8. alkalommal kerül megrendezésre a férfi kézilabdázók kontinensbajnoksága. Magyarország a C. csoportban Németországgal, Spanyolországgal és Fehéroroszországgal mérkőzik a 8 közé jutásért.
de szerintem mindegy a helyezés, a továbbvitt pontok száma számít. _Esetleg majd a következő körben számít majd. Csak tényleg lélektanilag lenne jó, meg gondolom más a következő kör beosztása
Szerintem meg lehet, hogy igen. Mert ez a fehérorosz csapat egyáltalán nem rossz. A németeket pedig tegnap meg tudtuk volna verni, mert ők sem voltak jók. Csak mi már pályára lépés előtt feladtuk.
de ha a sapnyolok nyernek és mi is nyerünk a Fehéroroszok ellen, akkor a németekke, spanyolokkal együtt lenne 4 pontunk és az egymás ellenik számítanának így is.
Igen, valóban úgy tűnik, hogy a spanyolok most magukra találtak de messze még a vége. Mindenestre nem tudom te hogy látod de a németek csak kapkodnak és 10-11 perc alatt két gólt dobtak. Ami meg persze minket illet, h spanyolék tényleg győznek akkor nincs más hátra mint előre és le kell győzni ezeket a kifehérített oroszokat
Értem,köszike. Csak azért kérdeztem,mert várhatóan kedd délutánig nem tudnám nézni,de így készülök a telefonon keresztüli rádiós hallgatással,gondolom a Petőfi(?) adja.
Még egy: gyakorlatban semmi jelentősége nincsen, de ha nyernek a spanyolok és mi is, akkor lehetünk ebben a csoportban akár elsők is, ami egy pici lélektani plusz ebben a halálcsoportban
Sajnos, nekem itt a csarnokban olybá tűnik fel, hogy a németek nem szaggatják az istrángot. Csak tudnám, hogy miért nem?? Nekik mindegy, hogy 2 vagy 4 ponttal mennek tovább? Spanyolok vért ittak, s ha nyernek, a fehéroroszok szintén így fognak kijönni, véres szájjal. Ámbátor, ha a magyar csapat olimpiai selejtezőt szeretne játszani, még a véres szájú weisrusllandot is meg kell vernie.
Egyet kérek Tőletek! Ördög Ügyvédje beírásaira ne reagáljatok, ez a legjobb! Már több fórumon megjelent, már sokhelyről elzavartuk, de visszatér és csak provokál mindenkit.
Szerencsére csak az első félidőnek van vége (ESP 12 : 12 GER) Remélem a németek összekapják magukat. Persze ettől függetlenül még nyerni kell ma! Hajrá Fiúk!
Német-Spanyol: mms://80.160.76.117/tv2sputnik3 Egyelőre kiegyenlített a küzdelem bár inkább a németek tűnnek jobbnak (persze ez nem meglepetés) de ki tudja.