Olvastam és meg is értettem! És szóltam is,hogy bocsi a késésért!De azt már nehezebben nyelem le azt,amit mondott rám valaki! Azt hittem ez egy játék! És nem a WPT.... Nem szóltam volna egy rossz szót sem,ha az előírásoknak megfelelően cselekedtek!Magyarán elkezditek nélkülem! Ahogy az történt az első fordulóban is! De ha már megvártatok,(amit köszönök!!)akkor sem értem miért kellett normális emberekhez nem méltóan megnyilvánulni! Mikor véletlenül mellényomtam,és nem azt tettem,amit kellett volna,rögtön a torkomnak estetek....
Az persze csak a véletlenek furcsa játéka, hogy a továbbjutásra esélytelenként pont a meccsek idején nem értél rá.
Na meg az is a véletlenek számlájára írható, miután kiderült hogy Réky már továbbjutott pont lemerült a laptopja és a meccs utánra már sikerült töltőt szereznie.
Ha nem is minden nap de gondolom olvastad már a szabályokat,5 perc késés után a többiek döntenek,hogy várnak-e még.Nem mondhatod,hogy nem volt meg a jóindulat,mindenki ott segített ahol tudott,de ha kívülről nézted volna a ténykedésed neked is kinyilt volna a bicska a zsebedbe.Nagyon nyugodt ember vagyok de az utolsó partyt sík idegen játszottam végig.Elhiszem,hogy vannak gondjaid,meg a géped is sűrűn rossz.Ha hiszed ha nem másoknak is vannak gondjai. Én a helyedbe elnézést kértem volna törtétekért,némi magyarázattal. Mert nem a mi hibánk,hogy rossz a géped,meg a gondjaid se,ne rajtunk verd le.Akkor se ha valakik kicsit keményebb hangnembe kérték számon amit csináltál. Remélem nincs harag,de az ilyen játékra nekem sincs szükségem,van elég gondom bajom nekem is az életben,kikapcsolódni nem idegeskedni jövök ide. A nagyobb gondot Kerub okozta,de ő hőzöngés nélkül elnézést kért.
"Azt,hogy mikor kell dobni és mikor nem,ne legyen már az én bajom!" A játékszabályokat jó lenne Neked is ismerni, de ha nem érdekel vagy nem vagy hajlandó foglalkozni vele, akkor nem kötelező itt játszanod.
"Előre leközölnéd,hogy mit miért,akkor elkerülhető lett volna mindez!!" Előre le volt közölve a versenykiírásban is és BadBoy65 a csetben direkt a Te kedvedért minden szükséges információt leírt.
"De inkább nem fejezem be,mert az 1enlő lenne azzal,hogy lesüllyedek az illetők közé...." Ennél mélyebbre Te már nem tudsz süllyedni.
Nem írhatsz le ilyen véleményt....nem is értem! Nem lepett meg" Mire gondolsz?? Mindegy...Ne vegyétek tiszteletlenségnek, kérlek Titeket , hogy előzetes jelzés nélkül távol maradtam! Aztán befejeztem.....
Le lett,írva... meg lett mondva... nem tud belépni... 1 hete volt rá...
Te jó ég! Nektek még nem volt szervizben a gépetek soha?Nos elmondom,hogy a kedves octogon megfertőzte a fő számítógépemet!Így nem tudtam időben ott lenni,mert kölcsön kellett kérnem egy gépet! Egy laptopot,amihez nem kaptam töltőt,csak most!Így,ahogy ez lenni szokott az ilyen gépeknél:lemerült! Amit jó előre JELEZTEM IS!!!! És ha nem tűnt volna fel a 7en 1 partyt sem játszottam,mert sajnálatos dolgok történtek a magánéletemben így kurvára nem az octogon volt a fő gondom! Így nem értem mi a fészkes fenét ócsároltok itt,meg játszátok a kurva jót! Gondolom az ilyen helyzetekre is van megoldás!(mint mindenre!) Azt,hogy mikor kell dobni és mikor nem,ne legyen már az én bajom! Előre leközölnéd,hogy mit miért,akkor elkerülhető lett volna mindez!!
És az a hangnem amit ott elő adtatok,nos....
De inkább nem fejezem be,mert az 1enlő lenne azzal,hogy lesüllyedek az illetők közé....
jajj de szívesen kiosztanám Rékyt, de állítólag én itt belekötök mindenkibe és én vagyok a "megmondóember", tehát inkább visszafogom magam... meg hát igazából ott sem voltam....
A későbbi kezdés már a múlt héten is probléma volt, mert Réky nem tudott belépni.
Azért az elég sok mindent elárul hogy egy hét alatt nem sikerült se a régi felhasználói nevét sem egy újat olyan állapotba hoznia hogy be tudjon ülni az asztalhoz. Az újra nem tudott játékpénz tölteni. (Egy általános iskolás aki már tud olvasni, ezt 3 perc alatt megoldja.)
Egyértelműen le lett írva, hogy hiányzó játékos esetén mi a teendő az első körben, de a BOT játék alatt folyamatosan lett írva kinek mit kell tennie, Réky ezt is sikeresen elrontotta, de itt még csak egy-két vakról volt szó, így mehetett a játék tovább.
Réky kedvéért menet közben le lett írva a csetben, hogy a 2. asztalon mit kell majd tenni. Erre a második asztalon Réky sikeresen megadta a BOTra ráemelő játékostársa emelését. Utána felháborodottan és sértődötten kikérte magának hogy ne cseszegessük, elkezdett kiosztani mindenkit és egyszercsak bejelentette, hogy lemerül a laptopja és kilépett.
Oké, hogy valaki annyira hülye (vagy csak szimplán szellemi fogyatékos), hogy néhány elemi lépést nem bír megcsinálni, de legalább ne legyen felháborodva és ne ossza ki a többieket, akiknek elrontja a játékát.
A 3-as ponthoz annyi kiegészítést tennék, hogy a jövőben a minden előzetes jelzés nélkül távolmaradókat kéretik az összes bajnokságból kikúrni szankcionálni (ennek a mértékét majd BB-Sign döntse el).
Senkinek semmilyen pontot nem engedtem át!!!!! Aznap úgy ment, de ahogy látom a mai nap sem jobb bármi lap van a kezemben nem elég ahhoz, hogy fogjak is: 2 párra az ellenfélnek drilje van sornál még nagyobb sor. MOST IS ELSŐNEK ESTEM KI NEM PONTÁTEMGEDÉS MIATT!!!!!!!!!!!! IGY MEGY, EZ VAN.