Az elöbbi hozzászólásokhoz: miért nem írjátok meg a kommentátoroknak a fórumukon udvarias formában a véleményeteket, és azt, hogy mit szeretnétek inkább hallgatni. Hátha bírják a kritikát, és figyelembe veszik a kéréseiteket. Végül is mindkét oldalon snooker-kedvelö emberekröl van szó. Nekem más a helyzetem, én Rolf Kalb-bal el vagyok kényeztetve, neki csak a számokkal vannak gondjai idönként. Ne vegyétek a dolgot tölem kibickedésnek, tényleg csak segítö szándékkal írom, mert feltünöen sokat szídjátok a magyar közvetítést.
Szerintem gusztustalan dolog, ha egy kommentátor látványosan szurkol (lásd még paliklaci is), még akkor is, ha ugyanannak szurkolunk. Az ő dolga az, hogy lehetőleg pártatlanul közvetítse az eseményeket, nem az, hogy meggyőzze a nézőket arról, hogy xy mekkora játékos.
multkor, mikor apammal neztem, azt mondta o is beir nekik, hogy "a dako forditott vegevel is lehet lokni?", biztos szivesen valaszolnak:))
Hát, jó szórakozás lenne "kiidegelős" kérdéseket beírni nekik:)
Azért kíváncsi vagyok, hogy ha beírnék nekik, hogy "kik szinglik még a snookeresek közül és hol lehet velükl találkozni?" vajon mit lépnének rá:DDDDDD
Ez teljesen igy van, es jo lenne, ha mar valaki ezt veluk is kozolne:( De leginkabb az idegesit, hogy latatlanban is tudjak, mi tortenik a meccseken. Gondolom ok sem tudjak nezni, de megis okosan levezetik, hogy McManus biztos kiidegeli az amugy klasszisokkal jobb Selby-t, azert nyer ilyen siman (legalabbis ez erzodik ki a szavaikbol). Cope viszont latatlanban is fantasztikusan jatszott, zsenialisan nyert, es ha aznap nem is jatszik, akkor is legalabb felorankent szoba kell hozni... Szoval en ugy erzem, hogy inkabb visszafejlodnek. Egyre kevesebbet beszelnek az eppen zajlo meccsrol, tok erdekes helyzetek kozben ossze-vissza szovegelnek, amivel az en figyelmemet is sokszor elterelik. Ugyanazokra az ovodas kerdesekre valaszolgatnak (multkor, mikor apammal neztem, azt mondta o is beir nekik, hogy "a dako forditott vegevel is lehet lokni?", biztos szivesen valaszolnak:)) Mar lassan en, aki a legjobban orult a magyar kommentaroknak, is ott tartok, hogy jobban orulnek az angoloknak:)
Ahogy így elnézem az eredményeket nem sok kedvencem maradt bent. Igazából csak kettő, de ők meg egymás ellen fognak játszani:( Na persze azért még ott van Higgins is, így most már a Ronnie-John döntőért szorítok.
Pedig ez egy hülyeség.. Tegnap ez hangzott el Kurucz szájából: "Selby azért kapott ki, mert McManus lassú", meghogy "a mai játékosok nem tudnak játszani a lassú játékosok ellen, ezért kapnak ki". El kéne árulni Kurucznak egy nagy titkot. Az nyer, aki több frame-t nyer. Ha Selbyt idegesítené (egyébként szerintem neki meg sem fordult a fejében) McManus játéka, akkor ne engedje asztalhoz, hanem nyerjen frame-eket és láss csodát, a végén ő fog nyerni.
Szerintem a snookerre és biliárdra a legjellemzőbb, hogy magadra vagy utalva. Ha meg tudod csinálni azt amit tudsz, akkor tök mindegy, hogy ki ül a széken, vagy milyen lassan játszik. Ha nyersz, akkor nyersz, nincs kecmec. :)
Dehát ezt itt mindenki tudja, Kurucz meg a saját fórumát olvassa, ahol tipikus kérdés: "A játékosok hazamennek, miután kiesnek?" :)
Bár fejlődtek valamelyest a magyar kommentátorok, de vissza a két Mike-ot! :)
Milyen jó volt látni, ahogy Virgoék (BBC-s kommentátorok) felé fordították a kamerát, látszott, hogy ott kurva jó közvetítés zajlik.
Egyebkent most mar Kurucek rendesen raszalltak McManusra is, eddig csak Ebdont meg Dott-ot gunyoltak ki folyamatosan a VB donto miatt, most mar ot is bevettek kozejuk...
Kegyetlen meccs volt:)))) Hulyere rohogtem magam, de ahogy neztem Lee is:))) Aztan a vegen meg majd idegbajt kaptam, hogy egy ovodas hiban vesztette el...:(
Stephen Lee (Eng) 3-4 Mark King (Eng) John Higgins (Sco) 5-4 Matthew Stevens (Wal) Ryan Day (Wal) 3-5 Ian McCulloch (Eng) Alan McManus (Sco) 5-1 Mark Selby (Eng)
Nekem is pont ez lenne / lett volna/az álomdöntö. Este tuti, hogy leadják a döntö frame-t, mivel hogy tiszta krimi volt, ha akarod nézd meg, bár Matthew drukkereknek frusztráló.
Ezek szerint Matthew kikapott:( Kár. Sajna a végét pont nem láttam, mert rajtam kívül senki sem szereti a családban és el kellett kapcsolni:( Akkor nem jön össze az álomdöntőm, a Ronnie-Matthew összecsapás:'(
Igen, sajnos Matthew ilyen. Mindig ezt csinálja: feljön vert helyzetböl zseniálisan döntetlenre, aztán a döntö pillanatban megremeg a keze. És ez mindig így van, nem csak a mostani lelkiállapotában. Ez különbözteti öt meg a nagy bajnokoktól (lásd Higgins). Azért baromi csalódott vagyok. Ráférne már egy sikerélmény.
Igen :( Még az is jobb lett volna, ha rápróbál arra a golyóra.. :( Nekem Higgins is szimpi, de szurkoltam Stevensnek. (mint ahogy Kuruczék is nem gyengén :)) )
Higgins-Stevens: 5:4 Basszus, ezt a meccset! Lerágtam az összes körmöm. Úgy látszik, Higginsnek csak akkor megy a játék, ha már a nyakán a kötél. Matt nagyon szépen magára talált, de a végén nem volt szerencséje.