OFF Most valljam be? :) Nőknél ez nem szokás, de annyi vagyok, mint a nagy generáció tagjai (Higgi, Ronnie és Williams). Bevehetnének 4-diknek... ;) OFF
Tudod mit? Ha ilyen hatással vagy rá, akkor összedobjuk a pénzt és kiküldünk minden egyes snooker versenyre, hogy élőben szurkolhass neki, és meccsenként 2 147-es break alá soha ne adja:)))
Nah, meg lehet kicsit nyugodni, 3:1-gyel mentek szünetelni. Bár nem akarok nagyon magam ellen beszélni, de azt is sajnálnám, ha Matt bátyó pottyanna ki. Szóval győzzön a jobbik! (Ha már nem lehet mindkettőt továbbjuttatni...)
Csak nem valami románc van itt kibontakozóban? :) Kezdjek nászajándékot nézni? :))
Romantikusan suttogva, de mindenféle egyéb hamisan románcra utaló dolgot nélkülözve: nem kaptam ám meg azt az emailt. Egyébként nyugodtan válaszolhatsz itt is, ha Walmer nem bánja, látod, Sidespin örülne neki:DDDD
Drága vagy! Sajnos tudom, itt figyel a livescoring a bal felső sarokban miközben úgy teszek, mintha dolgoznék:)
Még nem kapok szívbajt - 4:0-nál majd elkezdek a szívem felé nyúlkálni, 5:0-nál meg előadom a "krokodilkönnyek" című műsort - hacsak addig nem történik valami változás (amit nagyon remélek fog)
Bár könny szökik a szemembe, eme bimbódzó románctól, de nem-e lehetne-e egy másik topicban folytatni?:) Isten bizony nem szoktam ennyi "e" betűt egy mondatba zsúfolni:)
"Hátha érdekel vkit "Jimmy White - Behind the White Ball" könyv első 5 fejezete angolul (http://rwsnooker.uw.hu/download/jw.zip)"
Hiába érdekel, megszökött! :((
Szababa!
"Szeretném összegyűjteni az összes snooker asztalon és snooker golyókkal játszható játékok szabályait. Négyet már találtam: Elimination, Killer, 101, 10balls (egyenlőre csak angol nyelven de majd lefordítom...)
Ismertek egyebeket?"
Én csak a "tortázást". Az megegyezik valamelyikkel az általad felsoroltak közül?
A fordítások megtekinthetők valahol?
"- Quinten Hann gyozott Mark King ellen a hetvegen egy jotekonysagi box! merkozesen. Hann egyhangu pontozassal nyert a harom menetes meccsen. az esemeny rangjat jelzi, hogy Hann-nek a bajnoki ovet sajat ringsegedje, Ronnie O'Sullivan nyujtotta at ;)"