Talan meg az lehet, amit az előbb írtam, hogy kifutott alóla a szeker és nem érti, hogy újra csapatot tud csinálni ezekből a sracokbol. Ha így érzi, akkor leszünk bajban.
Hogy gyakorlatilag szeptember óta csapatépítés megy és most az utolsó órában vagyunk dönteni arról, hogy irányítót cseréljünk, vagy sem. Én erre tippelek.
A csapattal kell leülnie és átbeszélni a mai és a korábbi 2 vereséget. Aztán Anderson menedzserével, mert az teljesen nonszensz, hogy egy légiós minden harmadik meccsét kihagyja. Szerintem ezekre gondolt.
És az alatt mit ért, hogy a legnehezebb helyzetben vagyunk, amióta ő itt van a Falconál? Nem pénzre gondolok, de mi az, ami szóba jöhet ezt a kijelentést illetően? Az, hogy két új játékost kell beépíteni az nem, mert a bajnoki címünk évében is így volt ez januárban. Az sem, hogy BL után nehéz motiválni a csapatot, mert ez tavaly is így volt januártól. Sérülések sem, mert egyetlen játékosunk hiányzott.
Csak otletelek, kérdeztem, nem kell semmit átgondolni, nem jelentettem ki semmit. Ha egy Gasper szintű edző alól kifutott a szekér, akkor viszont tényleg probléma lesz. Talán a napokban kiderül mire gondolt.
Nekem egy kicsit az a furcsa, hogy Andersonrol egy sort sem irnak.
Berenyben megserult, Zaragoza ellen paradezott majd Sopronban ismet raserult. Aztan kihagyott par meccset majd az oroszok ellen ismet palyara lepett es ujra semmi. Okorn a Szolnok ellen mar tett egy hasonlo nyilatkozatot problemarol de akkor letudtuk azzal, hogy valoszinu a birokra gondolt. Hoztuk Kellert ami anyagi stabilitast jelenthet. Erre ma ugy jatszunk Kaposvaron egy kieso jelolt ellen, hogy nem akarunk hinni a szemunknek.
Aztan jon az uj Gasper nyilatkozat, hogy nagy a gond le kell ulni megbeszelni hogyan tovabb!
En nagyon nem ertem mi folyik itt es miert nincs hir Andersonrol. Talan holnap okosabbak leszunk
Egy profi komoly sportpszichológus gazdaságos befektetés lenne!!! Nem vicc, minden komoly csapatnál van és el is kell! De komolyan csak jó tanács, visszahozza az árát a szezon végén többszörösen!
Szomorú és csalódott vagyok...NAGYON...Hajrá Falco!!!
Ez a helyzet minden csapatot egyformán érint, tehát erre nem lehet hivatkozni.
Az a probléma, hogy nekünk szurkolóknak nincsen tapasztalata abban, hogy egy BL-szezont követően mennyire van motivációja a csapatnak, és elúszik a szezon, vagy a végén megrázzák magukat, és behúzzák? Azért nem tudhatjuk ezt, mert tavaly volt az első BL-indulásunk, de a pandémia miatt a szezon félbeszakadt, így csak találgathattunk, hogy mi lett volna.
Olvasva Gasper nyilatkozatát mit gondoltok róla? Nem kell belelátni semmit, vagy akár azt is...? Remélem előbbi, de vissza kellene tudnia vezetni a csapatot a sikerek útjára.
Sajnos a pandémiás helyzet sem segít ebben,úgy tudom elképzelni a dolgot hogy a társaság maximum edzéseken meg meccsek alatt van együtt.
A nemzetközi szereplésen is el kell gondolkodni,tavaly ez csak Reddicen volt látható(bár az utolsó Körmend elleni meccsünk hagyott némi kívánnivalót maga után),de ha ennyire a bajnokság rovására megy,és nem tudjuk ezt a dolgot fejben kezelni,vállalkozni is felesleges rá.
Mai meccsen nem csak játékosok sara volt,kicsit Gaspernek is nagy volt a mellény,ami nem jellemző rá,időt sem kért,csak a végén.
Azért most nehéz lenne beülni bárhová is, de amikor még lehetett én többször is láttam a csapatot összejönni. Ettől függetlenül valóban én sem látom azt a kohéziót a pályán köztük, amire szükség lenne a sikerhez. Vagy inkább úgy fogalmazok, hogy a magyar bajnokikon nem, mert a BL-ben azért ez bőven látható volt. És innentől kezdve meg egyértelmű, hogy a nem elfogadható motiváció hiányról , és ezzel együtt a bajnokság lenézéséről van szó. Nem akarom bántani a csapatot, mert a szurkolójuk vagyok, de ennek most már valahogy véget kellene vetni, és nem a rájátszásra koncentrálni, még akkor sem, ha a mondás arról szól, hogy ott dől el minden. Na igen, de kb. 90%-ban mindig az nyeri, aki a pályaválasztó.
Gasper Okorn : Gratulálok a Kaposvárnak, megérdemelten nyert. Amit a mi csapatunkról tudok mondani, az az, hogy a legnehezebb helyzetben vagyunk, amióta én itt vagyok. Szeretnék elnézést kérni a szurkolóktól, a várostól és a szponzoroktól is. Ennek nem lett volna szabad megtörténnie. Vállalom a felelősséget ezért. Le kell ülnünk és majd meglátjuk mi történik. Még egyszer elnézést kérünk mindenkitől.
Utolsó soroddal (főleg) egyetértek. Kommenteket elolvasva nem csak én vagyok így. Nekem ez az idei csapat rideg,nem látok összetartást(főleg légiósokon),mindenkinek a statisztika, a nagyobb ugródeszka, a BL fontos,edzés után nem ülnek be egy kávéra akár.
Régen megvolt ez a nagy család feelingem.
Evan mindig magának való volt, Lake önbizalomhiányos magára maradt, Andersonnak statisztika volt fontos főleg és a BL szerintem,összetartás semmi nincs köztük.
Baracról nem tudok nyilatkozni.
Hooker és Wash ilyen szempontból teljesen más egyéniségek voltak,de Curry is.
Szerintem pedig eddig az egész szezon a BL-nek van alárendelve. A játékosok mellett Okornék is nagy ívben szarnak bele a egészbe. A legnagyobb probléma számomra, hogy ezzel a mentalitással nem csak az idei szezonban, de akár a következőt is rácseszhetünk. Akárki akármit mond magyar viszonylatban az u23as magunk erős.
Elég megnézni Doktort, hogyan jatszott a szezon elején, azóta pedig teljesen le lett építve. Dancsecsről mindenki tudja, hogy milyen keze van és mégsincs rá kijátszva egyetlen figura sem. Kovács szintúgy, amikor megkapja a lehetőséget a dobásokra rendre él is velük. Úgy érzem Gasper már-már dacból is nem vonja be őket a támadásokba. A probléma ezzel, hogy a Falco mint csapat itt lesz a mostani eredményes évek után is, de ha így folytatjuk senki sem fog itt maradni vagy ide jönni. Kétségünk pedig ne legyen, nem fogunk tudni mindig bevásárolni játékosokból.
Aztán persze lehet, hogy megéri 3 győzelemért beáldozni a fiatalok beépítésének lehetőséget, a bajnoki meccseket és úgylátszik már a szurkolók szimpátiájat is.
Lehet csak én vagyok így vele, de nem szimpatikus a csapatunk. Nem tudok olyan lelkesedéssel leülni megnézni a meccseinket, mint régen. Úgy érzem, hogy a játékosok mellett a vezetőség is asszisztál ehhez. Sajnos.
Nemzetközire összedrótozzák, itthon hetekig semmi,de a nem gyenge fizetését felveszi.
Erről eszembe jut Govens,aki playoffban egy komoly kézsérülés után,összedrótozva de vállalta a játékot,mert a csapat annyit jelentett neki,és saját felelősségre vállalta azt..
Te úgy gondolod, hogy addig nem lesz változás ez ügyben, amíg nem lesz egy bizonyos számú beoltottság? Nem hinném, hogy az éttermek, színház, mozi stb. még fél évig zárva maradnak. Persze voltam már optimista, és tévedtem is, de ez szerintem most már nem sokáig fenntartható (maximum március végéig).
A város összes sportegyesületétől elvonják a támogatást azért, hogy a Falco játékosainak milliós fizetése ne kerüljön veszélybe.
Ezek az úriemberek meg köszönik szépen és nagyívben szarnak bele az egészbe.
Holnap az egész csapat a vezetőséggel együtt adjon magyarázatot erre a gyalázatos teljesítményre, illetve arra, hogy ennek az Anderson gyereknek mik a további tervei ennél a csapatnál.
Igen, ez így volt, most is írtam erről önkritikusan. Viszont most ugyanazt írnám, ha a hazai Szolnok elleni meccs előtt lennénk mindössze egy vereséggel, és a könnyűnek tűnő januári sorsolással. Amúgy lehet furcsán hangzik, de engem még mindig nem a Szolnok elleni vereség dühít (pedig a végelszámolásnál annak lehet a legnagyobb jelentősége), hanem a Sopron és Kaposvár elleni, pedig ezek idegenben voltak, de mindkét esetben felháborító volt a játékunk. Az elsőn a védekezés, a másodikon pedig leginkább a támadójáték.
Szoktuk írni, hogy erős magyar mag nélkül nincsen bajnoki cím a magyar pontvadászatban. Én most felteszem a kérdést, hogy minőségi légiós sor nélkül van?
Szerintem meg legkésőbb áprilisban nyitás lesz. Ha van esze amúgy az MKOSZ-nek (amit azért erősen kétlek), akkor minél jobban megpróbálja eltolni a PO-ot.