Létezik-e pokol, vagy csak a vallási elöljáróság eszelte ki ezt is, hogy fizessük nekik a tizedet?
(Jézus, aki soha nem szedett dézsmát, többször is beszélt róla...)
Te mint (nem akarok rád degradációt mondani annyit mondok csak:) alap, hogy sehol sem létezett senki a megszületése előtt.
Én meg erre azt mondtam, hogy, De Igen.
1. Te, mint aki amúgy vagy egy jó nagy hülye, nem mondhatod senkire hogy alap, mert emberre vonatkozva jelent az szart sem. Tudod mi vagy te? Gótika. Albánia. Elektromágneses kölcsönhatás. Sőt: gyömbéres és magas olvadáspontú.
2. Te, mint aki amúgy vagy egy jó nagy hülye, te a Bibliára hivatkozva mondod azt, hogy Jób létezett a fogantatása előtt, ÁM, MAGA A SZENT BIBLIA AZ, AMELYIK NEM MONDJA, HOGY LÉTEZETT JÓB A FOGANTATÁSA ELŐTT.
"A kérdés nem volt egyszerű az Úr személyesen tette fel, kelet legbölcsebb leggazdagabb és legigazabb férfijának szózat formájában a forgószélből:"
Te igen olvasott ember vagy Kutásó ezért biztosan tudod mi a különbség a kérdés, és az állitás között.
Pl ha én megkérdezem tőled hogy :
-Te Kutásó! Akarsz-e férfiszerelmet?
Ezt meghallja mókusmiklós aki épp arra jár, és a postán elmeséli mindenkinek hogy Kutásó férfiszerelmet akar a fiúbarátjátol.
Mit gondolnál mókusmiklósrol ha ilyen tökfej lenne? Mert most te vagy ilyen tökfej, egy kérdést kiforgattál butaságbol.
Hol voltál te Kutásó az 1879 es Szegedi árviz idején?
Vagy tudod-e te Kutásó idén hány %os lesz a Horvát kuna romlása? Mit mondhatna erre az egyszeri Jób vagy Kútásó? Lehet hogy 4%, lehet hogy csak 3,5%? Egyik se, mert már eurójuk van a horvátoknak. Nincs horvát kuna. Hol voltál te Jób a teremtés idején?
Jól kérdezni annyi mint sokat tudni, de legfőképp a kérdés nem állitás.
nem tudom, tudsz-e olvasni, de a honlapomra felraktam frissítést az ai beszélgetéssel. a legutolsó (legalsó) az oldalon ("beszélgettem az ai-val"). szóval tekerj az aljára és a legutolsó részt olvasd el. a részek vízszintes vonallal vannak elválasztva. ilyesmivel: ----------------------------------------
ha nem tudsz olvasni, használj felolvasó programot.
A helyerakó szeretet nyivánult meg a derék Pál apostolban amikor megtiltotta a pogányokból lett keresztény asszonyoknak a tanítást a gyülekezeteiben, a férfin való uralkodást és kötelezte őket a kendő viselésére az ima alatt...
Az erotikus szeretettet ébresztett fel az Úr Sára felé (az elsőrendű felesége felé) az élemedett korú Ábrahámban amikor is Izsákot nemzette.