Keresés

Részletes keresés

kissberci Creative Commons License 2008.08.12 0 0 642
Alapvetően nem a kapitánnyal van gond! Most már végre a szövetség vezetői is elgondolkodhatnának a csapat(ok) teljesítményén. Aztán gyorsan mondjanak le! Sinkával az élen!
legyenugy Creative Commons License 2008.08.12 0 0 641
Szivesen :-)
Előzmény: Lenis (615)
Llaca Creative Commons License 2008.08.12 0 0 640

Ha sikertelenség után nem akarnak szakmai váltást, akkor valóban.

És a tiszta lappal történő indulásra szerintem mindíg szükség van.

Előzmény: FaberK (634)
Llaca Creative Commons License 2008.08.12 0 0 639

Nézőpont kérdése. A két világklasszis valóban plussz, de olimpiai aranyhoz (de talán még éremhez is) valószínűleg kevés, mert más csapatokban több van. (És kívánom, hogy cáfoljon meg engem az élet.. :-)

És a lényeg: szerintem nálunk nagyobb a távolság a világklasszisok és a társaik között, mint kellene és ideális lenne.

Az összeszokott Győr nagyobb eséllyel tudja elviselni (főleg egy meccsre, ahol működik a dafke pszichikai plussza) egy klasszisának hiányát, mint a kevésbé összeszokott válogatott.

Előzmény: FaberK (632)
creedence Creative Commons License 2008.08.12 0 0 638
"Nem sok jobb dolog történt mostanában a női kézilabdában, minthogy NA távozott a női szövetségi kapitányi posztról."

legszivesebben azt mondanám röviden: ökörség.... de mivel ezt nem szeretném mondani,és újra nyitni ezt így csak azt mondom: butaság
Előzmény: FaberK (635)
FaberK Creative Commons License 2008.08.11 0 0 637

Nem dimenzionálom túl a dolog jelentőségét, csak nem szabad az ilyeneket nem észrevenni.

Előzmény: Tonio.Kröger (626)
FaberK Creative Commons License 2008.08.11 0 0 636
Biztos nem Debrecenből repült a csapat Pekingbe? Vagy esetleg ott nyaraltak előtte? :)
Előzmény: imoT (613)
FaberK Creative Commons License 2008.08.11 0 0 635

Pedig az alapállításban nincs igazad. Nem sok jobb dolog történt mostanában a női kézilabdában, minthogy NA távozott a női szövetségi kapitányi posztról. Az okot már decemberben kifejtettem.

Előzmény: kerpelg (556)
FaberK Creative Commons License 2008.08.11 0 0 634

Úgy is lehet szövetségi kapitányt váltani, még akár esetleges sikertelenség esetén is, hogy az elnökség és az utóda is felvállalja a szakmai folytonosságot.

Akkor kell tiszta lappal indulnia egy új stábnak, ha az előző kapitány rendezetlen viszonyokat hagyott maga után.

Előzmény: Llaca (519)
enndru Creative Commons License 2008.08.11 0 0 633
Újabb érdekes mondatok:

"Nem hiszem, hogy bent maradtunk az öltözőben, de lehet, hogy kevesebbet kell majd beszélnem."

Mondjuk belegondolva, egy Hajdú habitusú edző szünetbeli eligazítása után nem csoda, ha nem éppen felpörögve jönnek vissza a játékosok a pályára...

"Azt szerettem volna, ha az utolsó pillanatban Görbicz lő, mert neki van a legjobb keze, de ők végül megbeszélték, mit tegyenek. Nem begyakorolt figura volt tehát, Tomori pedig nagyszerűen ismerte fel a helyzetet" - mondta a végjátékról.

...
FaberK Creative Commons License 2008.08.11 0 0 632

Én meg úgy gondolom, hogy fegyelmezett játékkal, megfelelő csapatszellemmel még a meglévő 2 világklasszisunk nélkül is lehet jó egy csapat. Sokszor ütött már vissza Győrben is, hogy mindenki Görbére vár (legutóbb a BL-elődöntő visszavágóján), holott többször bebizonyosodott, hogy nélküle is nagyon jó a csapat (legutóbb a BL-elődöntő odavágóján).

És a csapatszellem tekintetében ez a csapat minden korábbinál erősebb, ebben biztos vagyok. Az meg csak plusz, hogy van 2 világklasszisunk.

Előzmény: Llaca (485)
RnD Creative Commons License 2008.08.11 0 0 631

Kezdem azt gondolni, hogy itt valami őrületes kavarás van a háttérben, amiről fogalmunk sincs. Ennyi hülyeséget 1 hét alatt nem tudom, hogy képes összehordani egy szövkap.

Szerintem prózaibb a magyarázat: Hajdu nem igazán felkészült nyilatkozó, túl őszintén válaszol a kérdésekre.

(Hajdu rendes ember, de tapasztalatlan amikor a nyilvánosság előtt kell mondani valamit.)

Előzmény: dabiTomi (624)
RnD Creative Commons License 2008.08.11 0 0 630

De döntő pillanatban egy rohadt nehéz szituációt kiválóan megoldott.

Ott akkor ő volt, és neki köszönhetjük azt a pontot.

Előzmény: creedence (622)
enndru Creative Commons License 2008.08.11 0 0 629
Igen, nagyon adná magát a megoldás, de ismervén határozott, problémákat nem szőnyeg alá söprő vezetésünket, inkább tartanak minden este lelkizős megbeszéléseket mintsem hogy meglépnék ezt a cserét...
Előzmény: Törölt nick (627)
dabiTomi Creative Commons License 2008.08.11 0 0 628
Hogy Hajdut idézzem - teljesen paff vagyok:)
Illetve inkább:((
Előzmény: Törölt nick (627)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.11 0 0 627

Lehet, hogy Hajdú Úrnak a lemondását mégis el kellett volna fogadni az olimpia előtt 3 nappal.

Ez amit művel, már nagyon sok.

Még Nyíregyházán, a románok elleni felkészülési meccsen volt szerencsém a kispad fölött ülni és már idegességemben beszóltam ennek a szerencsétlennek, hogy nem kellene ilyenkor valamit mondani a lányoknak? Válasz ledöbbentet, "nem tudok". Ez a hozzáállás, szakértelmet nem mondok, mert az durva lenne, már felháborító.

Nevetségessé tette a játékosokat a nyilatkozataival, elmegy RAJTA a meccs.

Ott vannak mellette a segítői, megcserélehtnék a szereposztást ezen túl. Konkoly Csaba még ismeri is a játékosokat, tud is hatni rájuk.

Tonio.Kröger Creative Commons License 2008.08.11 0 0 626

candide, avagy az optimizmus

ezután a meccs után hogy lehet mindent rózsaszínben látni? ezt nem is értem...:-)

Előzmény: FaberK (625)
FaberK Creative Commons License 2008.08.11 0 0 625

Megmondom őszintén, féltem hogy vmi figurát tervezünk a hátralévő 1 mp-re, de mikor láttam, hogy Tomori kezében a labda, biztos voltam benne, hogy egyből rádobja. Meglepett, mennyire higgadtan reagáltunk ebben a szituban, és megtaláltuk az egyetlen sikeres lehetőséget.

Az ilyen apróságok miatt érzem úgy, hogy ez a csapat sokkal, de sokkal másabb (és több), mint a korábbi válogatottak.

Előzmény: Llaca (427)
dabiTomi Creative Commons License 2008.08.11 0 0 624
Kezdem azt gondolni, hogy itt valami őrületes kavarás van a háttérben, amiről fogalmunk sincs. Ennyi hülyeséget 1 hét alatt nem tudom, hogy képes összehordani egy szövkap.
Sztem le fogjuk kopírozni a tavalyi VB-t, a 3 maradék csopormeccsen gyűjtünk 1-2 bravúrpontot, aztán a negyeddöntőben meg fogunk állni, mert összességében sajnos most is súlytalanok vagyunk, és nem mindig keltjük egységes csapat benyomását.
Bár ne lenne igazam!
dabiTomi Creative Commons License 2008.08.11 0 0 623
Teljesen egyetértek. Úgy gondolom, többször kiderült már, hogy az utolsó 2-3 percben már nem nagyon lehet belenyúlni a meccsbe. Ezek az időkérések tök feleslegesek, ilyenkor már nem lehet hatni a játékosokra. Sokkal több az esély, ha nyugodtan elmagyaráz valamit az edző a félidő közepén.
Előzmény: enndru (611)
creedence Creative Commons License 2008.08.11 0 0 622
meg eladott vagy 3-4 labdát fontos pillanatokban,részben emiatt zárkóztak fel a brazilok
Előzmény: RnD (618)
Deckard73 Creative Commons License 2008.08.11 0 0 621
ő is a Lokiba szerződik akkor? ;)

más:
azért Görbe nem csak a pályán varázsol: szinte még vége sem lett a meccsnek, máris jött egy rajongói levél Brazíliából! ;)
Előzmény: xxx7 (592)
dabiTomi Creative Commons License 2008.08.11 0 0 620
Hát ez qrva jó volt:))
Előzmény: Prücsök. (581)
Mse2005 Creative Commons License 2008.08.11 0 0 619

előbb kellett volna kérdezni, aztán állítani...

Előzmény: xxx7 (617)
RnD Creative Commons License 2008.08.11 0 0 618

Mondjuk ezt az x-et ritka nagy bravúrral hoztuk vissza, szóval miért ne örüljünk?

Abban a helyzetben egyik csapatnak sem lett volna esélye igazából a döntetlenre...és mégis megcsináltuk. Tomorit hatalmas dicséret illeti, elvégre szerzett nekünk 1 pontot.

Előzmény: Ziggy Stardust (616)
xxx7 Creative Commons License 2008.08.11 0 0 617
Na jó nem tudom, hogy terhes-e ezt inkább nem állítom de meg próbálok utána kérdezni.

De, hogy nem lett nevezve csere ember ez egy kicsit gáz.

Ziggy Stardust Creative Commons License 2008.08.11 0 0 616
Csak egy hozzáfűznivalóm lenne:
néhány év alatt sikerült odáig eljutnunk, hogy a brazilokkal szemben "bravúrosan" kiharcolt x-nek kell örülnünk, illetve a német válogatott esélyesebbnek tekintik a "szakértők". Remek.
Hajdúnak pedig ez a nyilatkozata........ komolyan mondom, viccnek is rossz.
Lenis Creative Commons License 2008.08.11 0 0 615
Szia Legyenugy!

Kösz a linket, kapcsiból fel is vetem a kedvencek közé.

Előzmény: legyenugy (582)
imoT Creative Commons License 2008.08.11 0 0 614
...miért nem játszik...
Előzmény: imoT (613)
imoT Creative Commons License 2008.08.11 0 0 613
Úgy gondolom én, hogy ha a férje sem tudja, hogy miért játszik, akkor erről talán mégsem lehet szó. Persze nekem nincsenek biztos információim, csak amiket elmondanak nekem.
Előzmény: xxx7 (598)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!