Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Kihasználatlanság miatt eladó, egy nagyon keveset használt, Panasonic Lumix 12-60mm f/3.5-5.6 Power O.I.S. objektív, első-hátsó sapkával és napellenzővel.
Az objektív műszakilag és esztétikailag is tökéletes, újszerű állapotban van.
Kihasználatlanság miatt eladó egy kifogástalan állapotú, makulátlan Olympus M.Zuiko 300mm 1:4 IS ED PRO objektív, ajándék PRF-ZD77 Pro szűrővel (ami a kezdetek óta védi a frontlencsét), dobozában, összes tartozékával (LC-77B objektívvédő; LR-2 hátsó objektívvédő; DR-79 dekorgyűrű; LSC‑1127 tok). 2018. júniusi vásárlás, tehát élő garancia már nincs hozzá. SN: ACA213813
Sziasztok, ha valaki esetleg eladna a két ünnep között egy Lumix G Vario 12-60mm f/3.5-5.6 objektívet budapesti átvétellel, maximum 60 ezer forintig vevő lennék rá. köszönöm
És tényleg jó cucc is, érdemes vele játszadozni! A fölépítése nem csak kínai viszonylatban szuper, masszív fém és jól kezelhető, precízen jár, a képe is rendben lévőnek tűnik első blikkre - egyedül azzal beszélgetnék el szívesen, aki jó ötletnek tartotta, h az objektívsapka is fém legyen, és így nem a szokásos gyorskioldású, hanem csavarmenetes... de ez persze nem vészes, ilyen fókusztávú manuális obival úgysem kapkod az ember, meg akár cserélhető is vmi univerzálisra
Kategóriaváltás miatt eladnám a következő szettet.
Panasonic GX80 váz
WG6FB00261*
A gép tetején vannak apróbb karcok, ezt leszámítva szép állapotú. Kijelzője üvegfóliával védve. Expo szám: 8389.
Panasonic 12-32mm f/3.5-5.6 objektív
XB6FJ00221*
apróbb karcok a zoom gyűrűn, de szép állapotú. Fém napellenzővel. Csak első sapka van hozzá, mivel úgy vettem a vázat, hogy rajta volt.
Panasonic 12-35mm f/2.8 II objektív
XT7KB10106*
első/hátsó sapka, gyári napellenző, szűtyő. Karcmentes, szép állapot. Made in Japan.
Olympus 45mm (fekete) f/1.8 objektív
ABSA5284*
JJC napellenző, első/hátsó sapka, szép állapot, egyedül a fókusz gyűrűn látható a használat nyoma.
Nissin i40 vaku
4624060302*
minden tartozékával, dobozával, szép állapot.
64Gb-os Samsung Evo Plus U3
Micro SD memóriakártya, adapterrel.
Egy utángyártott (Jupio, szinte új), egy gyári akku és még egy utángyártott de hamar lemerülő akksi.
Megbízható, jó kis szett, hobbi célokra használtam. Igyekeztem úgy összerakni, hogy egy igazi mindenes csomag legyen. Természetesen megnézhető és kipróbálható. A váz doboza is megvan, bár kissé viseltes. A géphez megvan az eredeti pánt is, azt is adom (a képen található Peak Design csuklópánt nem eladó!)
Természetesen tudok több képet is csinálni ha szükséges.
A szett ára egyben 330.000 forint.
Elsősorban egyben adnám el, de hajlandó vagyok megbontani is. Ez esetben az első árak a következőek:
Váz+kitobi+SD kártya - 95.000
12-35mm f2.8 II - 175.000
Oly 45mm f1.8 - 55.000
Nissin i40 - 40.000
A termékek Vecsésen vagy Budapesten vehetőek át és próbálhatóak ki, személyes találkozó keretein belül. Mivel garancia nincs rájuk és az értékük nagyobb, ezért egyelőre nem szeretném őket postázgatni. A szettet a Hardveraprón is hirdetem, az ottani megbízhatóságom garancia a hibátlan működésre.
Értem én, hogy árakon ne vitatkozzunk, de Oly kitobi néha egy 20asért alig ment el (két hete vettem 26-ért, miközben háromról is lecsúsztsam). 7.5mm halszem újonnan is olcsóbb volt, 12-40 Prot valaki 200ezer körül próbált hirdetni és majdnem megverték, mondván 180ig tán fel lehet menni, ha nagyon szép. Pana 14-140et most néztem egy darabig, volt pár a piacon 85-110ezer közt. Én 90-ért megis vettem egy szép állapotút, 120-ért most volt G5ös géppel együtt. Ezek és a piac függvényében lehet újra is gondolnám, akadt itt már beárazós vita meg van pár eladó termé, elég hozzá lefelé olvasni.