet. Játszol két meccset... Na, ez egész jó...

Harmadik meccs, ártalmatlan szitu...

BUMMMMMM, még sose fájt ennyire...

Pihensz rá  három hetet.

Na, most már csak jó lesz!

Lenyomsz három meccset, jó formában.

Harmadik meccs végén, ártalmatlan szitu...

Megint nem tudsz lépni kb...

Az egészséges Govenst nem cserélném el Andersonra, de utóbbiban jóval több van, ebben száz százalékig biztos vagyok. 

Ma amúgy sem Zozó, sem Bruinsma, sem senki nem hozta magát. És így is partiban voltunk!

Ebből kell építkezni!

Az ötödik légiós meg kellene, pont Anderson/többiek sérülése miatt!

MA NEM VOLT ESÉLYÜNK NYERNI, A BÍRÓK MEGOLDOTTAK VOLNA MINDENT.

Ennek ellenére büszke vagyok a csapatra!

HAJRÁ FALCO!

DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2021.01.19 -1 1 377

Azért ma sem Zoli, sem Evan sem Szili nem hozta sztem amit várunk tőlük. Tényleg mindenkitől az a plusz 2-3 pont az a 2-3 rossz megoldás helyett jó és sima meccs lett volna sztem. Mindegy ez van  HAJRÁ FALCO! 

falcoszurker Creative Commons License 2021.01.19 -1 5 376

Andersont szerintem el kell felejteni. Mondjuk azt sem értettem, hogy Perl szinte végig a padon ült az utolsó negyedben és öt erőltette a Mester. Mikor eszetlenül játszott amúgy, meg mellette még rosszul is. Inkább a Curry Hokker páros szerintem! 

hali79 Creative Commons License 2021.01.19 -2 5 375

Így van.

Én semmi extrát nem látok benne,és lehet morogni rám,de lassan 3 hónap eltelt (arról nem beszélve,hogy minden második meccsen nem is játszott)..ha tényleg ő a legdrágább emberünk,akkor hozzunk  helyette olcsóbban egy jó kezű 2-3-ast...Beni meg majd elirányít(ha kell pihenni,azt majd megoldja Zozó és Benke)

Előzmény: Donc1c (374)
Donc1c Creative Commons License 2021.01.19 -1 7 374

En meg nyiltan leirom azt is, hogy lehet nyomni, hogy Govens nem tud vedekezni, de milliardszor hasznosabb O is es Curry is ezen a szinten, mint Anderson.

DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2021.01.19 0 0 373

Ma sajnos nem volt 1 emberünk sem aki vezér lett volna, hozza a saját szintjének kb 75 % és ezáltal a többiek is talán jobban játszanak. A sok kihagyott helyzet, ziccerek, büntetők, tripláról ne is beszéljünk és ennek ellenére szoros volt. Na ezért bosszantó az egész. 

_Espada Creative Commons License 2021.01.19 -1 0 372

Ami most eszembe jutott,ami itt sportszerűtlen fault volt,emlékeztek Zaragozva ellen hasonlót nem adtak meg nekünk tavaly?..

indulabusz Creative Commons License 2021.01.19 0 2 371

Ami az érdekes, hogy Beni 31:40 perc alatt +14-es +/- mutatót produkált. 

A meccset pedig 5 ponttal elvesztettük. Azaz 8:20 perc alatt amíg nem volt a pályán, 19 pontot vertek rank.

Ez nagyon durva.

Előzmény: hali79 (369)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!