Keresés

Részletes keresés

Dobri Creative Commons License 2013.05.12 0 0 6553

Tavaly tavasszal én is az akartam lenni, de közbe jött egy dolog.

Regisztrálsz egy interim cégnél/irodában. Kell egy lakcím, bankszámla, carte vitale, egy jó CV, szakmáidról papír. Hirtelen ennyi jut eszembe. Nyelv nélkül azért ne várj csodát! Ha nem közelben van az iroda, akkor telefonon kell lebeszélned a munkát és társait. Mivel az elején nem ismernek, így az órabéredről se tudsz alkudozni. Ahogy egyre többet dolgozol nekik, tudsz alkudozni. Szakmámra specializálódott 3 ilyen cég(2 szar és egy jó), azokról van infóm. Gondolom a többi is ugyan úgy működik.

Előzmény: Muhar Miklos (6552)
Muhar Miklos Creative Commons License 2013.05.12 0 0 6552

Sziasztok Segítséget infót szeretnék, hogy mi a folyamata annak, hogy Interimer lehessek. Ugyanis nézegetem a munkákat s mindehová Interimer személyek kellenek, 
A végzettségem hegesztó, pincér, fodrász, pultos mixer, Francia nyelvet nagyon kicsit beszélem sajnos, kevés ideje vagyok itt, lehetöleg Auxerre közelében lenne a legjobb a munka, mivel Miggenes városban élek, Auxerre 20 km tölem,  

Miklós :) Köszönöm előre is mindenkinek. 

Dobri Creative Commons License 2013.05.12 0 0 6551

A város nem olyan nagy, de ha a CUS is a keresési zónádba tartozik, akkor egy idejeig eltarthat megtalálni azt a személyt! :)

Előzmény: *építészmérnök** (6550)
*építészmérnök** Creative Commons License 2013.05.11 0 0 6550

No igen, telefonon tisztáztuk a félreértést. Valóban az egymásik ficekó volt egy másik szakács állással.

Csak azt nem értem, hogy Judtcaa mennyivel lett voln ajobb szakácsnő mint én.

Merthogy én nem felelk meg. Juditkara sem rendelkezik vendégátós tapasztalattal, csak otthoni főzőcske tudománya van.

Juditcara meg nem negy oda mert messze van.

Igy nem lesz könnyű.

No mindegy keverem tovább a betont Srasburgban. :-))

Továbbra is keresek valakit Strassburgban.

Előzmény: cx 25 tri (6548)
evabudai Creative Commons License 2013.05.11 0 0 6549
sziasztok, Parizsban keresek alberletet. ha valaki lakotarsat keres kuldjon egy mailt nekem eva.budai72@gmail.com
cx 25 tri Creative Commons License 2013.05.11 0 0 6548

Mennyi honapja hivtál?? Több? Mert 2 honapja vagyok ezen az álláson elötte Páris-ba voltam az elött Midi-Pyrenes tehát szerintem velem nem beszéltél ?! Mi a skype nev amit hivtál? Nem értem .........

Előzmény: *építészmérnök** (6543)
Muhar Miklos Creative Commons License 2013.05.10 0 0 6547

Nagyon szépen koszonoma segitségedet  , nézegetem REMÉLEM SIKERREL JÁROK,,,   kalap szerencse már igazán rám férne :P 

Előzmény: Juditclara (6546)
Juditclara Creative Commons License 2013.05.10 0 0 6546

segítség képpen én "csak" ennyit tudok:

http://www.indeed.fr

innen aztán keresgélés közben ráakadsz még egy csomó másik weboldalra..

egy kalappal ;-)

Előzmény: Muhar Miklos (6544)
Juditclara Creative Commons License 2013.05.10 0 0 6545

köszi a felajánlást, de helyben gondolkodnék inkább. 116 km nem olyan sok, de a felvetés hogy pár hónapra lelepnék és csak a szabadnapokon jönnék haza, nem nagyon nyerte el az itteniek tetszését. de tényleg kösz, üdv

Előzmény: cx 25 tri (6538)
Muhar Miklos Creative Commons License 2013.05.09 0 0 6544

Sziasztok, Miklós vagyok Egy hónapja élek idekinn az egyik magyar ismerösömnél. 
Burgundia Auxerre város. Esetleg ismer e valaki olyan magyar személyt aki itt vagy közelben él. Végül is a segítség jol jön mindenkitöl, Munkát keresek pincér és pultosmixer valamint éretségivel, B kategoás jogsival. Izgaz egyenlöre kevés francia nyelvtudással. Bármilyen munkalehetöség érdekel pillanatnyilag,
27 éves vagyok, több év munkatapaszatalattal, Többnyire vendéglátás,
( Mosogató, konyhai kisegítő is megfelel.) 

*építészmérnök** Creative Commons License 2013.05.09 0 0 6543

....... az étlap délbe 20-30 fö este 10-30 fö változo az étterem neve Le Moulin de La gardiole  én jobbat talláltam . Pénzt elöre nem kérek .........   olasz nyelv is elég alapfokon konyha szinten ...   

Én pár hónappal ezelőtt felhivtalak ezzel  az állással kapcsolatban, és akkor skyp-on hosszasan beszélgettünk, de mivel nem voltam biztos,hogy akarom e az állást ezért kis gondolkodási időt kértem.

A dolgot komolyan megfontoltam, és komolyan érdekelt volna, pénz sem lett volna gond, egy pillanatig sem sajnáltam a pénzt, meg sem fordul a fejemben hogy nem érdemli meg, de többet nem tudtam Önt elérni.

Sem e-mailre sem Skype-ra nem reagált.

Megtudhatom miért?

Előzmény: cx 25 tri (6516)
*építészmérnök** Creative Commons License 2013.05.09 0 0 6542

Nem kéne ezt a butaságot csináni.

Ha el akarja adni ez az állást, el kell fogadni ha valakinek egyébként kell.

Ezzel nincs semmi goond, hszen az ár is csak jelképes. Én még fizetnék is jó pár sört köszönet képpen.

A gond nem itt van.

Leirom ha gond. remélem nem bántom vele az állás jelenlegi kinálóját.

Hogy mi is az,mindjárt megtudod.

Előzmény: Rufella (6540)
Rufella Creative Commons License 2013.05.09 0 0 6541

A MagyarOnline.Net -en màr hirdetted ? A Facebook-on van egy csoport is, több mint 700 taggal.

Előzmény: Sanyi& (6534)
Rufella Creative Commons License 2013.05.09 0 0 6540

:) Ezt elismerésnek veszem. Màrmint azt, hogy "magyar hozzààllàs". Magyar vagyok! Itt Franciàban is. Szàmomra furcsa, hogy valaki segitséget ajànl föl és azt meg akarja fizettetni. Ettôl függetlenül lehetséges, hogy valakinek még igy is megéri, az az ô dolga.

Előzmény: cx 25 tri (6528)
nagy mária krisztina Creative Commons License 2013.05.07 0 0 6539

Sziasztok!
Egy magyarországi ingatlan eladásához keresek olyan franciaországi, esetleg Nizza közeli ügyvédet, aki a meghatalmazó okiratot magyar nyelven megírná a Nizzában élő húgom részére, hogy el tudjam adni a szülői házat.Nagyon fontos lenne, mert sürgős az ügy és lehet, hogy a vásárló visszalép, ha nem kötjük meg 10 nap múlva az adás-vételi szerződést.

cx 25 tri Creative Commons License 2013.05.06 0 0 6538

Ha komolyan gondolod hivj fel segitek .....

Előzmény: Juditclara (6537)
Juditclara Creative Commons License 2013.05.06 0 0 6537
Dejoooo... Kar hogy a masodszakacskodas se vag a profilomba :-( pedig szivesen valtanek. Az nem elég ha vki az otthoni fozocskeben profi? ;-) de gyorsan tanul?
Előzmény: cx 25 tri (6536)
cx 25 tri Creative Commons License 2013.05.06 0 0 6536

Hello! NYÁRI MUNKA Dél fr-be a LE MOULIN DE LA GARDIOLE másod szakácsnak Szállás Étkezés netto 1200euro a szerzödés 4 honapos..........   bövebben 0033753144275

Juditclara Creative Commons License 2013.05.05 0 0 6535

ez nagyon jól hangzik :-) reméljük lesz rá igény és nem szűnik meg a járat, mint a Nice - Budapest repülőjárat :-/

én mindenképp mentem, mert "útbaeső helyen" lakom.

repülővel utálok hazamenni, mert min. 1 átszállás, így aztán rámegy egy nap, aminek a nagyobb részét a várakozás tölti ki. 

ezért inkább autóra szavazok, mert bár azzal sem kevesebb idő, de legalább érzem, hogy haladok és a csomag- és súlyhatár is kevésbé kötött :-))

egyébként mennyi az általános menetidő pl. Budapestig? (azt tudom, hogy nekem mennyi kocsival, mert én aztán tolom neki és csak tankolni állok meg, na meg amikor a szükség nagyon kívánja).

és milyen útvonalon jártok? pl. Budapest - Székesfehérvár - Tornyiszentmiklós - Maribor - Ljubljana - Trieste - Venezia - Padova - Verona - Brescia - Piacenza - Allessandria - Genova - Menton - Nice - Cannes útvonalon? bár a lényeg, hogy gyorsak legyetek ;-)

az árról  majd alkalom adtán ;-) személyesen.

minden jót, az üzlet terén meg a legjobbakat!!!

Előzmény: Sanyi& (6534)
Sanyi& Creative Commons License 2013.05.05 0 0 6534
Kedves Franciaban élő Magyarok!

A mai naptól hetente buszjáratot indítok egy kényelmes, klímás, 9 személyes busszal Budapest-Cannes útvonalon oda-vissza.
Vállalok személy es csomagszállitast a két város közt, esetleg utbaeső helyekre.
Érdeklődni itt vagy a 0033 610870437 számon!

Üdv: Szabó Sandor
Dobri Creative Commons License 2013.05.04 0 0 6533

Már megvannak, hogy kikkel fogok sörözni. Csak megyek, sör és jövök is vissza Svájcba. Mindez egy napban.

Előzmény: *építészmérnök** (6532)
*építészmérnök** Creative Commons License 2013.05.04 0 0 6532

Ha ad telefonszámot, akkor felhivom és ihatunk egy sört vaahol.

Előzmény: Dobri (6524)
glatfelder Creative Commons License 2013.05.04 0 0 6531

butitani...isszák a butaságot, mint tengerparti homok a vizet.

homok.... ez jó  :-)

glatfelder Creative Commons License 2013.05.04 0 0 6530

A nők meg basszanak egyedül, és szerezzenek spermát ahonnan akarnak, csak nem tőlünk.

Hiába a nőket korlátanul lehet buttani.

http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130430-szex-szerelem-parkapcsolat-leszbikus-vagyok.html

cx 25 tri Creative Commons License 2013.05.04 0 0 6529

ja és egy kényelmes jol fizető éves állásrol van szó ! nem 700-800euros mezögazdasági trágya pakolos nem tudom miröl!

Előzmény: Rufella (6526)
cx 25 tri Creative Commons License 2013.05.04 0 0 6528

Elnézést de megint ez a magyar hozzá állás !  ha otthonrol valaki munkát keres vakon vagy a szar közvetitökön keresztül  az mennyibe van? plusz én egy hetet foglalkozok az emberrel h mindent átadjak , mindent a kezébe adok szerzödés , lakás stb ja hogy ezt teljesen ingyen csak úgy csináljam????? hát kösz nem ! az én hetem elveszhet? érdekes.............

Előzmény: Rufella (6527)
Rufella Creative Commons License 2013.05.04 0 0 6527

Hàt azért, hogy valaki pénzért akarja àtadni a posztjàt.

Előzmény: cx 25 tri (6518)
Rufella Creative Commons License 2013.05.04 0 0 6526

Tovàbbadni igen, de eladni ????

Előzmény: Juditclara (6519)
yaouank Creative Commons License 2013.05.04 0 0 6525

Méder Áron holnap indul a La Trinité-Plymouth Mini 650 vitorlás versenyen.

http://meder.hu/

http://www.classemini.com/?titre=la-trinite---plymouth-2013&mode=calendrier&id_course=145

Már kvalifikálta magát az októberben induló a Mini Transat versenyre egyetlen magyar indulóként.

Akit érdekel :

http://www.semainedugolfe.com/

ya

Dobri Creative Commons License 2013.05.04 0 0 6524

Én is megyek Strasbourgba holnap! :)

Előzmény: *építészmérnök** (6521)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!