Tavaly tavasszal én is az akartam lenni, de közbe jött egy dolog.
Regisztrálsz egy interim cégnél/irodában. Kell egy lakcím, bankszámla, carte vitale, egy jó CV, szakmáidról papír. Hirtelen ennyi jut eszembe. Nyelv nélkül azért ne várj csodát! Ha nem közelben van az iroda, akkor telefonon kell lebeszélned a munkát és társait. Mivel az elején nem ismernek, így az órabéredről se tudsz alkudozni. Ahogy egyre többet dolgozol nekik, tudsz alkudozni. Szakmámra specializálódott 3 ilyen cég(2 szar és egy jó), azokról van infóm. Gondolom a többi is ugyan úgy működik.
Sziasztok Segítséget infót szeretnék, hogy mi a folyamata annak, hogy Interimer lehessek. Ugyanis nézegetem a munkákat s mindehová Interimer személyek kellenek, A végzettségem hegesztó, pincér, fodrász, pultos mixer, Francia nyelvet nagyon kicsit beszélem sajnos, kevés ideje vagyok itt, lehetöleg Auxerre közelében lenne a legjobb a munka, mivel Miggenes városban élek, Auxerre 20 km tölem,
Mennyi honapja hivtál?? Több? Mert 2 honapja vagyok ezen az álláson elötte Páris-ba voltam az elött Midi-Pyrenes tehát szerintem velem nem beszéltél ?! Mi a skype nev amit hivtál? Nem értem .........
köszi a felajánlást, de helyben gondolkodnék inkább. 116 km nem olyan sok, de a felvetés hogy pár hónapra lelepnék és csak a szabadnapokon jönnék haza, nem nagyon nyerte el az itteniek tetszését. de tényleg kösz, üdv
Sziasztok, Miklós vagyok Egy hónapja élek idekinn az egyik magyar ismerösömnél. Burgundia Auxerre város. Esetleg ismer e valaki olyan magyar személyt aki itt vagy közelben él. Végül is a segítség jol jön mindenkitöl, Munkát keresek pincér és pultosmixer valamint éretségivel, B kategoás jogsival. Izgaz egyenlöre kevés francia nyelvtudással. Bármilyen munkalehetöség érdekel pillanatnyilag, 27 éves vagyok, több év munkatapaszatalattal, Többnyire vendéglátás, ( Mosogató, konyhai kisegítő is megfelel.)
....... az étlap délbe 20-30 fö este 10-30 fö változo az étterem neve Le Moulin de La gardiole én jobbat talláltam . Pénzt elöre nem kérek ......... olasz nyelv is elég alapfokon konyha szinten ...
Én pár hónappal ezelőtt felhivtalak ezzel az állással kapcsolatban, és akkor skyp-on hosszasan beszélgettünk, de mivel nem voltam biztos,hogy akarom e az állást ezért kis gondolkodási időt kértem.
A dolgot komolyan megfontoltam, és komolyan érdekelt volna, pénz sem lett volna gond, egy pillanatig sem sajnáltam a pénzt, meg sem fordul a fejemben hogy nem érdemli meg, de többet nem tudtam Önt elérni.
:) Ezt elismerésnek veszem. Màrmint azt, hogy "magyar hozzààllàs". Magyar vagyok! Itt Franciàban is. Szàmomra furcsa, hogy valaki segitséget ajànl föl és azt meg akarja fizettetni. Ettôl függetlenül lehetséges, hogy valakinek még igy is megéri, az az ô dolga.
Sziasztok! Egy magyarországi ingatlan eladásához keresek olyan franciaországi, esetleg Nizza közeli ügyvédet, aki a meghatalmazó okiratot magyar nyelven megírná a Nizzában élő húgom részére, hogy el tudjam adni a szülői házat.Nagyon fontos lenne, mert sürgős az ügy és lehet, hogy a vásárló visszalép, ha nem kötjük meg 10 nap múlva az adás-vételi szerződést.
Dejoooo... Kar hogy a masodszakacskodas se vag a profilomba :-( pedig szivesen valtanek. Az nem elég ha vki az otthoni fozocskeben profi? ;-) de gyorsan tanul?
Hello! NYÁRI MUNKA Dél fr-be a LE MOULIN DE LA GARDIOLE másod szakácsnak Szállás Étkezés netto 1200euro a szerzödés 4 honapos.......... bövebben 0033753144275
ez nagyon jól hangzik :-) reméljük lesz rá igény és nem szűnik meg a járat, mint a Nice - Budapest repülőjárat :-/
én mindenképp mentem, mert "útbaeső helyen" lakom.
repülővel utálok hazamenni, mert min. 1 átszállás, így aztán rámegy egy nap, aminek a nagyobb részét a várakozás tölti ki.
ezért inkább autóra szavazok, mert bár azzal sem kevesebb idő, de legalább érzem, hogy haladok és a csomag- és súlyhatár is kevésbé kötött :-))
egyébként mennyi az általános menetidő pl. Budapestig? (azt tudom, hogy nekem mennyi kocsival, mert én aztán tolom neki és csak tankolni állok meg, na meg amikor a szükség nagyon kívánja).
és milyen útvonalon jártok? pl. Budapest - Székesfehérvár - Tornyiszentmiklós - Maribor - Ljubljana - Trieste - Venezia - Padova - Verona - Brescia - Piacenza - Allessandria - Genova - Menton - Nice - Cannes útvonalon? bár a lényeg, hogy gyorsak legyetek ;-)
A mai naptól hetente buszjáratot indítok egy kényelmes, klímás, 9 személyes busszal Budapest-Cannes útvonalon oda-vissza.
Vállalok személy es csomagszállitast a két város közt, esetleg utbaeső helyekre.
Érdeklődni itt vagy a 0033 610870437 számon!
Elnézést de megint ez a magyar hozzá állás ! ha otthonrol valaki munkát keres vakon vagy a szar közvetitökön keresztül az mennyibe van? plusz én egy hetet foglalkozok az emberrel h mindent átadjak , mindent a kezébe adok szerzödés , lakás stb ja hogy ezt teljesen ingyen csak úgy csináljam????? hát kösz nem ! az én hetem elveszhet? érdekes.............