Remélem sikerül azoknak segíteni akinek szüksége lenne valami fontos magra dugványra és szívesen küldenének valami hasonlót viszonzásul. Sok sikert.
Térkép=
A csereberemap@gmail.com címre bárki megírhatja nevét, címét és felkerül, vagy le ha azt kéri. Aki kéri a felkerülését az arról az emailcímről írjon, ami az indexes email címe!
Én egy alkalommal negatívot adtam egy használhatatlan termékért, amit az eladó nem volt hajlandó kicserélni. Erre Ő is negatívot adott nekem, pedig nem voltam hibás.
Szia! Engem a Mme Allen érdekelne, ha még megvan. Hová lehetne menni érte? Csak egyíű sárga sétányrózsám van...azt szívesen adnám érte....de ágnak is örülnék.
Én szeretném a sárgát és a fehéret is. Egyszerűen nem gyökeresedik meg amit tőled kaptam sárga. És amit Bukfenctől kaptam Taormina-tól származó csíkos rózsaszín is elpusztult pedig annak már volt gyökere is.
Nincsen cserére amit kértél, de majd kiokoskodok valamit és írok emailt.
Ennek a növénynek annyi köze van az Ibolyafához, mint egy napraforgónak! (Kb. Kalapácscserjének látszik /Cestrum/).
Azonnal szólítsa föl, hogy azt küldjön, amire szerzödtek, hiszen a képen csakugyan Tibouchina van. Egyidejüleg tegyen följelentést csalás miatt a Tesz Veszen.
A tanulság szerintem az, hogy ilyen növényritkaságot csak pontos latin névvel vásárolunk (bár a kép teljesen egyértelmü), mert a népnyelv legalább ötféle növényt nevez "Ibolyafának".
A másik tanulság az, hogy hagyjátok a Tibouchinát ott ahol van, mert "fogságban" nem tartható. A leghisztisebb növények egyike; én nem tudom, mit kellene tennie egy amatörnek, hogy megmaradjon.
(Na a Cestrum nem ilyen: az tényleg mindent kibír. Ettöl is kitelik, hogy megmarad, ha egyáltalán az.)
A 600Ft-os Ibolyafát ma kaptam meg a Teszvesz-Vateráról.Mit szólsz hozzá?Mert én szóhoz sem jutok.Nem útközben kopaszodott fel,mert nem volt a dobozban levél.Így volt félbehajtva,kis földben.Szerintem ugyanolyan,mint a 450Ft-os,ha egyáltalán megmarad.
Én nem tudom az imél cimed mert én uj vagyok itt! Nekem 2 szin van és neked milyen szinü olomvirágod van legalább2szin kellene de ha csak egyik van az se baj akkor jo lessz a másik helyett 1 leánder hajtás ird meg miböl lehet választani a nevét