Keresés

Részletes keresés

nedolaci Creative Commons License 2015.11.05 -1 0 2342

Akkor most dészáz "pöcsölt",vagy valaki más?! Ha dészáz,akkor azonnal bakd ki,a rohadottot! (szerintem)

Előzmény: SzótlanJoe (2341)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.11.05 0 0 2341

Nem , nem mehet a pőcsözés sem, úgy ahogy nem mehet a te "kedves" beírásaid sem!

A lent említett pöcsözést, pont a te jelzésedre távolítottuk el, most meg azért reklamálsz itt, mert "eltüntetjük a mocskot..."

Legyél már következetesebb!

Egyébként ha neki jár valami, akkor neked is... tudod az nem járja, hogy csak az egyik szájkaratés kapjon..

Előzmény: dészáz (2338)
nedolaci Creative Commons License 2015.11.05 -1 0 2340

Télllleg!Hogy is van ez a pöcs dolog?Ez itten ér,vagy szabályostalanság?

(tényleg érdekel,persze,csak hogy tudjam,hol is vannak a "határok")

dészáz Creative Commons License 2015.11.05 0 0 2339

Te Glazi"ezek a dilinyósak azt hiszik,hogy..

ha én írnék ilyet,már jönne a mail:ne piszkáld!

ugyi?

dészáz Creative Commons License 2015.11.05 0 0 2338

a p.csözés az lehet,mi? azért nem jár semmi,csak eltüntetjük a mocskot...

milyen szabályokat szegek meg? az igazság az igazság marad,bár a "i" betü valakinél hiányzik,és sokszor.

Előzmény: SzótlanJoe (2337)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.11.05 0 0 2337

terelsz...mert vagy nem tudod, vagy nem akarod betartani a fórum szabályokat...

Előzmény: dészáz (2336)
dészáz Creative Commons License 2015.11.05 0 0 2336

terelsz...itt is véded...

Előzmény: SzótlanJoe (2331)
python 357 Creative Commons License 2015.11.05 0 0 2335

"De azért sose hátsó szándékkal...többnyire"......így gondoltam....

Előzmény: python 357 (2334)
python 357 Creative Commons License 2015.11.05 0 1 2334

A személyes ismeretségekről írt mondataid nagyon találóak,-valóban úgy műkszik,-ahogy leírtad.......

Sporttársi, baráti kapcsolatok vannak közöttünk,-és nem virtuálisan,-hanem valósan....

Valós dolgokról írunk,-persze néha ütközünk is egymással,-de azért sose hátsó szándék nélkül...többnyire...

Előzmény: SzótlanJoe (2333)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.11.05 0 0 2333

Sajnos jól látod, de remélem megérted majd a fórum moderációs folyamatát is.

Ez a fórum, lehetőséget biztosít, szabadon* vélemények ütköztetésére, megbeszélésre, kitárgyalásra, vagyis: Fórumozásra!

Sokan támadják azzal a moderációt, hogy nem tesz semmit, hogy ez és ez a "klán" beírásai miért díszelegnek ott, biztosan oda "húz" a moderáció.. 

Egyszerűen addig, míg a beírások nem szegnek fórum, topik szabályokat addig a moderáció számára nincs mit tenni!

Akkor hogyan?

Ti, kedves fórumozók, tik vagytok, kik nagyban alakítjátok a fórum, a topikok arculatát!

Ha a többség engedi annak a pár embernek, hogy rendőrösdit játsszon, és azok szabályszegés nélkül teszik ezt, addig a moderáció hallgat, nincs dolga! Természetesen a lentebbi példa mutatja, hogy a rászállás "senkifiára" nem engedjük.

Ha valaki nem tud, nem akar válaszolni, megteheti, hogy ignorálja a kérdezőt, az okoskodót, a bizonygatót.

És hogy miért van fokozottabban jelen ezekben a topikokban? 

Sajnos pont azért, mert amit itt sokan érdemnek tartanak az egyben hátrány is és jobban elősegítik a "klánosodást". A személyes ismeretségekről beszélek most. Ez ami sajnos itt élesen kijön. Sajnos ezért nem szólnak rá élesen a többi fórumozók az ilyen nickekre, mert ismerik őket IRL és pont emiatt nem vitáznak vele... akár helyeslik, akár nem. Egy hétköznapi csoportban már rég kicsinálták volna a fórumlakók az ilyen rámászós, cseszegetős nickeket.... órák alatt...

Ismétlem, a mi dolgunk, hogy a hozzászólásokat  fórumkomfort oldalról bíráljuk el.

Néha az a bírálat is ér bennünket, hogy ezzel a fórumon életben akarjuk tartani a témákat és a "veszekedések", az jó az indexnek...

Nem, nem jók az indexnek és nem, nem jók a moderátoroknak sem. 

Ezek mind a TI akaratotok, a ti vitáitok, a ti veszekedéseitek! Nem mi, nem az index írja le helyettetek ezeket!

Tehát minden ilyen itt folyó dolgot, ti mint fórumozók engedtek, hagytok, támogattok, vagy tiltakoztok ellene!

Minden topik olyan, amilyenre a benne lakók formázzák, vagy hagyják elqrvulni.**

* szabadon: a fórumszabályok keretein belül, melyek a legalapvetőbb társalgási-etikai szintet követelik meg!

** pár kivétel azért van, amiben a moderátorok a normálisan fórumozók érdekeit jobban szem előtt tartják, illetve a fegyverekkel foglalkozó topikok felügyelete...

Előzmény: Törölt nick (2332)
Törölt nick Creative Commons License 2015.11.05 -1 0 2332

Jó reggelt !

Kérdésem lenne miért vannak itt a fegyveresben az ilyen önkéntesek akik úgy érzik ők igazságosztók robotzsaruk, és csak azért sem hagyjuk békén rászállunk? Ilyen semelyik topikban nincs. Még a kritikusnak mondható szextopikokban sem. Kiábrándító már ez az egy két ember tevékenysége. Nem kellene velük szigorúbban fellépnetek? Ez a ti dolgotok lenne és nem az ilyen önkéntes senkiálltalfelkért moderátoroknak.

Üdv Krisztián

Előzmény: SzótlanJoe (2331)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.11.05 0 1 2331

A moderációt próbálod most hülyének nézni... olvasgasd a törlési értesítőidet, mielőtt reklamálsz, hogy "én nem"!

Tudhatnád, hiszen sokszor leírtuk már, hogy minket nem érdekel senki igaza, hazugsága, füllentése és személyes sérelme! 

Valóban olyan nehéz ezt felfogni, megérteni?

Azzal nem győzöl meg senkit, ha topikról-topikra jársz és osztod az "ez hazug, ez troll" állításaidat. (...és még szabályellenes is) Ezzel csak azt mutatod ki, hogy nem tudsz megfelelő választ adni, nem tudod tényekkel megcáfolni!

Mit szólnál, ha valamelyik nick beírásaidra csak annyit írna, "hazudsz", vagy rakná ki a Ricse videókat? A miértekre, meg az lenne a válasz (idézlek): "Neked miért fáj az igazság?"

Lehet egy valóságtartamot cáfolni, de nem úgy hogy kijelented egyszerűen "hazudik". Ez már személyeskedés, rászállás egy nickre, súrolja a flood és trollkodási fogalmakat, egyszerűen: nem fórumozás!

(..sajnos most sem valószínű, hogy megérted ezt és elfogadod, de szóljon ez az írás akkor azoknak kik érteni akarják az intő szót)

Előzmény: dészáz (2330)
dészáz Creative Commons License 2015.11.05 0 0 2330

mért ne lenne merszem? én nem pofázok senki háta mögött,ami nem tetszik kimondom,leírom.

én vagyok a legtevékenyebb? qrva érdekes,de Neked miért fáj az igazság? ha nem vetted volna észre,mikor rajtakapom a hazugságain,akkor írok be neki. és ezt meg is fogom tenni,keményen!

és ez neked a sz@rdobálás..

Előzmény: SzótlanJoe (2327)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.11.05 0 0 2329

Újdonánc nickek ehhez a témához ne szóljanak hozzá! ...még a moderációt támogatólag sem... sőt úgy a legkevésbé!

Előzmény: Fórumos nicknév II. (2328)
Fórumos nicknév II. Creative Commons License 2015.11.05 -2 1 2328

+1!

Előzmény: SzótlanJoe (2327)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.11.05 0 1 2327

Nem, neki sem lehet, és nem neked sem lehetne.. de csinálod!

Sosem értettelek, hogy van merszed ingerenciád sz@rdobálásért reklamálni, mikor te vagy az egyik legtevékenyebb ilyenben?!

És igen, a menetrendszerű megsértődés most fog jönni részedről.. és igen, tudomásul is vesszük, mint mindig is...

Előzmény: dészáz (2326)
dészáz Creative Commons License 2015.11.04 0 0 2326

én meg piszkálódok,de akinek kellene az nem tud(AKAR) olvasni a sorok között.

ha én piszkálódok akkor a másik szemétkedik...de neki lehet....

Derrickmanus Creative Commons License 2015.11.04 0 0 2325

Ja ezt gondoljuk napok óta de mindig újra és újra fellángol.

De most tényleg legalább más topikokban "csend van nyugalom és béke"!:-)

Előzmény: janek666 (2324)
janek666 Creative Commons License 2015.11.04 0 0 2324

"háború"

Vihar a biliben. :-)

De már le cseng.

Előzmény: Derrickmanus (2323)
Derrickmanus Creative Commons License 2015.11.04 -1 0 2323

Addig is nyugalom van más topikokban.

A légesben folyó háború úgy látszik leköti a "haderőket".:-)))

Előzmény: janek666 (2319)
janek666 Creative Commons License 2015.11.04 0 1 2322

OK, konszenzus újra a fórumozók és moderáció között! :-)

Egyetértek a múlt elemzésében.

DE:

"de ahhoz a fejekben kellene sokaknak változni!"

de ezt nem itt lehet elérni!

Kezelni, humánusan!

Ki kellene várni egy új nick habitusának alakulását!

Na nem akarok én tanácsot adni, de van aki nem hétrét görnyedve köszön be, de attól még PONT gerinces ember!

Előzmény: .Guriga. (2321)
.Guriga. Creative Commons License 2015.11.04 0 0 2321

Ide is és az offolóba tett beírásodra is a kalapom tudom emelni, jól látod az egész helyzetet.

A "következetesebb" moderáció azt jelentené ami a megválasztásunk után volt.

Zsákutca lett, ki lehet jelenteni! Lajosunk sajnos rögtön el is vérzett akkor, mert "túl következetes" volt. Nem tudtuk rendesen a fórum szabályait, csak egy célunk volt, a "tisztogatás". 

Akkor M.I.-től megkaptuk a magunkét, megadta az irányvonalat, az alapvető fórum szabályokat, ami higgyétek el de nem az amit most is szeretnének sokan! (vagyis minden újonc nikk azonnali tiltása, ha egy törzstagnak gyanús lett)

Lehetne itt Béke és nyugodtság, de ahhoz a fejekben kellene sokaknak változni!

Előzmény: janek666 (2316)
janek666 Creative Commons License 2015.11.04 0 0 2320

Hol a mérce? És ki húzza meg a határvonalat?

Előzmény: Derrickmanus (2318)
janek666 Creative Commons License 2015.11.04 0 0 2319

Napok, hetek, hónapok... Porszemek vagyunk az univerzumban.

Előzmény: Derrickmanus (2317)
Derrickmanus Creative Commons License 2015.11.04 0 0 2318

Vitázni meg kulturáltabban is lehet.:-)

Előzmény: Derrickmanus (2317)
Derrickmanus Creative Commons License 2015.11.04 0 0 2317

De ez nem egy szelet már napok óta mást sem olvasni.:-DD

Előzmény: janek666 (2316)
janek666 Creative Commons License 2015.11.04 0 1 2316

Moderáció az ésszerű vitába nem szól bele

De még az ésszerületlenben sem, ha egyik felet sem sérti.

Aki meg ide téved ne egy szeletből alkosson véleményt.

Derrickmanus Creative Commons License 2015.11.04 0 0 2315

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=137307208&t=9215894

OK!

Csak gondoltam nem túl jól mutat egy fegyveres fórumon az ilyen hangnem egy olyannak aki nem "belterjes".:-)

Mert azért elég sok olyan olvasgat itt.

nedolaci Creative Commons License 2015.11.03 -1 0 2314

Bocs! Megvan a kronológiai hiányosság!!!Rá jejtem.Így már értem.

Előzmény: nedolaci (2313)
nedolaci Creative Commons License 2015.11.03 -1 0 2313

Az OK!köszi!De pont mai törlést nem látok,azt hiányoltam!

Előzmény: Törölt nick (2311)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!