Keresés

Részletes keresés

gb. Creative Commons License 2006.03.11 0 0 802

>  én és az Atya egy vagyunk = ember és Isten egységét állító mondat, melyért keresztrefeszítették a vakok...

Meg magad is mondtad.....

Előzmény: Törölt nick (797)
gb. Creative Commons License 2006.03.11 0 0 801
ne felejts el;az Atya es mi,egyek vagyunk,csak az a kulombseg,hogy tisztaban vagyunk vele,vagy nem!
gb. Creative Commons License 2006.03.11 0 0 800
Mi!
gb. Creative Commons License 2006.03.11 0 0 799
nemertem miert lovagolsz ezen?mert minden uzlet?es mindenki vedi az uzletet?ugy nez ki,hogy meg az Isten is penzbe kerul hahahaha.......
Előzmény: Törölt nick (798)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.10 0 0 798
"Copyright Š 2004 Self-Realization Fellowship

All rights reserved. Except for brief quotations in book reviews, and as otherwise permitted by applicable law, no part of this work may be reproduced, stored, transmitted or displayed in any form, or by any means (electronic, mechanical, or otherwise) now known or hereafter devised — including photocopy, recording, or any information storage and retrieval system — without prior written permission from Self-Realization Fellowship, Los Angeles, California 90065-3298, U.S.A."

na innentől fogva büdös... ...de nagyon

Előzmény: gb. (796)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.10 0 0 797
a csokrok összefogják a létezés szálait, de ki az aki a csokrokat fonja?
Előzmény: gb. (795)
gb. Creative Commons License 2006.03.10 0 0 796
Előzmény: gb. (795)
gb. Creative Commons License 2006.03.10 0 0 795
Egy egesz konyvtarat belehet tolteni a csakrak letezeserol es pontos funkciojukrol,mi tortent?mi ez a nagy titkolodzas?elvegre az igazsagot keressuk nemde?
Előzmény: Törölt nick (794)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.10 0 0 794
én ehhez nem értek. ráadásul olyan dolgokról beszélsz, amik nem is léteznek ;-)
Előzmény: gb. (793)
gb. Creative Commons License 2006.03.10 0 0 793

Szia Kal, Felszamolta kulonallosagat,Szepen megmondtad.

Es mi is elerhetjuk,ha a kundalini energiat felemeljuk az elso csakrankbol?nemde?

Törölt nick Creative Commons License 2006.03.09 0 0 792
az, hogy legalább lesz egy igazi lyuk a fejeden ;-)))
Előzmény: gb. (790)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.09 0 0 791
bocsánat, de el vagyok havazva

én és az Atya egy vagyunk = ember és Isten egységét állító mondat, melyért keresztrefeszítették a vakok...

másképpen: szamszára és nirvana valójában egy, de ez csak a nirvanából látszik.

megint másképpen: Jézus megvalósította azt amire minden embernek törekednie kellene; taoista szóhasználattal élve, elérte az ürességet és meg is törte azt, tehát elért mindent, amit csak el lehet érni, felszámolta különállóságát

békesség. kal
Előzmény: gb. (790)
gb. Creative Commons License 2006.03.08 0 0 790

Szia,ha nemvalaszolsz erre,akkor kerdezek egy masikat ha megengeded.

Ha a lelkunk ki,be jarkal allandoan,jobban amikor alszunk,

akkor miertelme van a koponyafurasnak?

Előzmény: gb. (782)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.08 0 0 789
a pontyot csak sütve eszem meg ;-)))
Előzmény: gb. (788)
gb. Creative Commons License 2006.03.08 0 0 788
Pontosan!
Előzmény: Törölt nick (787)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.08 0 0 787
and no one will be able to sing better than the silence of God
Előzmény: gb. (786)
gb. Creative Commons License 2006.03.08 0 0 786

"And remember, the silence hold the secrets.And so the sweetest sound is the sound of silence. this is the song of the soul.

If you belive the noises of the world rather than the silences of your soul,you will be lost."

gb. Creative Commons License 2006.03.03 0 0 785
Előzmény: gb. (784)
gb. Creative Commons License 2006.03.03 0 0 784

http://www.imdb.com/title/tt0078975/

lattatok ezt a filmet?

gb. Creative Commons License 2006.03.03 0 0 783

On the 7th day, God rested.... Chuck Norris took over.haahha

Előzmény: komojboj (775)
gb. Creative Commons License 2006.03.03 0 0 782

>hogy tudnék én bármit is neked tanítani?

legyszi magyarazd el nekunk mit erthetunk ez alatt amit JEZUS MONDOTT ;"I and the Father are One,and ye are my brethren"

Előzmény: Törölt nick (776)
gb. Creative Commons License 2006.03.03 0 0 781

Szia,

.Fiatalságom ellenére sok utat végigjártam, de itt érzem magam a legjobban. Isten szeret és számontart, más nem kell. Boldog vagyok.

Allandoan boldog vagy? Mert ha igen ,akkor legyszi oszd meg velunk a titkat.

Udv,gb.

Előzmény: komojboj (774)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.02 0 0 780
én orthodox magyar református vagyok ;-)))
Előzmény: komojboj (779)
komojboj Creative Commons License 2006.03.02 0 0 779

"Református vagyok, és meg vagyok elégedve Jézus tanításával (nem a református tanítással). A református csak a Bibliára alapoz - Jézusra, és nincsennek saját tanításai (nem kellene, hogy legyenek)."

kedves komojboj! kifejtenéd ezt bővebben? mi nem 'tetszik' a református tanításban? hátha nekem sem tetszik, bár attól még lehet igaz...

Szigorú vagyok, kompromisszumot nem ismerek abban, hogy egy református eltérjen Jézus tanításától. Számomra az nem "igazi" reformata, aki hozzátesz, elvesz, elhallgat valamit a Bibliából. Az ilyen képmutató, aki még reformátusnak is nevezi magát. Rá illik a meszelt sír jelző: fehérre, szépre, tisztára van meszelve, de a romlást, halált hordozza. Emberre átültetve: romlott ember, még ha református püspök is.

Álláspontom az, hogy ha lenne külön református tanítás, akkor az azt jelentené, hogy azért van külön jelzővel illetve, hogy más tanítástól megkülönböztessék. Akkor kell így megkülönböztetni, ha más tanítástól eltér. Márpedig szerintem a "református tanítás" nem kell, hogy különbözzön Jézus tanításától, a Bibliában foglalttól. Így szükségtelen Isten tanításához viszonyítva református tanításról beszélni.

Részben azért szükséges kényelmetlenség, mert meg kell különböztetni más vallások hitelveitől. Ezért használják egyes vallások az ortodox jelzőt.

Csak a kifejezés feleslegességére akartam utalni, mely felesleges kellene, hogy legyen azoknak, akik csak a Bibliát veszik mércének, ahogy azt a reformátusoknak tenni kellene.

Megjegyzem, nagyon sok egyháztag (felekezettől függetlenül) azért távolodik el Istentől, illetve egy-egy felekezettől, mert csalódnak a felekezetek "emberi tényezőiben" (értsd: papokban. lelkészekben, presbiterekben, püspökökben, harangozókban, kántorokban, stb.).

Üdv - látom homályosan fogalmaztam - igazad van...

Előzmény: Törölt nick (777)
gb. Creative Commons License 2006.03.02 0 0 778
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.02 0 0 777
"Református vagyok, és meg vagyok elégedve Jézus tanításával (nem a református tanítással). A református csak a Bibliára alapoz - Jézusra, és nincsennek saját tanításai (nem kellene, hogy legyenek)."

kedves komojboj! kifejtenéd ezt bővebben? mi nem 'tetszik' a református tanításban? hátha nekem sem tetszik, bár attól még lehet igaz...

üdv: kal
Előzmény: komojboj (774)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.02 0 0 776
hogy tudnék én bármit is neked tanítani? ráadásul mester sem vagyok, sőt nem is vagyok. hogyan taníthatnák hát bármit?

viccesre fordítva a szót, a tanítások (nagy része) benne van a Szentírásban, magad is elolvashatod. az pedig manapság teljesen 'hétköznapi' tapasztalat, hogy egy pap nem tud mit kezdeni a tanításokkal, hiszen ő maga sem érti, nem is született újjá. én sem szerettem a 'vallást', ha jól belegondolok most sem... ...most gyakorlom ;-)
Előzmény: gb. (772)
komojboj Creative Commons License 2006.03.02 0 0 775
Nem vagyok oly komojboj, mert épp róla nem tudok vicceket. De filmjeit kedvelem.
Előzmény: gb. (773)
komojboj Creative Commons License 2006.03.02 0 0 774

Nem tudok viccet Chuck-ról.

Református vagyok, és meg vagyok elégedve Jézus tanításával (nem a református tanítással). A református csak a Bibliára alapoz - Jézusra, és nincsennek saját tanításai (nem kellene, hogy legyenek).

Fiatalságom ellenére sok utat végigjártam, de itt érzem magam a legjobban. Isten szeret és számontart, más nem kell. Boldog vagyok.

Előzmény: gb. (773)
gb. Creative Commons License 2006.03.02 0 0 773
Sziasztok,valaki tud Chuck Norris vicceket?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!